Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorizált zsanért védetett le a Motorola
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
a licenceket nem vettek meg.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
drmosza
csendes tag
Én okos emberek eljövetelét várom.
"Fiam! Nincsenek nevetséges perek, csak igazságszolgáltatás."
Dr. Antekirtdrmosza
-
retesz147
addikt
Köszönjük a sok-sok tesztet és hírt és minden egyebet, amit Tőletek kaptunk idén!
Boldog és tesztekben, hírekben gazdag új évet kívánok Nektek is minden olvasó és fórumozó nevében!
Xiaomi 13 eu dev...
-
őstag
hát igen.. semmi innovatív nem volt.. jövőre remélem eljön már valami.
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
bok92
addikt
Mozgalmas év volt az biztos. Köszönjük az egész éves munkátokat!
-
fatal`
titán
Köszönjük a sok cikket, beszámolót, tesztet!
-
petipetya
nagyúr
Ezek az alkalmazás tesztek Dr Kind által nekem is feltűntek az elején, aztán már annyira természetesnek vettem, hogy nem is újdonságként gondolok rá.
Amit most nagy hirtelen hiányolok, az a Google Play Edition készülékek összehasonlítása. Remélem, hogy lehet majd ezekről magyar nyelvű elemzést olvasni.
Köszi az egész éves munkátokat, csak így tovább.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
-=ZsocC=-
tag
Köszönjük a sok munkát!
Libabőrös lettem. Belegondoltam, hogy mentek a nagy kiállításokra. Várom már!Jó pihenést és boldog új évet nektek!
javíts ki nyugodtan ha tévedek! :)
-
Amalgam
aktív tag
köszönjük nektek az egész éves munkát és reméljük hogy jövőre is hasonlóan jó minőségű teszteket olvashatunk majd tőletek, ahogy azt már megszokhattuk. Jó lenne, ha lennének összehasonlító tesztek is.
Boldog új évet az egész csapatnak, jövőre veletek ugyanitt.Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
Womb
senior tag
Köszi, hogy vagytok! BUÉK!
-
Burt1793
veterán
Köszi szépen, ezt jó volt olvasni!
Boldog új évet kívánok a szerkesztőségnek!
Egy google edition mobilteszt tényleg jó lenne. -
bloomberg
tag
Nem sokat fórumozok, de nem múlik el napom nélkületek
Nem volt nagy bumm idén, de voltak izgalmas eszközök, jó volt ezekről olvasni.
BUÉK Nektek, a közösségnek, jövőre veletech ugyanitt
[ Szerkesztve ]
-
Wa2x_
veterán
BÚÉK! Köszönjük a hírekben gazdag, mozgalmas évet és a munkátokat!
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
djvoyager
tag
A "B oldalt" csak szerényen érinti a cikk - tabletek 10.000Ft-tól :-) + MediaTek nem rossz) de szerintem ennél meghatározobbak voltak ezek a termékek, akár az oldal életében is.
Btw melyik volt a 10eFt-os tablet? Nekem 14.900-ig volt meg.Voyager -= We brake for nobody! =-
-
Qukac
tag
Köszi az éves munkátokat!
A szokásos év végi összefoglaló TV adás meg lesz tartva? Nemrég hallgattam vissza a tavalyit Bog örök érvényű mondatával:
"A ruhásszekrényedbe is beleszarhat egy betörő, az sem fog jól esni" XD -
GhanBuri Ghan
őstag
"Qulacomm"
gyengén rejtett minősítés?
-
Thaaleum
aktív tag
Köszönjük az egész éves kemény munkátokat, és boldog, sikerekben gazdag, heleyesírási hibáktól mentes új évet kívánok!
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
bobace
őstag
Köszönöm ezt az évet is nektek, kívánom, hogy a következő is hasonlóan pörgős legyen! Személy szerint is várok minden újdonságot tőletek
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
BDave
őstag
"Viszont végre nem büntetik azokat anyagilag, akik túllépik a keretet, csak lassítják a sebességet, bár az is igaz, hogy elég erősen."
Kivéve a Djuice szolgáltatásánál. Vagy ez nem ide tartozik?
Köszönöm Nektek ezt az évet is, továbbra is maradok hű olvasótok!
-
MODERÁTOR
Köszönjük az egész éves munkátokat! Ez is egy remek összefoglaló lett a mögöttünk álló évről.
-
Johnny194
aktív tag
Köszönjük az összefoglalót, ahogy az éves munkát is!
Várjuk 2014-et mobilos és mobilarenás szempontból is
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
WinPho
senior tag
Szép összefoglaló! Köszönjük a sok-sok munkát!
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
Lenovo-t a népnek!
Az egész piacot tudják fedni... és jók is, mondom ezt a 3. tesztelés után. a saját A830-asom fél éve megy a gyári rendszerrel, a frissítés is érkezett rá.
Szóval ennyi, gondolom már az új vonalas MTK SoC-kal szerelt modellek jönnek, a tabletjeik már ott voltak minden nagyáruházban.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Amúgy felvetődik a kérdés bennem, hogy 2012-ben beharangozott Prohardver/Mobilaréna tagság kártyával / VIP kártyával mi a helyzet, mert azóta ez áll :/
Volt szó kedvezményekről, az új hardverapróval kapcsolatos egyéb funkciókról.
Érdekelne a dolog
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
Fulár
senior tag
Nagyon jó lett a cikk!
Boldog új évet és a további munkához jó egészséget kívánok nektek!
A Mobilaréna a legfa**ább zsír! -
F22Reventon
tag
És az év elején beharangozott Tegra 4-el mi lett? egész évben olvasgattam a mobilarénát, de egy készüléknél sem emlékszem h erre épült volna. Pedig akkor úgy írták, hogy leggyorsabb Soc, és a csúcsgépekbe megy majd, ehhez képest szinte mindenhol Snapdragon 800 ketyeg.
-
wlandroid
tag
,,Meglepő módon nagyot erősödött 2013-ban a Microsoft, legalábbis a Windows Phone alapú okostelefonok területén, ahol az eladások tekintetében már 10%-os részesedést hasítottak ki."
Te jó ég, még mindig vannak olyanok, akik WP-t vesznek?
Amúgy tök jó lett a cikk, így tovább jövőre is!
-
fioninquo
tag
(#30) wlandroid +1
A cikk nagyon érdekes, és tanulságos.
[ Szerkesztve ]
>>>iPhone XS<<<
-
-
petipetya
nagyúr
válasz wlandroid #30 üzenetére
Azért szerintem nem ennyire egyszerű a helyzet:
- WP7: Az én szememben ez egy csalás, mintha fából építettek volna egy autót.
- WP8 nem Nokián: Zsákutca.
- WP8 Nokián (Lumia): Van benne fantázia.
- Lumia 1020: Egy kamera, amelyre ráillesztettek egy mobilt is.[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
HARDVERAPRÓD
Mozgalmas év volt sajnos nem mindenkinek sikeres...Nem kezdem el külön boncolgatni de van amelyik cég megérdemli...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
veterán
válasz petipetya #33 üzenetére
A wp7-el sincs sok gond, csak már elavultnak számít, nem kap több frissítést.
Remek összefoglaló, annyira azért mégse volt unalmas az év, csak épp apró lépésekben haladnak a dolgok, hiszen már túllépett a mobil iparág a kényelmesnek mondható szinten, innen már nem nagyon van további nagy ugrás, csak a lassú növekedés
Everybody lies.
-
Crafter32
őstag
Én egy kicsit kevesebb száraz anyagot, adatot szeretnék látni a tesztekben és több gyakorlati dolgot. Amikor először ide tévedtem nem értettem a cikkben lévő tartalom 70 százalékát. Szerintem ez az egyik ok, amiért nem nő az olvasottság. Az emberek nagy részét pedig érdekeli a teszt adatok,számok, processzor nevek stb, egyszerűen nem érti amit olvass. Tele van száraz számokkal és adatokkal. Sokszor én sem olvasom már vegig a tesztet. Bizonyos részét átugrom. Hiába tanultam sokat itt, hiába szántam rá sok időt akkor is unalmas és nem érdekelnek bizonyos dolgok. Tudom elvárás egy minőségi szaksajtóban, de biztos vagyok benne egy kicsit vissza is üt a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
A logouton már írtam egy hsz-ben, de itt is kiadom magamból a véleményemet a 2013-as évről geek szemmel. Hirtelen ennyi jutott eszembe, így szinte biztos, hogy sok dolgot kihagytam:
Legjobb kamera: Lumia 1020 - A finnek beletették a szívüket és lelküket a gépbe, az eredmény magáért beszél.
Aminek nem értem a létjogosultságát: Iphone 5C - Lehet, hogy Indiában és Afrikában van piaca, de a Nyugati világban szerintem nincs.
Ami nagyon odab@sz:
Sony Xperia Z Ultra GPE (=Google Play Edition) - Nagy, Sony, és stock Android fut rajta. Nekem nagyon bejön.Ami csalódást keltett: Huawei Ascend P6 - Nyomogattam, lassú a Nexus 4-hez képest, és alig van benne használható szoftveres innováció.
Ami már nagyon unalmas: Samsung Galaxy S4 és Iphone 5S - Az egyik gagyi bili műanyag, míg a másik folyton beégeti magát a hibáival. És mindkettőn ott van az a gagyi fizikai gomb a képernyő alatt. Unalmasak vagytok, tessék újat alkotni!
Ami hatalmasat durrantott: LG G2 - a hátulgombolós dizájn bejön.
A legérdektelenebb telefon: BB Z10 - Mikor szűnik már meg a BB?
A legjobb dizájn külsőleg: HTC One - A dupla hangszóró rács nagy ötlet volt.
A legszebb telefon külsőleg: Sony Xperia Z1 - Azok az élek és az üveg felület gyönyörű, ennél szebbet nem fogtam a kezemben idén.
A legjobb gyártói felület tele extrákkal: Samsung Galaxy Note 3 - Persze ehhez az Spen is kellett, de kitettek magukért.
Amelyeknek a legjobban örültem: Samsung Galaxy S4 GPE, Sony Xperia Z Ultra GPE, HTC One GPE - A frissítések miatt kedvelem ezeket a modelleket. Ahogy megkaptam a 4.4.2-őt, ezekre 1-2 hét múlva szintén elkezdték szórni az androidpolice szerint. A Motorola Moto X szintén jól teljesít ezen a téren.
Kedvenc tablet: LG G Pad 8.3 - Szép, és nincs csúnya fizikai gomb az elején. Ráadásul ebből is van GPE verzió, amely még vonzóbbá teszi.
Aminél azt kaptam, amire vártam: Nexus 5 - Nexus 4 tulajként nem érzem, hogy váltanom kéne rá. Ám ha önmagában nézem, akkor simán megvenném, mert azt nyújtja, amire szükségem van.
A legrosszabb oprendszer idén: Firefox OS - Kb. úgy akad, mint szánkó a betonon. Ezen még nagyon sokat kell csiszolni. Persze lehet, hogy fekete Afrikában ez így is elmegy és hatalmas örömtáncot lejtenek a meztelen bantu négerek miatta, de a fejlett világban ez még kevés.
A legkedveltebb oprendszer idén: Jolla - Szerettem és teszteltem a Meegoot, így ezt nagyon vártam. Hajrá, csak így tovább.
A legrosszabb ár/érték arányt képviselő termék: Samsung Galaxy Gear - Csúnya, buta, drága.
Ami egy helyben toporog: Google Glass - Persze ez nem a Google hibája, de akkor is. Várnám a mindennapi használat tapasztalatait valódi emberektől, hírekből stb.
A legígéretesebb technológia: 3D nyomtatás - Vajon mennyit kell várni arra, hogy mindennapos legyen az orvosi felhasználás terén? Pl. fogsor, protézisek stb.
Végül pedig a legjobb ár/érték arányú készülékek idén: Motorola Moto G és Lumia 520 - Szép külső, gördülékeny rendszer és olcsó ár.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Crafter32
őstag
Napi használat, érzések, benyomás stb. Olyan egysíkú a teszt. Neha csak az elejét és a véget olvasom el. Ha egy végfelhasználó ide téved először és szeretné eldönteni melyik telefont is vegye, nem fogja megérteni mit is olvas. Többször nem fog visszajönni ide. Bemegy a boltba, ott rásóznak egy samsungot és kész.
petipetya: A legérdektelenebb telefon: BB Z10 - Mikor szűnik már meg a BB? - Reméljük soha. Ekkora h.lyeséget írni. Azért nagyon ne terjeszd a véleményed .
[ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
Köszönöm a részletes összefoglalót, és sok sikert kívánok nektek a jövő évre . Remélhetőleg több innovációval, és még jobb készülékekkel találkozhatunk majd jövőre .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
robiii
tag
Egy kis észrevétel a cikkből, 1 mondatban két kis hiba : 8. oldal, 4. bekezdés.
"A többiek csak apróbb változásokkal prbálkoznak, az Alcatel például irgalmatlan mennyiségű, sokszor feleslege szoftvert telepít, a ZTE pedig a feloldóképernyőt variálja."
(Ha valaki már jelezte, akkor bocsi)
Köszönöm az egész éves munkátokat, pár naponta mindig feljöttem megnézni a híreket! Ebből az összefoglalásból csak azt sajnálom, hogy pár mondatban nem tértetek ki egyéb márkákra is, pl WayteQ tabletekről szívesen olvasnék többet! (Igen, az van nekem ) Persze, nem is lehet mindenről írni, mert sosem lenne vége, csak egy észrevétel.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max, iOS 16.4.1
-
AngeloDivina
aktív tag
Köszönöm a teszteket és cikkeket! Továbbra is a Ti oldalaitokat fogom olvasni!!!
Boldog Új Esztendőt Kívánok!!!
Élj úgy, hogy semmiben ne szenvedj hiányt....
-
callmeakos
veterán
Év nyertese nálam a Sony
Év lúzere a HTC
Év telefonja díjat meg közösen megosztanám az Xperia SP és az LG G2 közt.All→M8
-
adequate_cou
senior tag
válasz petipetya #38 üzenetére
Kb. mintha én írtam volna. Egyedül a Nexus 5-ös véleménnyel nem értek egyet. Nexus 4 után nekem csalódás volt.
Sajnos tökéletes telefont megint nem csináltak. HTC One külső és hangszóró kellene, 1020-as kamerával, Note 3-as szoftverrel, képernyővel és teljesítménnyel.
Jah meg Nexus árképzéssel
-
veterán
-
veterán
-
adequate_cou
senior tag
WP ilyen szempontból nagyon pöpec, Lumia 520-ast állítottam be, családban volt karácsonyi ajándék. Lagmentesebb mint egy 80 ezres android.
WP-ből egy apró dolgot hiányolok: Fel kellene fogadniuk egy pár fiatalt, hogy megtanítsa nekik mi az az intuíción alapú kezelés. A körülöttünk lévő világban a számos kütyü kezelése meglepően hasonlatos. Néhány apró eltérés van. Na a WP ebből szempontból borzalmas. Volt, hogy 10 perc volt egy olyan egyszerű dolog megtalálása a menürendszerben mint pl. csomagkapcsolat aktív legyen-e(nem pont ez volt, de pl. ez sem ment nekem elsőre ). Abszolút átgondolatlan.
-
simonzé
addikt
Azért a 100e ft-os Xperia SP-t korrekt árazásúnak titulálni nem kicsit tulzás...
Elég semmilyen év volt mobil szempontból, hátha jövőre már nem a képernyőméret növelése lesz a fő mutatvány, hanem elkezdik végre könnyen használhatóvá tenni a telefonok telefon funkcióit, vagy tudom is én... piacra dobnak egy egy töltéssel 3 napot is kibíró telefont. Ilyet eddig csak az alapkategória tud (Huawei Y200 -nálam normálisnak számító használattal 7,5 nap a rekordom. Ideje hogy a komoly telefon is bírja egy darabig!I don't fit in. I fit out.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acél Apple Space Black Link Bracelet (45mm-42mm) gyári szíj - doboz, számla
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic BT 47mm.Garancia 25.05.30.
- Garanciális Apple Watch Ultra 2 GPS+cellular -100% akkumulátor
- Apple Watch SE (2020) 40mm Silver - Cellular + GPS - Szép állapotban, megbízható társ!
- Apple Watch SE 2022 2GEN. 41mm Használt/1 hónap gar./Akku 91%/p3690
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen