- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iOS alkalmazások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Devil Gelo #4699 üzenetére
XDA-n hiretelen azt találtam, hogy a system/framework/framework-res.apk lett megmodolva. Bele kell nézni, hogy milyen képet tettek bele, és kiszedni... persze ehhez root jog kell, mert rendszerpartíción turkálsz
-
Devil Gelo
tag
Ha minden igaz akkor megvan... /system/framework/framework-res.apk/res/drawable-nodpi mappában található background.png a ludas
de itt akár az alap wallpapert is megváltoztathatjuk, mert az is itt foglal helyet, mint default_wallpaper.jpg! -
ghiottone
nagyúr
válasz gabor231 #4703 üzenetére
Eddig jól működött? Megoldás lehetne, hogy ments le mindent az SD kártyádról majd formázd cwm-ben a kártyát.
Devil Gelo: a framework-res.apk-al óvatosan! Először mentsd le, mert azt ki kellene csomagolni, eltávolítani, apktoolal megnézni, hogy visszacsomagoláskor nem-e hibás, majd úgy cserélni.
Tudod mit küld el, belerakom az alap hátteret.[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
-
gabor231
tag
válasz ghiottone #4706 üzenetére
az az érdekes hogy jól működik a rendszeren belül.meg tudok rá menteni másolni.De cwm ben pc röl .formázás után is e:can't mount cwm belül meg nem engedi formázni mivel ugy látja nincs benne.ajaj.A jb-n valamit kell csinálni vele? már ujrahuztam jb leak 2 vel is hogy megnézzem a romodat.minden wipe megvolt.sikerült a root is. köszi
-
chris-v
senior tag
válasz ghiottone #4686 üzenetére
Mi a jó, vagy a legjobb megoldás hogy visszaállítsak mindent alapra, ha esetleg valami a rom frissítés során nem úgy sikerült ahogy kellett volna?
A probléma az hogy nem csak a marketről nem jönnek le a cuccok, ha pc-ről indítom, hanem az emailok sem és a facebook sem frissít/jelez ha jön valami üzenet.
Mivel másoknál jó minden ezzel a rommal, ezért gondolom nálam van valami probléma, esetleg valamit nem úgy sikerült a rom felrakásakor, ahogy kellett volna."Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
-
-
-
flirt
tag
válasz Superhun #4652 üzenetére
Még pár dolog:
- az 1080p tud menni 30fps értékkel is vagy 24 a max.?
- igaz, hogy a fényviszonyok változásával automatikusan változtatja (csökkenti) az fps-t?
- Samsung class6 kártya vajon elég a fullhd videókhoz?
- vaku kikapcsolható?
- milyen fotó-felbontások választhatók (tehát mi a 2., mert úgy tudom csak kétfélét lehet...)- van valamilyen különbség az MB és ME (európai/ázsiai) változatok között?
- 147g...nem sok az egy kicsit? mennyire húzza a zsebet?
-
mihione
őstag
Igen 30 fps 1080p megvan a fenyviszonyos dologot en is olvastam mar de nem vettem eszre igazan,mar ha igy mukodik...vaku kapcsolhato mindenhol ki-be,teljesen mind1 h mb vagy me mindketto ugyanazt tudja atjarhatoak a rendszerek oda vissza.van sulya ha bo gatyaban vagy melegitoben akkor ugy van kilengese neha
[ Szerkesztve ]
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
chris-v
senior tag
-
sunone
aktív tag
szia, Angeeks-es romoknál szoktak emlegetni wifi-s hibajavítást, (modify WIFI driver, fix not compatible with some routers, connections are not always retrieve the IP address of the bug WIFI signal enhancement)
így akár hivatalos is lehet a problémád, bár tény, hogy igen ritka.[ Szerkesztve ]
-
chris-v
senior tag
válasz ghiottone #4748 üzenetére
Ez jó hír!
Este megint belefutottam egy hibába, az ébresztőnél ha zenét akarok kiválasztani, akkor alkalmazás leláll hibaüzenet jön. Minden másra hibátlanul megy.
Felraktam Caynax alarm nevű alkalmazást, ezzel kikerültem a problémát.
De azért érdekes hogy első körben óra hibátlan volt, most meg hiba van benne."Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
ghiottone
nagyúr
válasz chris-v #4749 üzenetére
Valami nálad nem klappol. Nekem úgy van fent a rendszer, hogy szombaton flasheltem fel újra a JB Leak 2-t utána megcsináltam a módosításokat, "belaktam a rendszert" és lementette, utána pucolás, 1-2 program és lement - ez van megosztva, majd 3as wipe és vissza a mentésem.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest