Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz Bjørgersson #10094 üzenetére
kovy29! először azt döntsd el, hogy milyen irányba akarsz elindulni. tehát mondjuk CM7 vagy CM9 esetleg sima rootolt gyári, MSGinger...és ha pl a CM7et választod, onnantól tök mindegy, hogy melyiket rakod fel elsőnek, mert ha nem jön be, simán frissíted egy másikra. körülbelül 10 perces munka lesz frissítésenként már csak azért is mondom ezt, mert szerintem mindenkinek más az ízlése és nem olyan biztos, hogy amit én vagy más ajánlanánk, az Neked is teljes mértékben megfelelne... szóval tényleg az irányt döntsd el, olvass rendesen utána mindennek, akár kétszer is és ha tényleg elszántad magad, akkor vágj bele
FeZ...! szerintem a naptár is simán funkcionál ilyen téren. csak be kell állítani egy ismétlést a létrehozott eseményre (ezt úgy mondom, hogy "szerintem"...még nem próbáltam hasonlót)
pete_21! http://defy.wdscript.fr/jordan-nightly/gapps/ vagy http://defy.wdscript.fr/jordan-nightly/gapps/gapps-gb-20111111-signed.zip
(bocs, telóról nem tudok linkelni)
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest