- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz #71562240 #37894 üzenetére
Nagyon köszönöm ,megvan!
Kíváncsian várom, hogy mennyire fog változni a képminőség."Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Den Hadnagy
senior tag
Köszi a többieknek is
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Flexy90
senior tag
én nem értem, nekem 1,5 napnál nem bírja tovább.. (gyári FR rom, 1GHz)
Xiaomi Fan
-
Den Hadnagy
senior tag
Utolsó mára:
Az itt
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11018223&postcount=24
elérhető patch használható gond nélkül zöldlencsés Defy-re, vagy ne kockáztassak annyiért, hogy fullscreen videofelvételem legyen?
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Robi BALBOA
őstag
válasz Flexy90 #37903 üzenetére
Sokat nyomkodod!
Írd le, hogy a másfél nap alatt miket csináltál vele?
Hány százalékig ment le ennyi idő alatt?
Órajelek, vsel?
Progik, mk futnak a háttérben?Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Flexy90
senior tag
válasz Robi BALBOA #37909 üzenetére
Általában reggel 6-7kor lehúzom a töltőről. Mobilnetezés kb 1óra, Zenehallgatás fülhallgatóval szintén 1óra. Játék kb 1óra. Telefonálni nem sokat szoktam. Napjában többször ránézek, nyomkodom legyen ez is 1 óra . Este 8fele olyan 40%-on van, ezért inkább minden nap töltöm. Végül is nem panaszkodom, csak meglepő h egyeseknek 3napig is elmegy, nekem erre nem lenne képes, ha hozzá sem nyúlnék, viszont hálózaton lenne.
Xiaomi Fan
-
Robi BALBOA
őstag
válasz Flexy90 #37910 üzenetére
A gyári rom van rajta(2.1), ha igen akkor azonnal (mondom azonnal) legalább egy gyári 2.2-t dobjál fel(FR gyári nekem bejött nagyon, több mint 5 napot bír a telóm kevés piszkálás esetén(1,5-2 óra játék, 20perc duma, napi 20perc nyomkodás), de átlagos használattal is simán megvan a 3 nap(mindezt repülő mód nélkül), előtte a 2.1-el én is küzdötten a 1,5-2 napért), valamint a proci órajeleihez tartozó Vsel értékeket vedd vissza amennyire csak lehet(ha még nem tetted meg), és tuti meg lesz a 2-2,5nap(vagy több is) normál használat mellett is.
[ Szerkesztve ]
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Den Hadnagy
senior tag
Ehhez kapcsolódóan az én setvsel értékeim:
18/300
36/800
46/1024Ennél sokkal lejjebb menni nem nagyon lehet a feszültségekkel, sokat játszottam vele.
A plusz mhz-ért pedig nagyon sok +feszt kell adni, nem is nagyon érezhető a gyorsulás.Remélem ez segít kitolni az akkuidődet.
Nekem aktív használat, állandó wifi, sok zene mellett olyan 2-2,5 nap. Ja, és még állítsd be a battery managerben a mode-ot (éjszaka ne szinkronizáljon, ilyenek). Flight mode akár éjszakára, stb., sok apró trükk van.Ja, én 2.2-t használok.
DH
-
_seth_
veterán
És ezt hogyan? 1,5 óra beszélgetés + játék és 6 napig? Elég hihetetlen az eddig ismert adatok alapján.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Sokat olvastam a Defy-ról, és egyre jobban tetszik.
-Mennyire hangos a hangszórója? (Itthon sokszor telóval hallgatok zenét, ha mosogatok, vagy ilyesmi, ezért ez nekem szempont telefonvásárláskor szóval a kérdés fontos! )
-Jelent valami hátrányt, hogy nincs benne giroszkóp?
-GPS-nél a térkép menet közben forog? (Sosem volt még GPS-es készülékem, sorry a buta kérdésért.)
-Végül a piroslencsés videofelbontása valóban növelhető?
-Az LG Optimus Black és a Samsung Galaxy S is elég hasonló árban van a Defy-jal. Nem éri meg jobban a másik kettőből valamelyik?Köszi a válaszokat.
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
mexi
csendes tag
Sziasztok.
Tudja esetleg valaki hogy hol lehet defybe való hangszórót kapni???Ugyanis tegnap 3madszor is előjött a hiba.Röpke 1 hónap alatt úra elkezdett recsegni mint az állat.Úgy döntöttem hogy kicserélem magam.Elegem van belőle hogy havonta 2 hétre szervizbe kell adnom.
Egyébként dög egyszerű a csere.Tegnap 2 perc alatt kiszedtem és megvizsgáltam.Természetesen teljesen tiszta volt,egy gramm por sem volt rajta mint azt ahogy legutóbb a szervíz állította.
Tehát a kérdés :Hol vásárolhatok hangszórót bele????THX
-
TcMano
tag
válasz Lacopapi #37800 üzenetére
Ez igen érdekes téma. A régi motom már litiumos akksis volt. Én tovább folytattam a NmHibrides hagyományt. Megformáztam, és 2-3 havonta addig merítettem míg be sem kapcsolt. Eredményez 7 éves akku és a megszokott használatom mellett 4-5 napot kibír. Párom másik típusú motoja dettó.
94-óta Motorola, két kicsi kilengéssel.
-
fkrinya
tag
Hova vitted szervizelni?
Condor/Cirma nekem egész gyors volt. Hétfőn zárás előtt adtam le és csütörtök reggel kaptam smst, hogy mehetek érte.
Amúgy én is néztem hozzá hangszórót és nem találtam kimondottan defy hangszórót.
Itt a fórumon azt írták, hogy a SE K770 hangszórója jó bele, szóval vettem egyet, de nekem egyáltalán nem passzolt bele. -
Den Hadnagy
senior tag
válasz jolti05 #37919 üzenetére
Szia!
- Elég hangos a hangszóró (arra is, amire te akarod használni)
- Van benne giroszkóp
- Igen, forog (a használt szoftvertől is függ)
- Igen, növelhető (bár nekem zöld lencsés van, viszont a pirosat többen sikerrel mókolták meg)
- Ez egyéni ízlés dolga, de LG-t szerintem ne vegyél.Remélem segítettem:
DH
-
mexi
csendes tag
válasz fkrinya #37924 üzenetére
Én T-mobilnál adtam be és a cordonhoz küldték,de ez másfél hét.És közben szükségem van a okostelefonom adta lehetőségekre mint gps,meg a yahoo.mail.Tehát marhára elegem van már abból hogy miközben előfizetésem van és csengetek mint a katonatiszt,közben nincs telefonom.
-
kymco
veterán
Hozzászólásokban olvasom, hogy pld az akkumulátor töltöttsége ennyi és ennyi idő alatt 56%-ról 42%-ra csökkent. Az én indikátorom 10%-os osztásokban jelzi, az állapotot. Gyári ROM-mal meg lehet oldani szoftveresen a finomabb értékek kimutatását is?
www.refujvaros.hu
-
Flexy90
senior tag
válasz Den Hadnagy #37915 üzenetére
Köszönöm a válaszokat srácok! Természetesen froyo van rajta mióta kijött rá. A vsel értékeket akkor lejjebb veszem! Szinkronizálni se nagyon szokott, csak ha engedem neki. Amúgy le van tiltva a mobilnet ha nem használom.
Xiaomi Fan
-
Vhunter
tag
Szevasz,
Vannak programok, amik kijelzik százalékosan. Én többet is kipróbáltam, és végül MotoCharge-ot használtam, szerintem ez a legegyszerűbb belőlük (ha tényleg, csak az akksi százalék kijelzésére van szükséged.Most látom, hogy azóta már fizetőssé vált.
[ Szerkesztve ]
-
-
YAS-dude
őstag
válasz Den Hadnagy #37925 üzenetére
Nincs benne giroszkóp. A 3 irányú gyorsulásmérő még nem giroszkóp.
-
törölt tag
válasz Turbobacsi #37923 üzenetére
Naná, hogy van benne giroszkóp, furcsa is lenne, ha nem lenne. Kolléga nem tudom honnan gondolta, hogy nincs, de eredeti ötlet.
Yas-dude: hát az a giroszkóp.[ Szerkesztve ]
-
Vhunter
tag
Őőő... igazából nem olyan drága (150ft), de ha nem akarsz fizetni, akkor ne marketen keresgélj, mert ott tényleg nehéz rájönni, mire keress.
Itt fórumon kereső ->százalékos , és máris van egy csomó ajánlás. -
prompt
tag
Megszűnök Defy-s lenni, mert sikerült kinyírni, teljesen. A garanciáját is elveszítette szegény.
A történet az, hogy nemrég (majdnem 8 hónap után) előjött a hangszóróprobléma és elküldtem szervizbe, ahol természetesen még garanciában megcsinálták. Viszont ezután jó szokásomhoz híven buliban bemutattam (már sokadszor), hogy mennyire remek vízálló telefonom van. És mint kiderült már nem vízálló, mert mire észbe kaptam (ez amúgy nem volt túl gyors, mert ugye buliban voltam) már belement a víz, páros volt a kijelző. Másnap szárítgattam, de tiszta pára volt a kijelző még mindig, persze ekkor nem kapcsoltam be. Aztán darabokra szedtem, hogy tényleg kiszáradjon, meg kitörölgettem belőle a vizet és egy napot darabokban volt, hogy minden csepp felszáradjon. Utána összeraktam és bekapcsoltam, de hát a kijelző egy része nem érzékelt, a bal alsó gomb nem működött, a kamera szintén nem. Visszatettem rá a gyári ROM-ot (CM7 volt rajta) Elvittem szervizbe és mondtam, hogy milyen hibajelenségeket produkál (azt nem, hogy víz alá dugtam). Szétszedte a srác és látta az akksi allján lévő indikátoron (mert ilyen is van rajta), hogy az bepirosodott, szóval víz érte a telefont, amitől az elveszítette a garanciáját. Szépen be is jegyezte a központban, hogy ezt a telefont nem lehet garanciában javítani. Kérdeztem a szervizest, hogy az nem lehet-e, hogy a kb. két héttel ezelőtti szerviz alatt nem rakták össze tökéletesen, nem húztak meg valami csavart, elmozdult a tömítés, vagy valami, ami a gondot okozhatta, de persze ő mondta, hogy az elképzelhetetlen, ott tökéletes emberek dolgoznak, csak én lehetek a hülye. Nem vitatkoztam vele, felesleges lett volna.
Felhívtam a szervizt, hogy mennyi lenne megcsinálni, mondták, hogy nem éri meg, alaplap csere tuti kell, ami 60-70 ezer körül van.
Tanulság: csak óvatosan a vízállósággal, főleg szerviz után
THE END
-
törölt tag
válasz prompt #37936 üzenetére
Ez szomorú, részvétem. Tanulság az is, hogy olvasni kell a fórumot, mert itt bizony már sokszor szó esett róla, hogy a szervízben sajnos általában úgy szerelik, hogy utána elveszti a vízállóságát. Nyilván odafigyelés kérdése, mert van amikor rendesen megtudják csinálni, és nem veszti eł.
-
tzl
senior tag
válasz Vhunter #37929 üzenetére
Mindig is fizetős volt a marketen. Viszont az app készítője az xda-n közzétette az xda-s közönség számára ingyen is. Xda-ról letölthető ingyen teljesen legálisan.
"I give the app away for free here in the forums. But in case you want to donate a little for my work, feel free to buy it from the market. (it costs 50 euro cents, I don't know how much that is in $$$ cent, but it should be around 60..)"
-
M_AND_Ms
veterán
válasz prompt #37936 üzenetére
... mert azért a vízálló telefon mégsem egy fürdőnadrág, amit direkt lehet használni vízben, hanem azért, hogy lehetőleg kibírja azt ha víz éri.
"...jó szokásomhoz híven buliban bemutattam (már sokadszor), hogy mennyire remek vízálló telefonom van. És mint kiderült már nem vízálló..."
El tudom képzelni, a társaság milyen jót mulatott, amikor felsültél a produkcióddalAki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Den Hadnagy
senior tag
Ha telepíted a setVsel progit, amivel egyébként a procit szoktuk rángatni meg a feszültségeket babrálni, az folyamatosan fut, ha lehúzod az ablakot felülről (úgy pl. amikor az értesítéseket akarod csekkolni), akkor procihőt, akkuszintet (1-es osztásban) mutat majd neked.
Olyasmi, mint Pc-n az Everest.De van am battery widget is, hamar megtalálod, amennyiben kel valami szép kis grafikai kijelzés. Csak ne vidd túlzásba a diagnosztikai programok telepítését, tökfeleslegesen eszik az akksit.
DH
[ Szerkesztve ]
-
TheSaurus62
tag
Szintén programkeresésben vagyok, és hátha van valakinek ötlete.
Olyan kis cetli vagy notesz kellene, ami lapozható, mert pl. a gyári Stickiesből vagy egyet rakok ki, írok rá, aztán ha törlöm, eltűnik, vagy telecetlizem vele a képernyőt. Már jó ideje nézegetem a Piacot, de nem találtam szépet és egyszerűt, tényleg csak annyi kellene, hogy fel tudja írni teendőket, aztán lapozni, átnézni, törölni. (Mint a SPB-ben a SMS-eket, plö.)Ja igen, SPB Shell. Megvettem, de a telefonon nem vált be (adatforgalom). Levettem, áttettem a tabletre, ott tökéletes.
Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
-
szabof1
őstag
Az XDA-ról ingyenes a MotoCharge, azt telepítsd!
-
Gaba9
csendes tag
Üdv!
Volt már valakinek ilyen jelensége ?? .: "com.android.camera váratlanul leállt próbálja újból" de mindig leáll pedig mostanában nem lett sem telepítve sem törölve semmi...viszont a videofelvétel az meg működik :/
Valakinek valami ötlet esetleg ? Köszi -
prompt
tag
válasz #71562240 #37937 üzenetére
(#37937) kammerer
Hát igen, az utóbbi időben nem nagyon értem rá fórumot olvasgatni, biztos ez a baj(#37939) M_AND_Ms
Eddig bírta simán, természetesen az első alkalommal óvatos voltam, de a fórumon is írták sokan, hogy jól bírja, és - eddig - tényleg. Már nem. Vagyis most már megint igen, mert mindegy neki (azért nem bántom)
A többiek nem vették észre, hogy beázott, a mutatványt megcsinálta, működött a víz után is(#37942) tzl
Ezt nem tudom, de jó piros lett az alján valami, mintha téglalap alakú lenne (nem szedtem szét még a szerviz óta, hogy megnézzem mit látott a szervizes, csak a kezében láttam), szóval nem X-ek látszanak, de majd megnézem -
YAS-dude
őstag
válasz #71562240 #37932 üzenetére
Nem, nem az a giroszkóp, ne terjeszd ezt a hibás információt. Ha rákeresel megtalálod, ez volt a nagy újdonság az iphone4-ben, hogy nem csak accelerométer van benne, hanem sokkal pontosabb giroszkóp is.
Aztán felrakod a marketről az elixir2 nevű rendszerinformációs progit és az majd mutatja neked, hogy a giroszkóp nem elérhető (meg a barométer sem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest