Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jeni

    félisten

    válasz Clemi #3290 üzenetére

    Sajnos az is rizikós mert ha mégsem tudja fizetni a havídíjat akkor is évekbe kerül míg vissza perkálod tőle a pénzt (bírósági úton) ,hacsak ha becsületes akkor egyből vissza fizeti a teló vételárát. Viszont ellentmond annak,hogy miként tudná vissza fizetni a teló árát ha még a havidíjjal is elmaradásban van?
    Az alábbi boltok -Media Markt,Edigital,Euronics,Aquacomp,Ipon,stb...nem árulnak függős telókat sem előfizetés,sem előfizetés nélkül. Ez alól KIVÉTEL a GSM boltok és az Arab sufni üzletek.
    A Telenor ,a aTelekom és a Vodafone-t nem számítom ide.

    Sőt EGYEDÜLIKÉNT az UPC az aki kizárólag az összes mobilokat gyári független telóként adja el az UPC mobil előfizetésként!

    Ha tutira tudnék olyan szolgáltatót aki a 950(XL) függetlenként adja el vagy köt szerződést az ügyfelekkel,akkor én ezt elfogadnám,és a kapott előfizus SIM-t meg beteszem egy egyszerűbb telóba. Bár kérdés mennyi ezeknek a havidíjuk?

    falijja
    Pontosan mint az én 930-s Telenoros telóm ami gyárilag független volt,csak hát a Telenor a rendszerében más hálózat felé akkor tiltja le amikor az ő értelmezése szerint jogszerű lesz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák