Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Máris megvásárolható az Ulefone új RugKing szériája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
palesz53
senior tag
hmm... ha a lazaságnál akartok maradni, akkor viszont az ilyen témát vagy kerüljétek szerintem, vagy az ilyen témákhoz kivételesen legyetek "komolyak" - a kettő együtt nem igazán fog menni, eléggé feloldhatatlan probléma ilyen szintű vezetőknek lazán elővezetni vmit...
esetleg lehetne egy ilyesmi témát könnyedebben elővezetni, de ami ennyire "szakmai", ennyire mély, azt igen nehéz lesz így prezentálni... -
Jim-Y
veterán
Szerintem pont hogy a kérdésekkel nem volt baj, engem egyáltalán nem zavart a lazaság, igazából észre se vettem ezt a "lazaságot"

Ami inkább zavart, hogy egy saleses mutatott be egy IT alkalmazást, és nem az egyik fejlesztő. A másik ami engem nagyon zavart, hogy "Dashboard alkalmazás" a neve

Ez olyan mintha pl a BMW kihozna egy "Car" nevű új autót. A Dashboard az egy gyűjtőnév, a legtöbb BI rendelkezik valamilyen Dashboard alkalmazással, ahol sorra jönnek le a dashboardok. Szóval, hogy az alkalmazás neve Dashboard alkalmazás legyen, az vér ciki
Persze az is lehet, hogy csak nem akarták elárulni az igazi nevét security okokból.Egyébként talán nem árulok el nagy titkot, hogy az itt látottak, vagyis inkább egy Dashboard összehozása nem nagy wasistdas. Csinál az ember egy weblapot, valamilyen CMS-el, van egy csomó chartoló ingyenes alkalmazás, lásd Protovis, vagy Google Charts, vagy JasperReports, vagy BIRT, ezeket beépíti az ember a weboldalba, és vois lá.
Ami egy dashboardnál a lényeg, az az adat. A Dashboard csak egy tömbösített megjelenítés.
Azért jó volt ilyet is látni itt, főleg, hogy én is ilyennel foglalkozom

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Persze az is lehet, hogy csak nem akarták elárulni az igazi nevét security okokból.