Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Coporno

    aktív tag

    válasz Phami #8020 üzenetére

    Minek neked 720p, nem elég trágya már a 480 is? :D
    A táccsfókusz nem hülye ötlet, bár a Milestone esetében én ennek sem látom sokkal több értelmét mint a 720p-nek, de kétségkívül buli lenne, ha megcsinálnák. (Vettem egy H300-as Samsung VIDEÓKAMERÁT, elméletileg tud ilyet. Na meg a kismacinak a f@szát, felvétel előtt belőhetem egyszer, hogy hova fókuszáljon, aztán ha ez videózás közben nem tetszik, átkapcsolhatom autófókuszra. Ennek az egésznek pedig szerintem úgy lenne értelme, ha felvétel közben egy érintéssel tudnám élesíteni-homályosítani a témát. Na ezt csak azért mondtam, hogy lásd, még egy kameránál se tudják ezt rendesen megoldani, akkor mit várjunk szegény Milestone-tól.)

    (#8021) Shrike7973: Read onlyból át van tolva read/write-ba, és így se akarja engedni? Újraindít, akksi ki, akármi nem segít?

    (#8023) Vikunya: Nem tudtam várni, feltoltam a CM7.1.4-et, most újra teljesnek érzem az életem :P Jó ez, jó ez, és csak egyre jobb lesz. Megcsináltam a szokásos gyomlálást, recoveryben töröltem minden felesleges alkalmazást, időközben arra is rájöttem, hogy ha mindezek után nyomok neki egy factory reset-et, akkor ezek az alkalmazások nem lesznek ott például a Titanium Backup listájában, mint szürke, áthúzott fantomprogramok :D Eddig stabil, gyors a cucc, amit próbáltam, működik rendesen, mostanra telepítettem mindent, ami kellett, fotó, videó is rendben van, nem fagyott egyszer sem, van piszok sok beállítás, innentől kezdve én csak ajánlani tudom, remélem, én is jó darabig elleszek most vele.

    (#8025) Shrike7973: Heh, há' hogyne vóna :) Telepíted a ROM-ot, felteszed a G-Apps-et, maradsz OpenRecovery-ben, azt mondod neki, hogy Menu Application Management -> System Apps, aztán mindent kiszedegetsz, ami nem kell. Bár mintha most nem is lett volna Gmail, meg Maps se, CarHome, meg valami GoogleQuickSearch volt, ki is szedtem, nem kellenek nekem ilyenek :D Indulásnál az ADW-n volt egy erroros widget, de ennyi, nem nyavalygott :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák