- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
AS
félisten
válasz RandomGosu #49 üzenetére
Inkább a HTC szeretné.. ha tudna ilyen készüléket gyártani..
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
kid46
tag
üdv. Nagyon jó kis telefon, és ez szerintetek mikor lesz kapható kis hazánkban? Őszre tippelek, vagy lehet, hogy elcsúszik karácsonyra is
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz #16820480 #54 üzenetére
te igen, de a többség nem
-
d.beni
aktív tag
2.negyedévre ígérte a samu. remélem be is tarják és akkor legkésőbb júniusban meg tudom venni
-
Dr.Anonymus
addikt
egyébként ez is vicces
a nokia komolyan gondolja ez ilyen áron?
szerintem ennél az omnia HD is nyomottabb áron fog jönni...
az innov8el nehezen fog szóba állni így ez a telefon, bár mint tudjuk a nokia cimke sokak szemében mindent eldöntő érv egy telefon mellett... -
törölt tag
válasz Dr.Anonymus #55 üzenetére
ezt most nem egészen értem mire írtad. ebben a táblázatban a Samsung csak az "others" címke alatt bújik meg valahol, én pedig ahhoz hasonlítottam ugye a HTC-t.
de amúgy is: a HTC egy viszonylag kis cég egyelőre, csak kézigépek gyártásával foglalkoznak (telefonos PDA-k, okostelefonok). igaz, hogy beszállítóként sok cégnek gyártanak (gyártottak) cuccokat, de ez azért még nem olyan nagy üzlet. a fejlesztéseket ebből kell folytassák, és mindent ebből kell megoldani. ezzel szemben az Apple egy hatalmas tőkével és felhasználóbázissal rendelkező cég, akiknél már van egy kiépíŧett hírnév az asztali gépek, laptopok és zenelejátszók piacán. ebből (keresztfinanszírozással akár) óriási tartalékot tudnak mozgósítani fejlesztésre, reklámokra. akik pedig elkötelezett hívei a márkának, azok biztosan az ő termékeiket fogják venni (ebben is asszem vezető helyen állnak). és mindezek továbbra sem fogják azt jelenteni, hogy az ő termékük a legjobb a piacon
-
Mamuska
őstag
válasz Dr.Anonymus #57 üzenetére
Azért remélem azzal tisztában vagy, hogy az Expansys-nál minden sokkal drágább.
-
AMD Power
titán
Nagyon durva lett ez a kis gép.
-
törölt tag
válasz Dr.Anonymus #61 üzenetére
azért a Samsung is nagyobb cég jóval meg ők mindhárom platformot (symbian, wimo, android) fel akarják karolni, míg ebből kettő marad a HTC-nek. meglátjuk. egyelőre nekem lényegtelen irányba fejleszt főleg a Samsung, de tőlük azért bármi kitellik.
-
copin
őstag
Jó üzlet ez az oled.
1. Az idő múlásával gyakorlatilag elrohad a foszfor. Kék szín pár év múlva kilőve, emiatt növelni kell a kijelző meghajtására fordított energiát, hogy tovább bírja.
2. Dupla ár, dupla profit.
3. Mivel ez most a divat és a Samsung sdi (ha már a plazma és az lcd technológiában nem is) itt diktálhatja a tempót és talán nem csak arról van szó, hogy gyerekesen rálicitál a versenytárs termékére. A lényeg: szénné keresheti magát az oled-el hadilábon álló cégeken, főleg a Nokián, de mindegyik idesorolható, amelyik nem gyárt ilyet.Érdekes lesz látni a mobilokba épített színes oled kijelzők színvilágát pár év múlva. Nem véletlen, hogy TV-kbe nem tesznek még ilyet (még a vezetőnek mondható Samsung sem erőlteti a témát). Nem mondom, hogy tanuló pénz a mobilos kijelző és minden ilyen kiadott panel, csak "béta" kiadás, de azért még jópár év hátra van, amig ez a technológia eléri azt a megbízhatósági szintet, ami egy lcd, vagy plazma jellemzője és még csak nem is biztos, hogy az oled tud ezek ellen "győzni".
Az kutatások bíztatóak, de ezek is csak azt jelzik hogy nincs befejezve az oled téma. Persze csak azoknak szól, akik 3-5 évig használnak egy telefont (ennél az omnia HD-nál elvárható, mivel igen modern).
-
asadasad22
őstag
3-5 évig szerintem már biztosan bírja egy mobilos oled kijelző. és van már jópár OLED kijelzős mobil a piacon, messze a legszebb képük van: színben, kontasztban, világításban eléggé elgyepálja az LCD-t. ezenkívül kevesebbet fogyasztanak, kisebb helyet foglalnak, és elvileg olcsóbbak is lennének hosszútávon, mint az LCD.
-
No.01
őstag
válasz asadasad22 #64 üzenetére
En is vmi hasonlot gondoltam irni, de mivel mar lelotted a poent elottem igy csak annyit tennek hozza, h manapsag az emberek tobbsege nemhogy 5, de meg 3 evig sem hasznalja ugyanazt a mobilt.
Nemlesz kek szine 3 ev mulva, nem erdekel! Majd veszek egy masikat arrol nem is beszelve h ezaltal tamogatom az OLED elterjedeset, mert abban valoban van valami, h ezek meg mindig nem annyira kiforrott dolgok.
-
runner 125
nagyúr
Általa készített videót nem lehet valahol elérni?
Kíváncsi lennék rá."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz runner 125 #66 üzenetére
egy eléggé bétásat találsz itt
de szerintem már ez is csúcs szuper -
joey04
titán
válasz Dr.Anonymus #67 üzenetére
hát szerintem ez bődületesen gyenge.ami persze most még nem baj
-
copin
őstag
Egy több százezres (vagy millió feletti) TV vásárlása után néhány évvel nem lesz olyan nagy poén, ha úgy néz ki a kép, mint egy rosszul kalibrált katódsugarasé. Sajnos az oled leragadt a mobil eszközöknél (és a válság csak visszatartja). Még egy eeepc-be is problémás beépíteni az ára miatt.
Viszont a mai ledes világításnak nagy lökést adhat, ami azt jelenti, hogy a jövőben akár a teljes állmennyezetet egy összefüggő világítótestek uralhatják, amivel lehet szabályozni, hogy hol és mekkora erővel világítson be egy szobát vagy termet. Persze szép és takarékos az oled, de most úgy látom, hogy hordozható eszközökön kívűl nem sok helyen éri meg beépíteni.nemhogy 5, de meg 3 evig sem hasznalja ugyanazt a mobilt.
Igaz hogy az arénán vagyunk, de nem csak mobilról van szó. A Samsung pl. nagyon sok készülékbe (pl. fényképezőgép) épít szerves vegyületet tartalmazó panelt, vagyis oledet. Részben emiatt is piacvezető az új technológiában.
-
runner 125
nagyúr
válasz Dr.Anonymus #67 üzenetére
Köszi, az állat, ez tényleg durva.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
copin
őstag
válasz runner 125 #72 üzenetére
Ahhoz harmatgyenge, hogy megszálljuk vele a vimeot. Alkalmi paparazzik most már mozgóképeket is rögzíthetnek. Videóban még elég gyenge a felhozatal a mobilok között. Akkor már inkább egy Xacti. Persze azzal nem sokat fogok netezni, de nem gáz, ha zoomolni akarok.
-
Dr.Anonymus
addikt
persze hogy olcsó előállítani, csak mivel tudják hogy jobb a színteltsége, így nyilván drágábban adják, és jól megszedik magukat
(elvileg a blu-ray disc előállítása is olcsóbb mint egy cd-é, mégis drágább egy olyan film)
de én nem bánnom, szedjék meg magukat vele, talán felébred a konkurencia is hogy nem ártana minden telefonba OLED-et szerelni... és akkor fog lejjebb menni az ára...
mint látjuk a samsung már az alsóbb kategóriákba is ezt nyomja, lásd itt az első telefont.. -
joey04
titán
válasz Dr.Anonymus #69 üzenetére
azzal van a baj, hogy döbbenetesen akadozik.a videó szép, jó minőségű, sőt a legjobb (lenne) de borzalmasan akadozik. de ezen lehet javítani szóval most még nem gond.
szóval jelen pillanatban nagyon sok mobil van ami sokkal jobb minőséget ad, csak a felbontás kisebb.
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
Nálam sem akadozik...
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
copin
őstag
válasz Dr.Anonymus #75 üzenetére
Tudtommal a gyártási költségek is magasabbak egy aktív mátrixos tft-nél (nyersanyag v. vezérlő a drága, akkor mindegy). Persze lehet hogy ez azért van mert nincsenek felkészülve a gyártósorok (a Sony is elég sok pénzt elszór az oledre készülve).
-
babosmiki
addikt
Én lementettem a videókat és kmplayer-el visszanéztem!
Sajna a videó szaggat a lejátszó szerint 22 f/sec a sebesség.
24 f/sec-et ígérnek szerintem hd videóhoz ez édes kevés lesz.
Az omnia i900-nál is beígérték a 30 f/sec videót de sajna nem kaptuk meg...
Több frissítésen túl vagyok már ( i900 ) de sajna a helyzet nem javult...még mindíg szaggat."Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz babosmiki #81 üzenetére
megoldás: vlc media player
ha az én ősrégi gépemen nem akadozik, a tieteken viszont igen, akkor csak a lejátszóban lehet hiba...szerk: nem vagyok akkora Samsung fan, hogy lehazudjam ha akadozik nálam...
[ Szerkesztve ]
-
babosmiki
addikt
válasz Dr.Anonymus #82 üzenetére
22 f/sec...
tedd ki tv-re és nézd meg!
Ott nincs vlc Player![ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
joey04
titán
válasz Dr.Anonymus #80 üzenetére
VLC-vel néztem, de elsőre a media player classic nyitotta meg. eredmény ua.
mi több, melóhelyen is megnéztem ott is ez van.
hidd el tuti nem a gépemben van a hiba.néztem én is FPS-t nálam 22-24 között ugrál de 1-2 irányváltásnál leesett 20ra is.
hidd el ez még nem az igazi nincs meg a folyamatos 24 fps. lehet neked ez nem bántja a szemed, én erre érzékeny vagyok, ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Womb
senior tag
válasz Dr.Anonymus #82 üzenetére
Tényleg akad (inkább picit szaggat,ugye 22fps), nem lejátszó probléma.
-
joey04
titán
válasz Dr.Anonymus #87 üzenetére
ez így is a legjobb mobilos videó vevő..
lesz.
most még nem az, inkább maradnék VGA felbontásnál de folyamatos videónál.(de tuti javítanak ezen még szóval végül is igen ez lesz a legjobb de most túl bétás ahhoz, hogy az legyen)
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
-
legiaap
félisten
Van ebben giroszkóp?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
muveszur
addikt
válasz Dr.Anonymus #94 üzenetére
És mi nincs benne???!!!! Xenon vaku.... Felejthető "hiba".... Ezenkívül nem tud kávét főzni....Jó szar teló
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Anonymus
addikt
tv vevő sincs benne ha jól tudom
de szerintem így is úgy is megveszemez a need for speedes videó nagyon állat
a hivatalos klipp is jó[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz Dr.Anonymus #96 üzenetére
Áááááhhhhhh.... Szerény kis hazánkban ez még + pont, hogy nincs benne!
Sztem méltó utódja lesz az N82-mnek, nagyon tetszik, főleg ha lesz benne Hdmi, mert a DLNA kicsit drága mulatság. -
legiaap
félisten
válasz Dr.Anonymus #94 üzenetére
Távolságmérő???
Ez nekem új.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
MODERÁTOR
-
muveszur
addikt
válasz Viktor0610 #99 üzenetére
Ha jól rémlik ez az "almánál" jelent meg, jó hogy ide is betették....
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest