- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boonen007
őstag
Nekem a windows live ID-m Gmail-ra lett csatlakoztatva. Az msn címem viszont hotmail-os. Hogy tudom ezt megoldani?
-
-
kungzi
veterán
-
Boonen007
őstag
Hallottam diák fejleszőti unlockolásról ez él még? Vagy valamit félreértettem?
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz Boonen007 #10955 üzenetére
Nekem is hotmail-es címen vannak az msn-en kontaktok, de szinte már mindenki az FB-n csüng, kemény 2 ember szokott msn-en lenni, így annyira nem is izgat. De tegnap linkeltem az IM+ nevű appot, szedd le azt, ha annyira kell.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
-
ubid
senior tag
válasz kungzi #10963 üzenetére
Nekem van DreamSpark fejlesztői regem , viszont ezzel kapok valami pluszt ?
Mármint úgy értem, hogy a telefont hozzá lehet kötni ? vagy valami ?
Vagy egyszerűen látja az email címemből ? (merthogy ez van elsődlegesként hozzákötve a telefonhoz is , meg a dreamspark-hoz is )
-.-
-
Dale
aktív tag
Az SDK-val érkezik egy program (Windows Phone Developer Registration), amiben a regisztrált Passportos email címedet megadva unlockolni tudod a telefonodat. DreamSparkkal 1db eszközt lehet unlockolni, normál fejlesztői regisztrációval 3db-ot. Ezt évente meg kell tenni mert a Zune figyelgeti ezt asszem es visszazárja a telefont, ha már lejárt az 1 év. Sajnos fejlesztőként évente $100-ba kerül ez, DreamSparkkal ingyen van.
https://enginedesigns.net
-
-
ubid
senior tag
válasz robotjatek #10969 üzenetére
Sikerült megtennem !
Innentől kezdve milyen plusz dolgok érhetőek el ?
(még nagyon új vagyok a WP7 -témakörben , bocs a sok kérdésért . )
-.-
-
Dale
aktív tag
válasz robotjatek #10969 üzenetére
Lehet hogy ez új engedmény, az egész fejlesztői program indulásakor még az volt a nagy difi a DreamSpark és a normál között (hobbi fejlesztői szemmel) hogy diákok csak 1 készüléket unlockolhattak vele. Most megnéztem, normállal továbbra is 3 a limit... Amúgy nem lennék meglepve ha 3-at írna az AppHub, de aztán megtagadná már a második diák regisztrációt is, amennyire szar az egész...
-
ubid
senior tag
válasz robotjatek #10971 üzenetére
A fejlesztéssel tisztába vagyok , arra gondoltam, hogy kaphatok valami plusz alkalmazásokat vagy valami ilyesmi, valamint ezeket hogy lehet felrakni ? és honnan érhetők el ezek ?
Pl a battery status -hoz hozzájutok ?
-.-
-
Boonen007
őstag
válasz robotjatek #10974 üzenetére
Akkor ez mire jó? Ez az unlock mire jó?
-
ubid
senior tag
-
-
Dale
aktív tag
Így van, a DreamSparkon asszem innentől abszolút semmit sem kell tenni, az AppHubon meg csak akkor ha fórumozgatsz, vagy a saját marketre feltöltött programjaidat manageled. Elvileg az a sorrend amúgy is hogy AppHub regisztráció, SDK letöltése, telepítése, telefon regisztráció az SDK-ban levő programmal amit fentebb említettem. Ilyenkor ez a program már látni fogja, hogy a megadott Live ID-jelszó páros valós-e, és alkalmas-e fejlesztésre. Ha minden OK akkor unlockolni fogja a gépre kábellel rádugott telefont (Zune-nak asszem futnia kell közben mert konkrétan a Zune kommunikál vele) és regisztrálja a Microsoftnál hogy a telefonod (az egyedi azonosítójával) unlockolva van. Ezt utána az AppHubban is megnézheted és ki is lőheted ott a már nem kellő regisztrációkat, ha mondjuk gyakran cserélgetnéd a telefonodat mint egyesek.
Ha jól tudom, ilyen módon abszolút mindent unlockol a telefonon, a rendszerhez való szorosabb hozzáférést is, így a netről letöltött XAP-kat (amit ha átnevezel zip-re, ki is csomagolhatsz simán) fel tudod telepíteni, köztük a Battery meter programot is. Ugyanakkor van egy bizonyos limit hogy hány ilyen nem-marketről-letöltött program lehet az eszközön, ez ahogy fentebb írták DreamSpark regnél asszem 3, rendesnél meg 10. Ezt nyilván nem arra találták ki hogy életvitel szerűen futtass innen-onnan összevadászott cuccokat, hanem hogy a saját fejlesztés alatt álló programjaidat, meg néha egy ismerős saját programját teszteld.
-
ubid
senior tag
Akit érdekel az Unlock -> itt talál róla jó dolgokat !
-.-
-
revolver
aktív tag
Fel lehet már rakni a nokia-drive-ot,adott esetben egy HTC radarra? Ha igen mi a menete? Gondolom először unlock,utána pedig honnan tudom letölteni a drive appot? Köszi előre a segítséget.Más: még nem biztos,de ha lenne rá lehetőségem lecserélni a t-mobilnál egy lumia 800-ra az adott készüléket ,ti belemennétek? Jobb vagy nem jobb? Én nagyon megkedveltem a radart,de ez a fránya nokia-maps nagyon vonz:/
Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
-
Воланд
titán
-
Darellus92
aktív tag
A zune-ban még mindig nem elérhető nekem a 7740. Csak azért szerettem volna felrakni, mert gondoltam megoldja a több tabos böngészéses gondomat. Valaki tud adni valami tanácsot?
HTC = Help This Company
-
Воланд
titán
válasz Darellus92 #10995 üzenetére
elmeletileg kikuldtek mar a javitast decemberben. gyakorlatilag meg a dellt kell megkerdezni, hogy mi van vele.
hr vagy restart volt?
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blyan
félisten
Minden elismerésem a SurfCube készítőinek, mert szép munkát végeztek, de szvsz nem éri el a gyári browser szintjét.
A Metro Web Browser viszont már felveszi vele a versenyt.
Igaz ez is fizetős, de gyors, jól görgethető, nagyítható, full screen böngészés, egyszerűsített megjelenés választhatósága. Szóval egész jól sikerült.The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
revolver
aktív tag
válasz hitman77 #10997 üzenetére
Gondolom akkor te is hűségre vetted a radart.Én 2 év hűségre vettem mediamania s csomagban,ami ugye tartalmaz 10óra mobiltv lehetőséget.A srác a t-nél azt mondta a radar kezeli a mobiltvt.Ez nem így van nekem pedig nagy "szükségem" van rá Erre hivatkozva a t központba azt mondták menjek vissza,ahol vettem és radar árában adnak egy olyan kèszülèket Ami jó.Egy próbát akkor a lumia függvényében megér.
[ Szerkesztve ]
Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest