- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindanee
tag
válasz laleeee #14898 üzenetére
Na akkor megismétlem, hogy mit szeretnék, mert szerintem elveszett az éterben az információ
Olyan strapatelók érdekelnek, amik még nem jelentek meg a piacon, vadiúj fejlesztések, amik tudásban túltesznek a Defy+-on.
Lehet akár Android, akár Windows Phone 8.
Ilyenről tudtok?
-
bepken
veterán
válasz laleeee #14893 üzenetére
a CWM, az nem más, mint ClockWorkMod Recovery. (a kék led-es izémizé)
mindanee! ha még 5X megkérdezed, akkor se kapsz hamarabb kedvedre való választ amint tud valaki ilyen telefont, jelezni fogja...
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz laleeee #14903 üzenetére
írtam, hogy tegnap óta...egyébként még nincs 18 órája, hogy feldobtam viszont eddig SEMMILYEN hibát nem találtam! pedig ahogy Zsolt_72 is írta, valahol biztos van...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
mindanee
tag
válasz bepken #14902 üzenetére
laleee tök jó fej volt, csak a már említett információs zavar miatt nem teljesen a kérdésemre válaszolt. ezért ismételtem meg részletesen, hogy mit szeretnék. ezt nem 'kedvemre való' válasznak mondanám, hanem 'releváns' válasznak. a kettő nem ugyanaz.
@Zsolt_72: még szerencse, hogy lehet offtopic hozzászólásokat is írogatni. értékelem a segítségedet, ahogy már említettem, de azért nem kéne lehurrogni, mert a mobilarena által bérelt/használt szerveren elfoglaok pár kbyte adatot egy-két nem teljesen idevaló kommenttel. amire egyébként jó eséllyel még választ is kaphatok.
^^
-
őstag
-
gacsoi
senior tag
válasz mindanee #14911 üzenetére
Sajnálom, hogy nem érted a lényeget.
Itt nem a pár kbyte adatról van szó.
Egyszerűen a nem idevaló postok miatt átláthatatlan lesz a fórum.
Nem véletlenűl vannak külömböző topicok.
A te kérdésedre is megvan a megfelelő.
De sajna mindíg lesznek emberek, akiket ez nem érdekel, csak a saját kis problémájuk oldódjon meg, a többiek meg le vannak sz@rva. -
killzone1987
senior tag
új CMX 10 a láthatáron belül.
2012.08.08. nightly QUARX
[link][ Szerkesztve ]
-
törölt tag
megtörtént életem első főzött ROM telepítése
bepken útmutatása alapján cm9 fast edition black 1.2-t tettem fel.
szép, gyors és magyar nyelvű a ROM, csak marhára zabálja az akksit, óránként 8 %-ot. fel kell még valamit telepíteni az akksihoz? -
Airforce01
csendes tag
Helló!
Használ valaki OLIMPIA TV-t Defy+-on? Nekem wifi-n folyamatosan keres, nem tölt be semmit.
-
bepken
veterán
válasz #57271552 #14916 üzenetére
a CM többet kér, mint egy gyárin alapuló rom (például), a CM9-re pedig ez fokozottan igaz...ezen kívül, ha jól emlékszem ebben a romban még az órajel is meg van emelve kicsit (talán kicsit alul is van feszelve) szóval ez használat mellett elfogadható. persze ha letetted az asztalra és órákig nem érsz hozzá, elvileg minimális fogyasztásnak kéne lennie...
-
fil
őstag
válasz killzone1987 #14915 üzenetére
Ez mitől új? Ez tegnap volt új.
Ja, és grafikus bootmenüje van... -
mazsi
senior tag
válasz csampei #14872 üzenetére
Szerintem pedig bármi lehet vita tárgya, kevés dolgot kezelek tényként.
290 telepített programmal napi 120-150 órára lenne szükségem a használathoz De ez a Te választásod. A teljes indulás pedig igenis függ a kártyád sebességétől, a processzorod beállításától és attól az akár egyetlen nyamvadt programtól, ami értelmetlenül lett megírva.
Viszont abban egyáltalán nem értek egyet, hogy a programok betöltése akkora terhet ró a készülékre, hogy csak a maximális frekvencián tudja ezt kiszolgálni. Lemezművelet csak akkor terheli a rendszert ennyire, ha párhuzamosan futtatsz 2-3-nál többet. Mazochista alkat választ ekkora kihívást önként
Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
-
pete_21
addikt
Köszi a választ!
Szerinted mit érdemes beállítanom? Balanced beállítás, vagy még ez sem kell? Csak a lag-ellenes opciók?
Nitro lag, engine flush?
Illetve Terminalból csináljam, vagy a Script manager-rel érdemesebb?(#14891) bepken: Ez a White Rabbit rom a júniusi Kang CM7-re alapszik?
Van benne magyar nyelv?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bepken #14918 üzenetére
ahogy látom, 61%-nyi energia a kijelzőre ment el (ezek szerint sokat buzerálom), de ettől függetlenül is soknak tűnik a fogyás. az alábbiakra ránézve láttok valami még nagy energiazabálót?
Defy+
Wi-Fi alapból nincs bekapcsolva. Ha be van, akkor mindig alvó módban van.
Bluetooth kikapcsolva.
GPS kikapcsolva.
Wi-Fi, Bluetooth hotspot nincs bekapcsolva.
Mobilhálózatok. Folyamatos 2G. (a gyári ROMmal is volt, azzal 3 napig bírta).
Automatikus fényerő
Alvó mód: 1 perc inaktivitás után
Akkumulátor: Képernyő 61%, Android rendszer 11%
Fényérzékelő szűrő: engedélyezve
Időablak hossza: 30 másodperc
Visszaállítási küszöb: letiltva
Mintavételi gyakoriság: 1 mp
Fényerő csökkentésének e.. : nincs bekapcsolva
Fiókok szinkronizálása: folyamatos (ez eddig is volt)
CPU ütemező: ondemand (itt van pl. olyan válaszható, hogy powersave)
Minimum CPU freki: 300 Mhz (300, 600, 800 vagy 1100 lehet)
Maximum CPU freki:1100 Mhz (300, 600, 800 vagy 1100 lehet)
Szürkeérték-árnyalás: bekapcsolva
16 bit átlátszóság: kikapcsolva -
bepken
veterán
válasz pete_21 #14924 üzenetére
nem tudom a pontos előzményt...annyit tudok, hogy a gyerek megunta a CM kinézetét és kicsit keverte a MIUI vonallal, plusz szinte napra készen benne vannak a legújabb okosságok. pl van egy update program, ahol mindig frissülnek a különböző programok, tweak-ek, script-ek, javítások, stb. (egyébként install közben tudsz mást választani, nem muszáj MIUI vonalat választanod, ami tök jó )
V6 install pl annyi volt, hogy a telepítéskor kiválasztottam az aggressive-et(#14922) csampei: hallod! én se értettem rohadt lassan mérte a kártyát...mit tudom én, 80%ig elért 3 perc alatt, aztán jött a kártya R/W mérés. ezzel még úgy 3 percet eltöltött...pedig sokáig szokta csinálni.
de egyébként ha megnézed a pontszámokat, ugyanennyi szokott lenni, csak fordítva╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
pete_21
addikt
válasz bepken #14926 üzenetére
Köszi a választ!
Ez a WhiteRabbit egész jónak tűnik. Ha otthon leszek, adok neki egy esélyt.
Ezek a tweakek, amik fel vannak sorolva (KickAssKernelizer, TCP tweaks, Bravia Engine Mod, Battery fix, V6, DroidX stb) ezek alapból aktívak? V6-tal sem kell bajlódni külön? Vagy az Aromában ki lehet választani, hogy miket akarok feltenni, és ő azokat már aktiválja is? -
mazsi
senior tag
válasz pete_21 #14924 üzenetére
Szerintem próbáld végig az opciókat egyesével. Én először fél naponta nyomtam egy opciót szép sorban - érezhető volt a különbség. Amúgy elég egyszer mindent beállítani, mert frissítés után vissza tudod állítani 2 kivételével az összes dolgot.
-
bepken
veterán
válasz pete_21 #14927 üzenetére
ezt úgy kell elképzelni ugye, hogy alapból benne van minden okosság a zip-ben. azt pedig Te döntöd el telepítéskor, hogy az AROMA mit pakoljon fel és mit nem. pl választhatod, hogy nem pakolsz fel V6-ot, melyik GPS drivert szeretnéd feltenni, melyik kamera app-ot, stb stb...
(#14928) mazsi: ez az a bizonyos "non-wipe" telepítés? csak mert pl a MIUI Music playert megbántam, hogy felraktam...törölni nem tudom, gondoltam nekifutok előről. és akkor ilyenkor kéne a "non-wipe"-ot kiválasztani, igaz?
-
mate0314
aktív tag
v6 superchargerrel kapcsolatban szeretnék felvilágosítást kérni. Zselésbabom van, ahhoz is lehet használni? Ha igen akkor tudnátok adni egy (lehetőleg magyar) leírást és egy letöltő linket? Ahogy visszaolvastam nekem túl zavaros volt...
-
bepken
veterán
válasz mate0314 #14931 üzenetére
ezt a leírást kell majd követned ICS és JB esetén:[link] (korábbi service.jar mókolós leírás)
tehát ezzel meg is cáfolódott az a felvetés, miszerint nem kell babrálni a service.jar-al...szerintem az az említett script (a fájlnévből adódóan) csak egy teszt script, persze azzal is lehet próbálkozni.
pete_21! kiválasztod, hogy melyik beállítást (multitasking, balanced, aggressive) szeretnéd feldobni és kész is vagy
az updateme az, amiben majd megtalálod a frissítéseket (tweak, script, app, stb)[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz pete_21 #14935 üzenetére
na most bocsi, de felesleges köröket futunk folyamatosan, egy olyan dologgal kapcsolatban, amit még nem is próbáltál ki tessék már kipróbálni és látni fogod miről van szó! ez a beállítási mód szerintem a végletekig leegyszerűsíti a telepítés folyamatát. azt raksz fel, amit akarsz!
az UpdatMe pedig ott van, hiszen ez a rendszer része, így tudod folyamatosan frissíteni. szerintem ez a legnagyobb erőssége, hiszen egy program segítségével tudod felpakolni azt amit fel akarsz, nem kell mindenféle oldalakról töltögetni a zip-eket, nagyon okos gondolatnak tartom
-
mate0314
aktív tag
válasz belavagyokbp #14675 üzenetére
ezt hogy tudom telepíteni?
-
mazsi
senior tag
válasz bepken #14933 üzenetére
Nem muszály szórakoznod a service.jar file-lal, bár érdemes. Nélküle is gyorsul a rendszered, bár észrevehetően lassabb a home launcher futása. Pont azért cseréled a file-t, hogy tudja a script, hogy milyen home alkalmazást kell magas prioritáshoz sorolnia a zavartalan futás érdekében. De enélkül is lehet élni.
-
bepken
veterán
-
Micsek
csendes tag
válasz Airforce01 #14917 üzenetére
Nálam CM 7.2 -es rommal megy wifi-n és 3g-is.
-
laleeee
őstag
miért van az,hogy ezt a kis white rabbitot csak 99%-ig lehet feltölteni ?
-
csampei
senior tag
válasz laleeee #14944 üzenetére
Mert energiatakarékos!
(#14946) laleeee
Hát komolyan az!Ha hamarabb befejezi a töltést,ezzel energiát takarít meg neked és a szüleidnek!Ez éves szinten akár 1000Ft is lehet!
Amúgy majd fel fog töltődni,vagy 3.-ra.Don't panic!
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
törölt tag
Hali! Defy + -hoz egy olcsó, de viszonylag jó headsetet tudnátok ajánlani?
-
duda1978
tag
Felraktam egy cm 7 es romot azt nem tudok belépni a gmail fiókomba mert kellenének a névjegyek.Internet kapcsolat van.Mik a lehetőségeim?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest