Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    Kicsit csiszoltam a modpackon(még mindig 1.6.4-ben), pár dolog kikerült, 1-2 dolog be(advanced genetic megtetszett a TPPI-al tolva, chiselt is beraktam, modular powersuit-ot stb..)
    Jelenleg nem akad egymással egyik mod sem, szépen fut ebben a felállásban.
    Akit érdekel innen letöltheti:
    amurmodpack2.1

    Tolok egy direwolf 1.7.10-es béta world-ot, ha úgy látom megéri már foglalkozni vele akkor csinálok majd 1.7.10-re is egy saját modpackot. Általános elv szokott lenni a varázslós modok eltüntetése, tech modokkal feldúsítás, valamint egy két "kényelmi" ill. megszokott mod berakása.
    Gondolkoztam azon is hogy TPPI kiinduló alappal csinálom a kövit, de ők még nem jöttek ki az 1.7.10-es verziójukkal, sőt olyat is olvastam hogy lehet ki is hagyják, majd 1,8-as lesz a kövi ha lesz értelme.
    Bevo's Tech packot dicsérik még fórumokon(AT launcheres de 3rd partyként FTB-ből is elérhető valszeg).
    Azért is lehet szimpi mert Tech Pack! :)
    bevo site
    Térkép modból pl. a Zan-t használom jó ideje, de talán érdemes lassan a többit is újra megnéznem mert a journey map is igen nagyot frissült, lassan kezd alternatíva lenni.

    [ Szerkesztve ]

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák