Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megindult az Android 15 a Sony Xperia 1 VI-ra is
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
válasz Moleman #25506 üzenetére
szia,
A feleségem galaxy minijén 2.3.6-os droid volt, elég sokat használtam.
Nemrég telefont cserélt, vett egy Huawei Y300-ast, ezen már JB van, utóbbi jobban tetszik, az index fóruma is tökéletesen megy alóla, nem úgy mint a 2.3-as alól.... Számomra szimpatikusabb a 4-es droid.
Gondoltam, hogy valaki fejlesztett már egy jól működő stabil 4-es droidot Defy telóra.Persze ha nincs, akkor valami stabil 2.3-ast választok, vagy CM7-est vagy bármit, mert céges telefon lesz belőle, a stabilitás a legfontosabb.
Viszont igy hogy kivette belőle az SD kártyát a régi tulaj, megborult a rendszer, sok hibaüzenetet ír ki.
Gondolom a kártyán volt sokminden amit hiányol.ezért érdeklődtem, hogy van-e stabil 4-es rá, mert azt tennék fel, ha nem akkor sajnos marad a CM7 vagy akármi.
ui.
még nem rootoltam telót, nem tettem fel még főzött romot, viszont az Asus médialejátszómon és a Yamada 6700-as asztali dvd játékosokra már 2-3 alkalommal tettem fel nem gyári firmware-t.
Majd elolvasom hogy kell, és ha elakadnék szólok, de remélem hogy a jó leírásotok alapján menni fog, az 1. hsz mindig nagyon részletesen tartalmazza az efféle dolgokat, mint rootolás, CM és egyéb főzött rom feltelepítése.üdv!
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest