Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skyles

újonc

Sziasztok!

A hozzáértők segítségét szeretném kérni:

Már 3. éve használok egy Defy-t, 2.2.2-s Androiddal. A kezdeti időkben a telefon gyors volt, hiba nélkül működött.
    Azután jelentkeztek a problémák, amelyek miatt napokig használhatatlannak tűnik a telefon, majd hirtelen gondol egyet és egy darabig gond nélkül működik. A probléma az, hogy nem egy tipikus hibát generál újra és újra, hanem
    minden elképzelhetőt. A teljesség igénye nélkül: Este az akksi 80%-s, reggelre 0%, lemerül. Néha az akkumulátor durván felmelegszik és telefon nagyon gyorsan merül. Ezt játssza 2-3 napig, majd hirtelen jó lesz, és nincs probléma 2 hétig. Egy óra rádió hallgatás után nem lehet kikapcsolni a rádiót, ha bejövő hívás van, együtt élvezhetem a hívó hangját a rádióval. Régebben lezárt képernyővel zsebben, magától hívogatott a hívásnaplóból más számokat.(Mára ezt abba hagyta). Telefon hívás alatt úgy belassul, hogy nem lehet letenni a telefont vagy a bejövő hívásokat nem lehet 20 percen keresztül felvenni. A Maps gyakorlatilag használhatatlan, rendszeresen belassul, lefagy. Ha lassulás van, nem lehet kikapcsolni a telefont, hanem akksi ki, majd be és még ilyenkor is, ha újra indítom, akkor is produkálja a hibát pl. nem tudok hívást indítani vagy fogadni. Néha úgy gondolja, hogy nem enged sms-t írni, nem tölti be a felületet az íráshoz. A sort még bőven lehetne folytatni. Ami érdekes, hogy a gyári rendszer van rajta és mivel laikus felhasználó vagyok a Marketről is csak pár program van telepítve rá, tehát nincs leterhelve a készülék.
    A problémákat már próbáltam Clean Masterrel, több Battery programmal és egyebekkel orvosolni, teljesen hasztalanul. Ha van valami elképzelésetek, azt köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák