- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
feltettem életem első nemgyári romját
egy friss nightly lett, cm10, quarx féle
holnapra mondom milyen a stock rendszerhez képest.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Ferenc9292
csendes tag
válasz Real_Necro #14568 üzenetére
Köszönöm, már időközben megtaláltam!
-
spinkler
tag
Sziasztok! Gyári rom, magyarítva újraindult a mai nap 2x is, amikor az opera mobile-t indítottam el, és megakartam nézni egy oldalt. (youtube-ról nem is beszélve, pedig újratelepítettem..) Olvastam itt régebben, hogy a vsel, vagy cpu értékeken kellene állítani, talán jobb lenne. Mit, hogyan állítsak, hogy jó legyen?
Gyári értékei:
Status: Enable
Load all modules: Disable
Scaling: Ondemand
clk1: 300
clk2: 600
clk3 1000Vsel1: 33
Vsel2: 48
Vsel3: 58Gondolom a többit tudjátok, mivel ezek mind gyáriak.
A választ előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Hello_bello
tag
Két kérdésem lenne.Mi a külömbség az ondemand és másik 2 ő beállitás között a teljesitménynél?
Ugye ondemand nál 300-600-1000 re van lehetőség a másik kettőnél esetleg lehet olyat hogy 800 mhz illetve pl 1100 mhz?Illetve ugy magában mi a külömbség ezek a beállitások közt?
Másik:cm7 stable van fennt ugyérzem mintha kicsit többet enne akkuból,van e értelme kicserélni pl cm7 rc re vagy nightly ra ami friss?Esetleg régebbi CM7 7.2 rc1 re pl?[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
válasz Hello_bello #14605 üzenetére
Neked sima Defy MB525-ös telefonod van?
Mert csak arra vannak RC-k illetve Stable kiadású CM7 romok. -
szabof1
őstag
válasz Hello_bello #14607 üzenetére
Rossz topicban vagy - ez itt a Defy+ topicja.
Sima Defyre van sima Defy topic (alias Döfi) és van a Mélyvíz, de páran mindhármat olvassuk és írunk is mindegyikbe.A lényeg, hogy úgy állítod át a frekvencia és Vsel értékeket, ahogy neked szimpatikus. Itt van egy csomó beállítás: [link]
Nekem pl. most 300-700-1100 és ezekhez a vsel 22-38-52
[ Szerkesztve ]
-
hj.jani95
aktív tag
Nem tudom hogy ez volt e már téma (nem nagyon tudok keresni a mobil oldalon,nincs gyors neten csak ez van) rákeresni nem nagyon tudok, de az lenne a kérdésem hogy recoverybe a cpu settingsen belül hogy lehet beállítani hogy több "lépcső" legyen? Mert nekem 3 van -->clk1,2,3
Mert eddig 4 volt[ Szerkesztve ]
Kis Pál vagyok, na hali!
-
szabof1
őstag
válasz Hello_bello #14611 üzenetére
Semmi baj, csak tedd be az aláírásodba is, mert akkor a jó szándékú segítők félrevisznek, még technikai problémád is lehet belőle.
(#14610) hj.jani95:
A Defy+-os főzött romokban (a GB kerneles romokban) 4 lépcső szokott lenni, de némelyikben csak 3. Ez általában hiba és később javítja a fejlesztő.
A Defy főzött romokban (Froyo kerneles) csak 3 lépcső van.[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
válasz Hello_bello #14609 üzenetére
White Rabbithoz kanyazsombor kolléga kimerítő hozzászólását tudom ajánlani: [link]
Én pár hét CM9-CM10 után jöttem vissza CM7-re nosztalgiázni. Nekem túl lassúak voltak az új romok. De hamarosan újra bepróbálkozok.
-
gzsylm
csendes tag
Sziasztok.
Irok, felvilagositast remelve. Rootolt Defy+om van, a gyari android rendszerrel.
A telom cpu orajelt lefele szeretnem vinni s ennek megfeleloen csokkenteni a feszultseget is. Egy baratom a Setvsel progit javasolta amit o a sima defy-jan hasznal.
Viszont amikor elinditom a progit a telefonon, akkor ujrainditja a telot. Mi lehet az oka?
A boot menuben hiaba allitok mas ertekeket es mentem le, a telo nem veszi ezt figyelembe, ha megnezem progival, akkor a gyari 1 gigaherzel fut. Bar ha ujra visszaemegyek a bootba az altalam bealliott ertekek vannak.
Ha van mas lehetoseg is feszultseget csokkenti, akkor mi lenne az?
Most szoftbol 800 Mhz-en fut a telo, de a feszultseget is csokkenteni szeretnem akkusporlas celjabol, ugyanis 2 napot vekonyan vagy egyaltalan nem huz ki.Kosz.
-
105kacsa
őstag
válasz laleeee #14620 üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de van ebből egy új verzió 08.05 dátummal (Fuzz munkáit itt sokan dicsérték) http://fitsnugly.euroskank.com/?rom=cm7&device=jordanplus
[ Szerkesztve ]
ZTE Axon Elite - ligában játszik. Teclast X10 3G a nagyképű jóképű. OUKITEL K4000 Pro a verő erő.
-
killzone1987
senior tag
Nektek hogy működik a videó felvétel az új CMX 10-nél?
Nálam,ha kb 2 perces vidit csinálok,hibaüzit kapok,és a vidi rossz lessz.
De ha kb 1 perceset csinálok,akkor viszont jó...
CMX10-re fel lehet tenni a 720 p -t??
Ha igen,akkor hogy? -
Real_Necro
veterán
válasz killzone1987 #14624 üzenetére
Nálam CM7-nél volt hibaüzenet, aztán rájöttem, hogy kevés a tárhelyem. Mekkora memkarit használsz?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
bepken
veterán
válasz Pityi77 #14618 üzenetére
ez mellette való érvelés?
csak azért kérdeztem előbb, mert a setxperia (mint a neve is mutatja) xperia modell specifikus változata a setvsel nevű app-nak. igaz ez is omap3-as procikhoz van (ez a széria van az xperia modellekben is)
na és a kérdésem arra irányult volna, hogy miben látod a különbséget a kettő között. de ezek szerint ezzel kapcsolatban Neked sincs tapasztalatod...╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz spinkler #14619 üzenetére
ennél nagyobb segítséget??? ott vannak Mhz-re lebontva a hozzájuk tartozó vsel értékek...minimum, maximum, sőt még átlag is
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepe79
addikt
Valakinek a Motorola dev site-ról vagy akárhonnan lenne egy linkje Defy+hoz Windows 8-as USB driverhez?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
lordyka
aktív tag
válasz spinkler #14628 üzenetére
tök jó de a cpu beállítás főként processzor függő, attól függ milyen eresztés van a telefonodban. nagyon kevés rom ami nem működik egyes beállításokkal, amúgy meg mindenki tapasztalja ki magának mi az ami működik, ha túl alacsony max bootloop vagy FC amit kaphatsz, esetleg egy hotboot szal semmi egetverő, túl magasra meg ne tedd mert megsül a proci de arra úgyis ott vannak a max értékek. de ha biztosra akarsz menni minden freki minimum értékéhez adj hozzá kettőt azt jó lesz. az meg h milyenMHz értékeket választasz teljes mértékben rajtad áll (de azért lehetőleg növekvő sorrendben legyenek )
-
spinkler
tag
válasz lordyka #14630 üzenetére
Ez így jó lenne?
Scaling: Ondemand
clk1: 300
clk2: 600
clk3 1000Vsel1: 25
Vsel2: 35
Vsel3: 60Az a gondom, hogy újraindul a telefonom. Nem tudom miért, de ma újraindult, amikor egy idő múlva elővettem, bekapcsoltam a Blur apn switch-el a netet, utána az opera mobile-t elindítottam egy oldalt és újraindult. Ezt 2x eljátszotta.
[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz Real_Necro #14625 üzenetére
Egy 8 GB-os memkarit használok,amin 3GB szabad hely van...
-
bepe79
addikt
válasz #40993792 #14634 üzenetére
Megtaláltam, letöltöttem, és nem megy vele. A google első oldalának találatait ofc végigolvastam, kipróbáltam már.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
bepken
veterán
válasz spinkler #14632 üzenetére
de eleve nem értem, hogyan segíthetne az alulfeszelés a problémádon... szerintem csináld végig a szerviz előtti teendőket és ha azután is jelentkeznek ezek a tünetek, add be! légy határozott, Neked problémád van amit a szerviznek kötelessége megoldani!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
csampei
senior tag
-
spinkler
tag
válasz bepken #14638 üzenetére
Fogalmam sincs, azért kértem segítséget. Úgy gondoltam el az egészet, hogy az első 2 értéket lejjebb viszem, a 3-at feljebb, gondoltam, azért indul újra, mert a hirtelen "zaklatástól" berezelt. Már csalódtam sajnos a szervizben, amikor beküldtem poros kijelzővel és visszaadták ugyanúgy mondván, hogy hosszas tesztelés után nem jelentkezett a hiba. Nem akarom még egyszer két hétre beküldeni a telefont a semmiért.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
fél nap CM10 után - jézusom, ez ilyen L A S S Ú ?!
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
bepken
veterán
válasz csampei #14639 üzenetére
szerintem baj, ha valaki nem érzi a szavai súlyát...
én meg azt mondom, nyugodtan vágjátok földhöz a Defy-t, a keret bírja... max pereg egy kis festék. erre vki megpróbálja, csak pórul jár, mivel az övé plexivel lefele ér földet és betörik.
hmm ? persze lehet mondani, hogy magára vessen...vagy szegény így járt
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz #40993792 #14642 üzenetére
ha valaki, én aztán biztos szeretném, hogy működjön (olvastad a reggeli incidenst? )
de egyenlőre meghátráltam....de tudom, érzem, hogy nem kell már sokat várnom és eléri azt a szintet, amit én elvárok!╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
csampei
senior tag
válasz bepken #14643 üzenetére
Lehet én vagyok naív,de szerintem senki sem gondolja azt hogy búvárkodni lehet a telóval!Vagy aki igen annak felesleges az okostelefon mert úgyis hülye marad!De azt is hozzátettem,hogy ezzel a módszerrel 2.40-es medence alján tudtam fényképezni,és nem volt beázás!Ráadásul nem is egyszer!
Kár ezen lovagolni,a lényeget aki akarja megérti,a tanácsot aki akarja megfogadja,aki meg bele akar kötni az meg úgyis BELEKÖT!
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
leeka
tag
válasz #40993792 #14549 üzenetére
pont ezért kellet nekem a defy....h kibírjon
Más teló nem hinném h bírta volna eddig.
Még az N82-esem bírta így...csak ő a Balatoni mártózást kapott,darabokra szétszed,kocsi műszerfalán szárad,éééés megy ...mai napigAz e féle strapa telefont direkt az veszi meg aki nem éppen azzal foglalkozik h épp a legmélyebb zsebének a titkos zsebébe rakja a kis szénszálas tokocskába,törölgesse a kijelzőt.
Szerintem annak találták ki aki csak bebaxa a zsebébe ,felmászik a tetőre, 3-4m magasba előveszi h világítson,valami infót nézzen neten és a retkes kezével a zsebe mellé rakja h leessen a betonra koppanva...
Vagy ittasan fegyvernek használja(kb így használom )
És sok teló ezekre nem képes!Valóban nem voltam túl okos,hogy a sós vízbe vittem,de ez már az én hibám...
bocs az offért
[ Szerkesztve ]
Fear the future !
-
addikt
válasz #40993792 #14642 üzenetére
lehet befolyása annak, hogy nekem húzva van 1200mhz-re de nem "szoftveresen" azaz a cm-ből hanem még anno a 2ndinit telepitése után bootmenüből lett 1200mhz-re húzva - és most a cm a minimumot ugyan látja 300mhz-nek, de a maximumot nem tudja kiolvasni és ott 0mhz-et ir.
állítsam vissza a bootmenüben 1000-re?illetve miért van, hogy minden egyes alkalommal amikor ujraindul, rákérdez, hogy az adw legyen-e a default launcher? mindig kiválasztom, de mindig elfelejti....
továbbá, kb 70%-on volt az akku amikor rátoltam a másik romot, és most azt veszi 100%-nak
ezzel lehet valamit csinálni?az már csak bónusz, hogy a gombok fényereje nulla, bármit állítok...
[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
obZen
tag
válasz bepken #14644 üzenetére
Igen. A negyedikei build felrakása óta teljesen meghülyült nálam is (előtte egyiknél se tapasztaltam, hogy ennyire szét lenne esve).
Állandóan megakad, nem ritkán 10-12 mp-re is; Chrome nem megy; nem görgeti a hátteret; Apex alapértelmezettségét folyamatosan felülbírálja a beépített launcher; az akksit úgy zabálja, mint Móricka az ekit a Szigeten ("kétpofára"); trallala.Felcsapattam már (szinte) mindenhogyan, ugyanez a vége. Ha lenne türelmem, nekilátnék egy SBF-től induló próbának, de jelenleg nincs.
"Nice car, must be fast but I don't give a fvck, and will laugh if you get stuck under a truck!" *http://www.dongatto.com* *http://www.facebook.com/itoldu.hu*
-
bepken
veterán
válasz csampei #14645 üzenetére
nem akartam beléd kötni... tudom jól, hogy sok mindenben szoktál segíteni. igazából csodálkoztam is, hogy ilyet írtál. még ha most ki is derült, hogy nem teljesen gondoltad komolyan.
de hidd el, hogy sok olyan ember olvassa ezt a topicot, aki nulla azaz semmi műszaki érzékkel nem rendelkezik...nekik azt mond az ember, amit akar. ez pedig amolyan felelősség félena de tényleg értelek, ne lovagoljunk rajta tovább ...
-
bepe79
addikt
válasz #40993792 #14637 üzenetére
Isten vagy! Nem tudom, honnan túrtad elő, de letöltöttem a 64 bites verziót, fölraktam a Win8 alá, jó sokáig elszöszmötölt, de sikeresen települt minden, és látja, felismeri a Defy+omat, ki is írja a teló típusát, és a MotoCast USB-ben egyből látszódik, hogy mennyi hely szabad, stb. Ezer köszönet, ezt tényleg el kéne rakni valahová ezt a linket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest