- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Verhóó
tag
Ha Igo-t akarok telepíteni hogy kell kinéznie a mappa szerkezetnek?Mert ha az egész Igo mappát (benne a cuccok+apk file) felmásolom a kártyára akkor kiírja telepítés után hogy nem találja a kellő cuccokat.
-
Verhóó
tag
de csak beszélnénk róla...nem csinálnám meeg
csupán elméleti síkon... -
Tussky
tag
Olvasgattam a fórumot,de nem lett világos számomra,hogyha gyári rom van a telefonon,illetve megvolt a frissítés a motorola updattel valamint a factory reset,akkor menni fog-e a telefonba a 16Gb-os Class10-es MicroSD kártya vagy sem. Ha valaki megválaszolná ezt a kérdést,azt megköszönném.
-
-Gerzson-
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék widgeteket egy folderbe rakva (azt megnyitva) elérni ahhoz hasonlóan ahogy ezt programokkal meg lehet csinálni.
Valahogyan megoldható? Gyári 2.2 van rajta GO Launcherrel -
hedler
tag
Hali! A Fancy widget pro tartalmazza az animációs lehetőségeket. Nekem a Fancy Widget Pro v1.0.7 van fent, ami magyar nyelvű. Az óra lapozósra van állítva és "Gabbana White" a skin. Az időjárás felülete pedig "L6 Weather".
Galaxy Note 2, Nikon D300, sigma 18-35 1,8, sigma 50-500 4/6.3
-
etisnail
csendes tag
Segítsetek legyetek szívesek!!
Szeretnék egy agybadugós headsettet a telóhoz. Próbáltam egy Samsung és egy Nokia headsettet, de mind a kettőnél az volt a probléma, hogy alig hallották a hangomat, ill. halkan szólt a zene, ha megnyomtam felvevő gombot a headsetten akor felhangosodik. Egyszerűen használhatatlan. A gyári headsett jól szól, de nem agybadugós, kiesik a fülemből.
Tudna valaki segíteni? Melyik vezetékes headsette tudtok ajánlani? -
Verhóó
tag
ugyanez a problémám!
-
Womb
senior tag
Kérdezzétek meg, a fülhallgató topikban.
Nálam tök jól működik egy Skullcandy, ajánlottam is már másnak, neki viszont nem jött be. -
Verhóó
tag
Beázásra ugye nem vonatkozik a gari?
-
Verhóó
tag
öreg hiba
olyan zenelejátszót keresek még mindig, amivel a hangerőgombokkal lehet számot váltani /hamarosan lecserélem a headset/ -
Enton
addikt
válasz poller #34769 üzenetére
Ezt hol lehet neki beállítani mert nekem nem akar a winamp hangerőgombal zenét váltani?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
FNZ
őstag
beállítottam a magyar nyelvet, de elég sokminden inglisül van még. lehet magyarítani esetleg a többi részét is úgy, mint a gyári 2.2-es eredetit?
-
Hangyoca
tag
Hi!
Sms-ek lementve. Titanium blackup-pal rendszer és felhasználói adatok mentve,
App monsterel progik archiválva. kel még valamit mentenem szerintetek Cm7 felrakás előtt? -
Enton
addikt
válasz poller #34776 üzenetére
Hangerő fel rezeg egy hosszut de nem történik semmi, hangerő le szépen lehalkítja, vagy ha nincs screenlock akkor gyorsabban.
Hát ez nem létezik, szerintem én valami zeneileg meg headsetileg analfabéta DEFY-t vettem, nálam ezek nem működnek.
Mostmár tuti be kell szereznem egy ilyet minnél előbb, hogy ne bosszantson ez a számléptetés.[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Dfa1979
csendes tag
Sziasztok!
Magyarított 2.2 CEE rom fut a kb. 2 hetes Defy-on és a Marketről leszedett GPS Test program sehogy se talál műholdat. Elképzelhető, hogy a romolás közben történt valami, vagy ez biztosan hardveres a hiba és vihetem szervizbe? Köszönöm.Elderly pair beaten with hammer...
-
poller
tag
Próbáld úgy, hogy ki van kapcsolva a képernyő. Ha nem a háttérbe fut a lejátszó, akkor valóban halkít. Ez arra van kitalálva, hogy ha zsebedbe nyúlsz, működjön. Nekem minden további nélkül ment és semmit sem állítottam át.
byebye droid! Hello winphone! (Nokia Lumia 625)
-
Enton
addikt
válasz poller #34779 üzenetére
Gondoltam, hogy egyértelmü így is, de látom nem.
Kipróbáltam headsettel, anélkül, kipróbáltam lockscreen-en simán ha képernyön van simán ha csak widget van. Kipróbáltam repeat on/off shuffle on/off.
Mindegyik közös többszöröse sem vezetet megoldásra sajnos.
Ezért is kérdeztem hol kapcsoltad be ezt a lehetöséget. A másik amire még gondolni tudok az az, hogy nálam 2.2 gyári, nálad meg cm7 van."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-
Tussky
tag
Köszönöm a válaszokat!
-
RootRulez
félisten
MortPlayerrel be lehet állítani, mit csináljon lejátszás alatt, ha megnyomod a headset gombot 1x, 2x, ..., 5x... Meg talán a hosszú nyomáshoz is lehet műveletet rendelni.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Bailey
senior tag
Sziasztok!
Használja valaki a miui 1.9.16-ot? És ha igen akkor ott is állandóan "frissíteni" akar az updater 1.9.9-re?
-
toth_janika
őstag
válasz hedler #34760 üzenetére
Hello!
Nekem is fent van a fancy de mindig olyan problémám van ezekkel a widgetekkel, hogy nem megfelelően jár az órájuk. Mindig késik! Ha rányomok a widgetre, akkor frissíti magát, és beáll a helyes időpontra, de nem értem mért lehet ez. Állandóan neten van a telefon, bár nem tudom ez jelent-e valamit, mert nem tudom, hogy a netről szedi-e az óra információkat, vagy a beépített osszcillátorból!
Tud valaki valami megoldást erre, vagy egy X akta?Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
mijos
senior tag
Szerintetek az után gyártott akkumulátorok mennyire megbízhatóak ?
" Hagyjál öcskös, most mindenki hagyjon! "
-
hedler
tag
válasz toth_janika #34786 üzenetére
Az automata frissítési gyakoriságot be lehet rajta állítani, és azt is, hogy honnan és milyen feltételekkel frissíthet. Pl.: csak wifi-ről, feloldáskor, stb. Melyik verziód van fent? Marketes ingyenes vagy fizetős pro?
Galaxy Note 2, Nikon D300, sigma 18-35 1,8, sigma 50-500 4/6.3
-
-
hedler
tag
válasz toth_janika #34789 üzenetére
Elvileg az órának szinkronban kéne mennie a szolgáltató, órájával.
A telóban a "beállítások"- "Dátum és idő", be van kapcsolva, hogy az automatikus legyen a szolgáltató által? Mert nekem az be van pipálva és sosem tapasztaltam késést. Olyan volt, hogy kettőkor lenullázta az órát és csak később jött be a frankó idő, de az csak egyszer, és az a szolgáltatónál történt üzemzavar miatt volt.Galaxy Note 2, Nikon D300, sigma 18-35 1,8, sigma 50-500 4/6.3
-
Tézé81
tag
válasz toth_janika #34786 üzenetére
Nincsen-e taskkillered-e? Mert az a widgetek is kilövi auto módban... Onnantól megáll a tudomány. Tedd védetté a widgetet, ha taskkillert használsz
-
Beavis05
csendes tag
Tegnap sikerült felkínlódni a CM7-t. Illetve az roppant gyorsan ment de a roottal kicsit megszenvedtem, mert mindig hiányzott vmi Az lenne a kérdésem, hogy hol tudom beállítani, hogy az alapképernyő ne forduljon el, csak a fényképek ha forgatom a telót.
-
-
chab7
addikt
válasz Beavis05 #34792 üzenetére
Pedig a root csak annyi hogy fent van a gépen a superoneclick a telefont meg rádugod usbre debug módban és nyomsz egy startot
Amit keresel beállítást az az adw launcher beállításai közt van. Valami olyasmi hogy disable sensor for home screen (nem cm7-en vagyok így fejből nem biztos, hogy pont így, de hasonlót keress)Látom meg is van Akkor sok sikert a romhoz[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Beavis05
csendes tag
Tudom hogy csak ennyi lett volna, legalább is a leírás szerint, de nekem közben feltette a Motohelpert mert anélkül nem rootolt, és ki be kellett kapcsolnom az usb debuggingot, valamint az AVG-m egyszer lefagyasztotta a laptopot valamiért úgyhogy kalandos volt de sikerült
-
petiked
tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy ti mit gondoltok majd az új Motorola Defy+ -ról? itt-ott kicsit variáltak rajta, bár nem túl vészes... de ami nagy kérdés, hogy most a Google megvette a Moto-t, igy a frissítések sokkal előbb, és lesznek a készülékekhez! Így szoftveresen is és hardveresen is best buy-nak mondható e? (ha most ősszel elkezdik árulni, a kb talán 70 ezres árért)
Vélemény a +-ról?
köszönöm!
Péter˘°°°˘ Californication ˘°°°˘ The people vs. Hank Moody ˛˛Creator: Tom Kapinos¸¸
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest