- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1621
senior tag
Komoly cucc lett , csillagászati árral. Az összképet kicsit rontják a hátlapon lévő írások.
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1621
senior tag
válasz bigand77 #166 üzenetére
"pedig a képeken pont semmi nem látszik, csak egy nagy négyzet, kicsit nyomorított sarkokkal"
Szerinted, aki olvasta a tesztet és írta, hogy egy szép készülék, az csak ezeket a képeket látta róla, amik a tesztben vannak? Furcsa lenne...bár lehet van 1-2.
Szerintem egy nagyon jó készülék, ha nem lenne kevlár hátlapja, akkor is ezt mondanám. Az csak egy plusz dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Balázs1621
senior tag
válasz bigand77 #179 üzenetére
3-4 ember említi meg 75-ből a kevlár szót a cikkhez tartózó kommentekben. Ez most talán(?) legvékonyabb androidos telefon, akkor ezt miért ne emelné ki a gyártó? Nem értem, hogy ezzel mi a problémád? Ez szimplán egy szép telefon, Neked nem tetszik, oké, ez szubjektív, de ha másnak tetszik azzal mi a probléma?
-
Balázs1621
senior tag
válasz bigand77 #198 üzenetére
"Egyrészt nem látom a cikket, ott is bennelehet, hogy mennyire vékony, és a hozzászólások fele tartalmazza a kevlár, aztamindenit szóösszefüggést. Úgyhogy továbbra is ugyanazt gondolom."
Nem láttad a cikket, de Te már beírtad, hogy oda is az van írva szerinted, hogy hozzászólások fele a kevlárról szól,
én erre írtam neked, hogy igazából csak 3-4 ember említi meg a kevlárt a 75 kommentből, akkor ezen mit nem tudok értelmezni? Mint már írtam a külső szubjektív, ha neked nem tetszik akkor ok, de ezért nem kell másokat, akiknek tetszik megvádolni azzal, hogy csak azért jön be nekik, mert egy tesztel "ráerőszakolták".+ ugye a vékonyságot említed ("ott is benne lehet, hogy mennyire vékony), mire én ezt írtam: Ez most talán(?) legvékonyabb androidos telefon, akkor ezt miért ne emelné ki a gyártó?
off vége
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest