- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
fa4hu
őstag
válasz Neil Watts #38700 üzenetére
Ha minden lépést megcsinálsz, és megfelelően feltöltöd a telefont, nem! Én pl. (igaz, már WIUI volt rajta), de véletlenül annak a Galaxy-s szoftverét töltöttem le, fel is ment, persze nem indult el. Újraraktam a Defy-ost, és minden a helyén volt.
-
tomi_x
tag
válasz Lacopapi #38661 üzenetére
Lehet rosszul fogalmaztam :
több féle telefonról próbáltuk, és semmi.Viszont ha már itt vagyok, szeretném megkérdezni hogy hogyan tudnék magyar nyelvet "varázsolni" a telora ,
Tudom hogy ROM csere, de van erre nagyon részletes leírás ?
Meg egyszer olvastam hogy csak a CEE verziojú telokon lehet ROM-ot cserélni, de nekem DE van. Ez igaz ? -
Mazsika
őstag
nem tudja valaki hogy a batterystats.bin-t hol találom, illetve ha romozás utána vissza van rakva, akkor elvileg nem kell kalibrálgatnom?
Dáccsika
-
szabof1
őstag
válasz tomi_x #38702 üzenetére
2.2 magyarosítása: [link]
Csak 2.2 CEE alapra szabad. Első dolgod legyen a leírás szerint 2.2 CEE-t telepíteni.(#38703) Mazsika:
/data/system könyvtárban találod a batterystats.bin-t.
És is próbáltam már ezt. Elsőre úgy tűnt, hogy nem segít és újra kell kalibrálni, de aztán magára talált az akksi. Lehet, hogy segít...[ Szerkesztve ]
-
veterán
WajkIUI vagy CM7 legyen végül? Melyik stabilabb Defy-on? Ezek egyike sem fog éles használat közben széthullani? Melyikben kevesebb a bug?
-
szabof1
őstag
válasz Neil Watts #38705 üzenetére
Bármelyik jó lehet. Ki kell próbálni, mert egyeseknek a CM7 másoknak a MIUI vonal a stabil.
Én szerencsés vagyok (piros BAYER), mert nekem eddig minden stabilan futott
Szerintem inkább az fog segíteni a döntésben, hogy melyik tetszik meg neked. -
veterán
válasz szabof1 #38706 üzenetére
Hát nekem ez a WajkIUI marhára bejön
Ezzel ugye csak a 7. lépésig kell megcsinálnom? A többit elintézi a rendszer, ugye, újraindítja automatán a telót? Utána már betölt a rendszer és csak használom?
MOD: és ugye a bekapcsoló gomb a Recoveryben az OK, és a hang le/fel a le fel lépkedés. Ugye itt nem tudom a kikapcs gombba lelőni a telefont?
kezman: ASTRO, vagy Root Explorer. Azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
Egy naív kérdés, Defin hogy tudok bluetooth-on át küldött APK-t telepíteni, új gép, semmi nincs rajta, net kapcsolat és wifi sem??? Tenx
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
szabof1
őstag
válasz Neil Watts #38707 üzenetére
Igen. Az óvatosabbak még az első boot után visszamennek a CWM-be (Custom Recovery) és újra törlik a cache-t és az advanced almenüben a Dalvik cache-t.
Szerintem nagyon jó a WIUI. Sok sikert hozzá.
Azt ne felejtsd el, hogy mint minden MIUI-nál, magyar nyelv esetén nem jön fel a Superuser ablak, ha engedélyezni kell egy új program esetén a hozzáférést és ilyenkor gyors úraindulás (hotboot, HB) lehet. Ezt legegyszerűbben úgy tudod megelőzni, ha egy új program telepítése után angol nyelvre váltasz és így indítod el legelőször. Aztán mehet vissza magyar nyelvre.[ Szerkesztve ]
-
csabi94
őstag
Valaki erre?? Fontos lenne!
Ja amúgy Miui-ról van szó (1.10.21.).
[ Szerkesztve ]
-
viralmind
aktív tag
válasz kezman #38712 üzenetére
erdekes nekem nem enged apk -t ,azt hogy a gyari file kezelo mit tud sajnos nem tudom leven hogy annyi ideig volt a telefonon mig elhoztam a boltbol.de engedelyezni kell pld a kulso forrasbol torteno telepitest ezt szinten nem tudom hol van a gyari rendszerben sajnos ,de valszeg abban is benne van.valamint a telefonom rootolva van de nem hiszem hogy ez feltetel lenne.sry nem tudtam hogy gyari rendszered van igy inkabb varj meg olyan valaszat aki azt hasznalja.
[ Szerkesztve ]
-
kezman
őstag
válasz Neil Watts #38707 üzenetére
Kösz de szűz a Defy, de a gyári fáűjlkezelővel is meg, amin t már írtam, közbe rájöttem
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
kezman
őstag
válasz viralmind #38713 üzenetére
ES File Explore-val tudsz küldeni APK-t , most próbáltam a gyári fájlkezelővel is lehet telepíteni az előbb leírt módon, a szóban forgó telefon szűz, lebutitott, se net se semmi, céges, nehogymá a paraszt neaggyisten játszon meló közbe vele
-
kezman
őstag
Az én kamerám ránézésre zöldes színű, akkor nagy a valószínűsége hogy zöld ugye?
-
veterán
válasz szabof1 #38710 üzenetére
Amúgy is angolul használom majd.
Cyanogennél vannak ilyen érdekes hibák? A Wiuihez képest az bugmentesebb valamilyen szinten? Vagy ezt így nem lehet kijelenteni?Akkor ha végigcsinálom a felkészüléses leírásod, elmegyek a WIUI-snál a 7. lépésig, újraindul a telefon, betölt a WIUI, utána reboot és bemegyek a CWM-be, s ott wipe a cache-r, és a dalvik cache-re. Ezután tuti lesz?
[ Szerkesztve ]
-
Tel Chi
tag
Sziasztok mindenki!
Nektek is csak 80%-ig töltődik fel az akksi??
Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
veterán
-
Tel Chi
tag
válasz Neil Watts #38720 üzenetére
Mi lehet a gond, hogy csak 80%-ig töltödik fel az akksi?
Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
veterán
Szabof1 leirasat zold lencses defyra is lehet alkalmazni?
-
Beri
addikt
-
Mazsika
őstag
-
Tel Chi
tag
válasz Kendek #38726 üzenetére
Majd nemsokàra hazaèrek ès töltès. Megirom hogy mi a szitu, jo lenne ha igazad lenne.
Egyèbkènt most a teloròl netezek ès megvagyok elègedve vele. Jòl muzsikàl.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
2.2 alatt arra van megoldás, hogy a gyári kamera app ne csináljon belőlem hülyét?
Először nem akart képeket csinálni. Mondom jó, rendben, #1, ott írtátok, hogy clear data, és reboot. Ok, megy, de még mindíg hülyén csinál képeket. Minden képet elforgat 90°-kal.Van erre valami megoldás? lgcamerával is csinálja. Kezd meghülyülni a kamera? 2.1 alatt még jó volt. Így merjek romot cserélni? Remélem nem HW-es gond.
Üdv. core2
-
tomi_x
tag
Hali !
Arra tudtok valami jó progit ajánlani amivel a névjegyeket le tudnám menteni. Vagy esetleg outlook -kal szinkronizálni. Anno ezt Nokia telorol nagyon egyszerű volt, és ez az egy dolog van ami hiányzik.
köszi
-
R19
senior tag
Létezik olyan progi, ami a telepített apk fájlokat lementi a microSD-re? Ha még a hozzájuk tartozó beállításokat is mentené az lenne a hab a tortán.
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Azt nem lehetne valahogy beállítani, hogy ne dobálja el a wifi jelet kikapcsolt kijelzőnél?
Köszi!
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
domerator
veterán
Ha jól tudom,CM7-nél nem... csak ha külső programot használsz, nálam ment kis ideig a Keep Alive, de Blade-en. Defy-on nem próbáltam.
A másik megoldás, hogy miui romot használsz, az tartja az idők végezetéig, ha a sleep policy never-re van állítva.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
R19
senior tag
válasz hodostamas #38738 üzenetére
Köszi!
-
veterán
Ez a SOC jó lesz nekem 2.2 CEE-re? Használhatom?
[ Szerkesztve ]
-
tzl
senior tag
válasz hodostamas #38738 üzenetére
Beállítások nélkül az apk-Kat az astro file manager is lementi sd-re, nem kell plusz egy app.
-
la_cc
addikt
válasz domerator #38740 üzenetére
Szia!
Köszi szépen a gyors választ. Eléggé megvagyok elégedve a CM7-el, szóval inkább hagyom, meg nem is akarok annyira babrálni vele.
Más: még annó ez alapján telepítettem az RC1-et és azóta hozzá se nyúltam. Nincs valahol egy leírás, hogy hogy lehetne frissíteni a CM7-et? Biztos jött ki valami _stabil_ frissebb verzió hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Neil Watts #38743 üzenetére
Rossz helyre ment? a Mélyvízbe kellett volna?
-
la_cc
addikt
válasz hodostamas #38747 üzenetére
... és tényleg! Azt hittem a MUI-ra írtad. Nagyon szépen köszi!
CM7 RC1 upgrade-re nem tudsz valami leírást véletlenül?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest