- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sesshou
senior tag
üdv
Megvan a DEFY-m mint kiderült bekapcsoláskor már nem az eredeti rom van rajta hanem cyanogen mod és clockwork recowery
erre szeretném rátenni a legujjab cyanogen modot mert sztem ami most rajta van elég régi. és van egy olyan problémám hogy nem látja az itthoni wifimet a mostani rendszerrel viszont van egy másik wifit amit lát:S ami messzeb is van:Sa romot már letöltöttem de nem tudom mi a pontos menete a fel varázsolásnak vannak e defy-nél különleges dolgok amire figyelni kell? pl hogy milyen recowery legyen fent ilyenek, valamint még még azt szeretném kérdezni hogy milyen romok vnnak jelenleg elyiknek mi az erőssége és hogy mindet ugyan úgy kell e feltenni és esetleg ha nem akkor mi az eltérés.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
elolvastam az első hozzá szólást de szeretném megtudni a legfrisseb infókat ezért kérdezem itt élőben .
-
Lacopapi
addikt
válasz sesshou #39707 üzenetére
Hehh...nos a legfrissebb infók innen visszafelé kb 40-50 hsz...folyamatosan,ha képben akarsz lenni,akkor nagyjából 100.
És akkor még ott van a Mélyvíz topik,ajánlom annak is az első hsz-ét,nameg detto az utolsó százast kb....De ami a legfontosabb : EZT mindenképpen olvasd el.
[ Szerkesztve ]
-
Beri
addikt
-
Heimdallr75
őstag
hagyd már ezt a floodolást , bocsánatokért, lezárva. Normális srác csak hirtelen. ennyi. Te meg itt osztod feleslegesen.
a semmiről írtál 5 hszt...Maarki: kérdésed, gondod van kérdezz, keress, olvass. Segítenek, csupán a hangnem nem mindegy
Kívánok sok örömet a defy-hoz[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
nagyúr
No 1 napos CM7 használat beleszámolva, a telepítést is 84%-ig esett le. Kicsivel több mint a gyári. SetVSel-el lehet, hogy lehet kicsit játszani. Node lennének kérdéseim:
1. Töltésnél ki lehetne kapcsolni, hogy állandóan égjen a LED?
2. Egyszer megtaláltam, hogy alapból 3 téma közül lehet válogatni, na ezt a menüpontot azóta sem találom.
Valaki tudna ezekben segíteni? Vagy van valahol egy CM7 összefoglaló leírás?
-
veterán
Takarítottam, vita lezárva. Mindenki felejtse el és térjünk vissza a normális kerékvágásba - és pláne ne menjen el senki ezért a fórumról.
Köszönöm
- stevve
[ Szerkesztve ]
-
B_I_G
tag
wiuiban át lehet állítani valahogy a billentyűzetet qwertz-re?
-
tzl
senior tag
válasz kakukkmarci #39734 üzenetére
60 fokon nem szokott megfőni az elektronika szerintem.
-
KisBundi
őstag
Tudtok nekem vmi infót mondani azokról az akkukról vmit amik nagyobb kapacitásúak mit a gyári? pl 1800 mAh, 2430 mAh...
Mi az ami bukta és mi éri meg? -
YAS-dude
őstag
válasz kakukkmarci #39734 üzenetére
De, árt neki. A li-ion akkuk nem szeretnek melegben lenni, gyorsabban öregedik olyankor.
-
EVOkaa
tag
Melyik Wajkiui ROM-ot érdemes feltennem?Amikor ezt telepítettem (WajkIUI_multilang_1.12.02.) élőhalott lett a telóm csak azért kérdem
Tiszteletet a Gépésznek!
-
EVOkaa
tag
akkor először a nightlyra friss froyo, és arra a wajk? Not bad
Tiszteletet a Gépésznek!
-
Integrale
veterán
Hali!
Tegnap vettem egy defyt a problémám vele, hogy nem lát 3g-s hálózatokat! volt már androidos készülékem, így a szolgáltatóhoz kapcsolódó hálózati beállításokkal tisztában vagyok !
Voltam már szolgáltatónál, meg egy kisebb GSM szervizben, hogy mi lehet a hiba oka, válasz vigyem el a saját szervizébe!Mielőtt elvinném,azonban hozzátok fordulok a bajommal! Lehet hardveres hiba a dolog? (GSM működik) vagy szoftveres is lehet? az előző tulaj állítása szerint jelenleg egy fejlesztői rom van rajta! Vodafonnál lett véve anno a telefon, de ugye független, tehát mondom gsm van, hívni tudok!
Elég fontos lenne, válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv
"Bad reklám is reklám too"
-
gzbotii
nagyúr
Hali sracok.
Tudnatok ajanlani egy jo video nezo progit?
Es meg par hasznos app is johet, estleg ha valaki ajanlana valamit nekem...When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
jel1
aktív tag
Tudna valaki linkelni egy lámpa programot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...