- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
palesz53
senior tag
válasz CoolBoy323 #13755 üzenetére
hát most gyorsan utánanézve, évekkel ezelőtt ez még igaz is volt, de mostanra a linuxnak nem probléma az ntfs (mielőtt megkövezne vki, nem értek hozzá )...
vezess, kövess, vagy takarodj az útból
-
mézespálinka
senior tag
Na még egy uccsó kérdés ma estére:
wifi-hez van lehetőség proxy-t beállítani?(rákerestem a proxyra, de csak egy lényeges hsz-t dobott ki, ami szerint van egy progi http proxy néven, de nem működik) Van esetleg (azóta) megoldás? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz palesz53 #13756 üzenetére
azért nem csak egyenlőség jelet tettem...
kezeli a linux tudtommal az NTFS-t, de pl nem rendszernek!
SWAP, EXT, FAT (32) ilyenek az ő saját formátumai, és az ANDROID is ezt szereti! (lsd, ha app2sd-t használsz, ext partíció kell, ha "simán" használod a kártyát, Fat(32)!) -
ravebp
senior tag
Skacok egy kérdés. Néztem egykét helyen pl motorola fórumon is, oldaon is, hogy mintha lenne valami 3.6os frissítés.
Elvileg mintha t-s eknek lenne...
Tud erről vki infót?
nekem is előjött a call time hiba, de mintha megoldotta volna a dialer one call log törlés plusz restart.
Remélem így is marad addig amíg jön a froyoRave
-
rothadt
aktív tag
elnézést, de gondoltam jelzem, van opera mini6, f@szául nagyítja az oldalt, nem csak 2állása van. csak tördelni nem tördel...
és köszi a gameloftért, így már golfozhatok és horgászhatok is... sőt, lassan összejön egy only gameloft memóriakártya[ Szerkesztve ]
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
beers
addikt
válasz mézespálinka #13757 üzenetére
Anno én spicán próbáltam a cégnél belőni a proxyt!
2.1-en kipróbáltam vagy 20 progit (az alap beállításain kívül), de odáig jutott, hogy kapcsolódott, de net nem volt rajta!
Defynél még nem néztem!M&N
-
norbi93
senior tag
válasz CoolBoy323 #13758 üzenetére
ez igy van=)
-
adakiller
senior tag
Sziasztok!
valaki tudja, hogy hol lehet kikapcsolni azt a funkciót, amikor 45 percig nem használok egy progit, és kiírja, hogy ki akarom-e kapolcsni már, mert 45 perce nem használtam, vagy ezt az időtartamot lehet vhol növelni?
köszi
-
fa4hu
őstag
Megint egy router-es probléma:
Időnként nagyon lelassul a net, a TP-Link WR1043N router logjában a következő üzenet: DHCPS:lease host name not found. DHCP van a router-en és a telefonon is beállítva. Esetleg valakinek ötlete?
-
tzl
senior tag
válasz CoolBoy323 #13758 üzenetére
Nagyon nem. A swap nem fájlrendszer, hanem ideiglenes memóriaterület, ami a Windowson csak egy fájl, Linuxon meg külön partíció. A fat a Microsoft saját , egyáltalán nem sajátja a linuxnak. Exten kívül van még ezer natív *nix fájlrendszer, pl. Reiserfs. Linux gond nélkül kezeli az ntfs-t, úgy rémlik, hogy Android eszközei között is láttam, de erre nem esküszöm meg.
-
vazzz
őstag
válasz RootRulez #13770 üzenetére
Még nem néztem, mennyi adatforgalmat generál, de próbáld meg, hogy a képminőséget vedd kisebbre, mert ennél alapból "kiváló"-ra van állítva, (az 5-ösnél nálam "gyenge"-re volt állítva gyárilag) és a beállításoknál a "haladó" menü alatt kapcsold ki a "kezdőlap hivatkozások"-at.
-
Titi76
aktív tag
válasz student #13734 üzenetére
Nekem semmivel. Pont tegnap figyeltem meg: SetVsel: 300/20, 600/34, 1000/56: tegnap kímélve reggel 6-kor lehúzva töltőről este hatig 85%-ra csökkent az akku -pár sms, pár 10-15 perc beszéd, folyamatos HSDPA-n csüngés (email és miegymás sync) 10-15perc net böngészés, 15 perc Winamp-
Aztán este 6-tól WiFi bekapcs, app frissítések+kipróbálás, böngészés, (kb 1óra) és 23:00-ra lement 68%. Éjjelre OffLine, reggel 6-ra 2%-ot csökkent vagyis 66%-al kezdtem a napot.
DE egy átlagos napon sokkal jobban nyúzom a difájt, akkor estére kb 30-35% marad esttére.
Húzás nélkül szinte ugyan ezeket tapasztaltam estére max 3-4%-al maradt több a maradék kapacitás (SetVsel: 300/20, 600/34, 800/48)Fin Froyoval fut a difáj
Jut eszembe: tegnap estétől a Handcent SMS tud magyarul.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
ndlx
aktív tag
-
nagyúr
Vótmá? Camera360-ban javították a problémákat, szal nem az én Defy-m volt a hibás. Kapott a progi egy kompatibilitási módot amit Defy-nél első indításkor be kell kapcsolni. Így már szép képeket csinál, megnyugodtam.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
student
őstag
most nézem a 2.2froyo 2010 májusi? akkor azé motoék elüldögélnek rajta
akko ha jol sejtem official 2.3-t el lehet felejteni -
student
őstag
ezt olvastam
Summary
1. Android 2.2 has more speed and performance optimizations2. Android 2.2 has USB tethering and Wi-Fi hotspot functionality not found in 2.1
3. Android 2.2 allows for app installation to the memory card while 2.1 does not
4. Android 2.2 adds Flash 10.1 support absent in 2.1
5. Android 2.2 has a lot of modified and added APIs
6. Android 2.2 improves support for Microsoft Exchange over 2.1
engem az érdekelne hogy a 2.3 miben jobb mint a 2.2
azóta megvan
Android 2.3 (Gingerbread) supports the following features in addition to existing 2.2 features:
New user interface design with new themes (Black themes save power)
Extra Large Screen Size supported
SIP Communication Supported (SIP Video and Audio Calling, In an operator point of view, this is feature will decrease their voice calling revenue where as user can call each other for lower rates or even free if they have good data connection)
Supports for NFC (High Frequency High Speech Data Transfer in short range)
Support for WebM/VP8 video playback, and AAC audio encoding
New audio effects such as reverb, equalization, headphone virtualization, and bass boost
Improved Copy and Paste functionality
Redesigned Multi Touch Software Keyboard
Audio, graphical, and input enhancements for game developers
New sensors support (i.e gyroscope)
Download manager for long running HTTP downloads
Enhanced support for native code
Improved power management and application control
Support for multiple cameras[ Szerkesztve ]
-
-
beers
addikt
Akit még esetleg érdekel: eladó Defy jó áron!
M&N
-
Mr.Rain
senior tag
Hi!
Bementem személyesen az egyik vodafone üzletbe,és egy nagyon segítőkész eladó korrekt választ adott végre:
"Április közepe,illetve vége felé újra kapható lesz a DEFY a vodánál,a tárgyalások már folyamatban vannak a beszállítókkal. Ami nem biztos,hogy ugyanezen az áron marad a telefon...."
"Nincs megállás"
-
Halo
senior tag
memóriakárty-ra rákeresve nem jött eredmény - a telót kutakodva se tud jutottam előre.
a lényeg: 2.2 van fent a gépen, s elvileg ezzel már lehetne azt, hogy az app-okat az sd-re telepítse.
hogyan?
vagy erre még kell a külön app2sd? de nem arról volt szó, h. 2.2 alatt alapból lehetne? akkor meg hol...? nem találtamMotorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Titi76
aktív tag
válasz student #13773 üzenetére
Igazából semmibe Ha játszok a géppel akkor a SetVsel-en nyomok egy Performacet, így ha esetleg megreccenne egy játék akkor nem fog (NFS Shift-nél mintha meg-megreccent volna igen-igen ritkán, 1GHz-en meg nem vettem észre) plusz pár napja a Winampot használom és a számok váltásánál az oldalra lapozásnál nem szaggat annyira az album lapozás (sajnos ekkor is szaggat, számomra Winamp eddigi egyetlen hibája)
iPhone 14, Kia NIRO 2018 PHEV, Lenovo Legion
-
-
Z0C!
őstag
ezt nagyon jól tudom. nem is ellenkeztem volna ha szó érte volna.
nyilván nem látok/láthatok bele mindenbe. csak azt tudom amit mondanak.
nem minden általam kopogtatott ajtón tudnak válaszolni.bár én is gondban vagyok ha ne adj isten hangszóró hiba vagy valami probléma volna nem tudnék új telót választani....
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Halo
senior tag
válasz szabof1 #13791 üzenetére
köszönöm, az app2sd-t vágtam, csak úgy rémlett, nem kell külön progi 2.2 alá, hanem alapból lehet majd vele "garázdálkodni".
és köszönöm a linket is, nagyon hasznos cikk, valamint egyúttal újabb androidos oldal is képbe került számomra - ezért is nagy like!
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
bwoay
nagyúr
ez nem kritika volt, csak jeleztem, hogy a sok információ, ami végül nem bizonyul hitelesnek, értelemszerűen a szkepticizmust növeli (bennem), tehát már ott tartok, hogy ha látom, akkor tényleg van, máskülönben mindig minden kétséges
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Z0C!
őstag
egy kis WP7 style.
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
tzl
senior tag
Nem kell 2.2-nél app2sd, simán bemész a settings - applications - manage applications menübe és ott az appra kattintasz. Ha áttehető sd-re, akkor aktív lesz a move to SD card menüpont. Arra ráböksz és már át is rakta a teló az appot a kártyára.
Ezzel a módszerrel csak azok az appok tehetők át, amit eleve úgy írtak meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vallás
- Automata kávégépek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Okos Otthon / Smart Home
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest