- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM
csendes tag
Lassan érkeznek Amigora is a skinek. Még nem próbáltam, de itt egy kép:
http://1.bp.blogspot.com/_xd8LIIS3Nv8/SfQ0YhRgRvI/AAAAAAAAEco/OOb2i_0_IpM/s1600-h/1a.jpg[ Szerkesztve ]
-
Gravity69
csendes tag
Helló!
Valaki megtudná nekem mondani, h iGO Amigo-ra hogyan lehet telepiteni egy skint?
Már mindenhol kerestem, és mindennel próbálkoztam, de sehol nem találtam rá értelmes választ!
Előre is köszi! -
monosz
őstag
Hali!
NAVON N470-em van,ami amigo-t használ,és vettem hozzá egy 4GB SD HC-t.hogy majd áthúzom a térképet rá,meg még sok mindent.(képeket,videót,mp3-t)Rá is ment,de nem hajlandó betölteni a térképet,adathibára hivatkozik.A média file-okat fel ismeri és le is játsza.egyedül a térképet nem tudom elindítani. Az eredeti SD-s térképpel működik.
Igazándiból azt szeretném elérni,hogy a média lejátszós felületet töltse be elsőnek,és ha a navigációra nyomok,akkor induljon az AMIGO.(kezdő vagyok e-téren)Megköszönném,ha valaki felvilágosítana,hogy lehetséges-e ezt megvalósítani.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
-Maci-
addikt
Sziasztok.
Végig olvastam a hozzászólásokat és sajnos sejtem a választ, de azért megkérdezem:
Tudja valaki, hogy Amigo-val lehet-e (és hogyan) részletes útitervet készíteni? Arra gondolok, hogy településről-településre adnám meg, hogy merre szeretnék menni....If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
tomi07
tag
válasz zsolt1129 #57 üzenetére
Ha nem haragszol máris javítalak, csak egy amigo ultra skin kell ami igazából csak 1 data.gro fájl. Cseréld vele az eredetit és máris tudsz köztes pontot felvenni. Plusz az aktuális sebességkorlátozást és a pillanatnyi sebességet is mutatni fogja, de emellett nem lesz bonyolultabb a felület sem.
Ha valakit érdekel ez a skin itt található: [link]
[ Szerkesztve ]
-
pókerface
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Gondolkozom egy Navon N470-es megvételén, de nem nagyon értek a navigációkhoz. Olvastam hogy az Amigonál kivettek néhány hasznos lehetőséget, viszont a neten keresgélve lehet találni egy ultra skint hozzá, ami pótol néhányat belőle. A kérdésem az lenne, hogy biztonságosan felrakható ez a skin vagy esetleg ezel kockáztatjuk a navigáció stabilitását?
A válaszokat előre is köszönöm. -
MrM
csendes tag
A probléma megoldódik, ha az "Amido\Save" mappából mindent kitörölsz.
Következő induláskor pedig már fel kell kínálnia a Magyar nyelvet is.Ezt a megoldást tanácsolják, ha pl skint cserélünk. (Ebben az esetben elvész a mentett keresések, útvonalak stb...!)
Macerásabb megoldás, ha a fentebb említett mappában a sys.ini fáljt szerkeszted. -
MrM
csendes tag
Még egy pici apróság. Az ultra skin feltétele esetén nem árt menteni a data.gro-t. Ha skint akarsz cserélni a progi futása közben az Ultra -tapasztalom szerint- nem engedi. Ez csak akkor lesz újra lehetséges, ha vasszarakod az eredeti data.gro-t.
Sokáig DJ.Amigo-t használtam -nagy meglégedésemre- bár már picit bonyolítja a kezelőfelületet. (Kínál a honlapon Magyar nyelvet is) [link]
Most az iGO8 8.3.2.xxxx alól jól ismert diMka skint tesztelem. [link][ Szerkesztve ]
-
monosz
őstag
Kitöröltem a save.mappát,visszatettem az eredeti (lang,és a data.gro-t),így sikerült a magyar nyelv,de ha az ultra skin-t be másolom,és felteszem az új lang file-t,akkor már megint nincs magyar nyelv. Meg fogok őrülni!!
Nemtudom számít-e,nekem NAVON N470 van.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
sgamez
tag
Helo!
Valaki megtudná mondani hogy az Amigo térképeit lehet frissíteni az Igo8 térképeivel?
Ha nem akkor hogy lehet frissíteni az Amigo-t? -
AirBundy1
tag
iPhone-on használom az amigo-t, és a korábban említett ultra skin data.org file-t lecseréltem a programon belül, azonban így nem volt hajlandó elindulni az iGo. Nincs ötletetek, hogy lehetne az iPhone-on is működőképessé tenni ezt a skint?
-
-
monosz
őstag
Amit elküldtél PÜ-ben,én abból is csak a lang fájlt másoltam át,nem az egészet.Így hát nem is csoda hogy nem működött! Áthúztam mind,és lám működik. Na ebböl is látszik,hogy "nagyon értek hozzá".
Mégegyszer bocs az értetlenkedésemért,de hát mindig tanul az ember! Kösz!!!
Üdv.A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
poltools
csendes tag
Sziasztok! Nekem olyan problémám van,hogy nem vált át automatikusan nappaliról éjszakai színre és vissza. Van valami külön beállítási lehetőség valahol? ( v.8.4.2.81333 és a diMka by Wert VRV v.A.1.1.1 skin van fenn.) Előre is köszi!
-
laccy88
senior tag
na próba megvolt, jól működik, 1 kevés dologgal okosabb lett az amigo
köszi a segítséget! -
laccy88
senior tag
és a világítás problémára van esetleg valami más megoldás, a rendszer világítás állításon kívül?
mármint, hogy ne menjen el a háttérvilágítás... -
Tompa
csendes tag
Sziasztok!
Pár hozzászólással korábban volt szó róla, hogy felbontás probléma van. Na nálam is ez van .. nem fér ki a képernyőmre a buli, pedig látszólag működne. Van erre valami megoldás? -
koma106
senior tag
Szevasztok!
Létezik már olyan skin, ami lehetővé teszi az uticél GPS koordinátorok szerinti megadását? Egyedül csak ezt hiányolom az amigo-ból.
-
-
Fulmi
senior tag
hello!
meg tudjatok mondani, hogy hol lehet beallitani, hogy melyik porton keresse a gps-vevot, mert igy a pda-mal nem tud muholdat talalni..
esetleg meg azt is tudjatok, hogy a jatekok miert ures, amikor az sd-kartyara azt is raraktam?
koszi elore is: fulmi
-
Fulmi
senior tag
megvan a megoldas, hatha mas is fogja majd hasznalni:
kell csinalni egy sys.txt-et, amibe ezt kell bemasolni:
[gps]
port=4
baud=57600hogy folyamatosan vilagitson a kijelzo, ugyanoda meg ezt is be kell masolni:
[registry]
oninit1="HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\Timeouts\ACSuspendTimeout:DWORD:0"
oninit2="HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\Timeouts\BattSuspendTimeout:DWORD:0"
oninit3="HKCU\ControlPanel\BackLight\BatteryTimeout:DWORD:0"
oninit4="HKCU\ControlPanel\BackLight\ACTimeout:DWORD:0"
onexitreset1="HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\Timeouts\ACSuspendTimeout:DWORD"
onexitreset2="HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\Timeouts\BattSuspendTimeout:DWORD"
onexitreset3="HKCU\ControlPanel\BackLight\BatteryTimeout:DWORD"
onexitreset4="HKCU\ControlPanel\BackLight\ACTimeout:DWORD"No warez!!!
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
m.jeno
senior tag
A képenyő beállításod a sys.txt-ben kell megadni, ha támogatja egyáltalán az adott verzió.
A következőt kell beírni :
[interface]
resolution_dir = "xxx_yyy"
screen_x = xxx
screen_y = yyy
vga = 1[rawdisplay]
class = "landscape" ; fektetett képernyő , ha álló kell hagyd ki!
screen_x = xxx
screen_y = yyyJobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest