- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.jeno
senior tag
válasz csharles #251 üzenetére
Nincs legjobb térkép, valamiben mindegyik sz@r, mindenkinek más más jön be, én TM-et használok, esetleg TA-t poit általában illik a térképpel azonosat használni, de mást is választhatsz, akkor nincs gond, a poikban nagy külömbség nincs, szerintem.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
spartan1
aktív tag
Sziasztok.Segítségeteket kérném.Van nekem egy asus p535 pda telcsim és sokat használom rajta az igo-t.Sajna nekem elég halk a hangszórója pedig maxon van.Szerintetek lehetséges Autós bluetooth-al kihangosítani a nav-i hangot vagy csak a bejövő hívásokét viszi át?
"ha már nyakig benne vagy a szarban,ne bosszankodj,hanem adj hálát az Istennek:Köszönöm uram,hogy legalább nem hullámzik..
-
hotibi
aktív tag
üdv, szeretném megkérdezni hogy amigo főképrnyőn ha a kis kézre rábökök..átvált egy másik képernyőre ahol térképet tudok dönteni.
Ha itt beállitok valamit akkor hogyan tudom elérni hogy ugy is maradjanak az értékek mikor a vissza gombra bökök?
köszi ha valaki segit.
üdv -
bakos1
tag
Engem is az érdekelne, hogy a döntés nagyitást, a sys-be beirással meg lehetne-e oldani?Ha igen milyen értékekkel kb? Ha növelem az értéket a zoomnál akkor közelebb hozza, vagy távolítja? Egyenlőre csak ennyi.Köszi.Üdv.
Samsung Galaxy S 2 _JB LSJ, Galaxy S 4
-
Ajtó
csendes tag
Hol találom, az Amigoban a sys.txt file-t?
Szeretném én is módosítani a 2D, 3D térkép nagyságát,
illetve ha lehet, a helységnevek méretét is.
Ha valaki erről kicsit bővebben tudna segíteni.
A gro-t konvertáltam ZIP-re, kicsomagoltam de
nem találtam sys.txt-t, hogy szerkeszthessem. -
Skatysuti
tag
Üdv Érdemes frissítenem a basemap ot ha az 2009 es ? Ha tudtok nekem ebben segíteni honnan tudnám letölteni?
A mostani EU térképem 2011 6 havi
Előre is köszönöm szép estétASUS Rog Strix G17 G713QM-HX1139T, 2x16gb Kingston Fury 3200mhz c20, Samsung 980pro NVMe , ASUS ROG Strix XG259CM, ASUS ROG falchion, Asus Rog Chakram X+ ASUS Rog Scabbard 2, Steelseries Arctis Nova7 Wireless, Xbox elite controller 2, Samsung Galaxy S22U 12/256, Galaxy Buds2 pro Galaxy Watch 6 class
-
m.jeno
senior tag
válasz Skatysuti #258 üzenetére
A basemap -ot nem szükséges frissíteni, nagyon nincs is mire, sok változás nem történt benne, legalább is ami az amigo-t érinti. primo 2 -nél láttam csak frissebbet.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
donguba
csendes tag
Sziasztok nekem igo amigo van fent a kinai gps-emen)
Azt szeretnem frissiteni mert csomo utcat nem ismer.
Van ra lehetoseg?Ha igen hogyan? -
szabz
tag
üdv
igo8 at használok 2011.07 es térképpel vmi carrera gps/pna mitom én min :S
most 1 nagyobb kört megyünk majd az országban és szeretném megtervezni asztali gépen...
ehhez keresek vmi progit, ha esetleg ebben tudnátok segíteni azt meg köszönném.
ja és esetleg van újabb térkép??
meg arról vmi lista h hol vannak telepitett trafik
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
szabz
tag
igen megcsinálja, de hozzá is tudom adni a gps hez?
am lpg kutakat is kerestem vele de kifejezetten erre nem túl jók a lehetőségek
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
szabz
tag
lpg- és kutakat akartam az útvonal mellet bejelölni... és lesznek részek ahol nem a pályán akarok menni és lesznek olyan részek ahol meg pályán kéne menni
pc én 1szerübb lehet sztem,
ha van vmi jókis progi hoozzá......
-
domber00
csendes tag
Sziasztok! Samsung galaxy tab3 tablettre raktam volna igo-t fel is raktam csak inditásnál ez a hiobaüzenet fogad,nem tudja valaki mitől lehet ez,esetleg a sys fájlt kell átirni?köszi előre is.
user interface resolution (1024*600) is not supported or compatible skin can not be found.
Exiting application.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Kupon kunyeráló
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs