Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Szerintem pont hogy a kérdésekkel nem volt baj, engem egyáltalán nem zavart a lazaság, igazából észre se vettem ezt a "lazaságot"

Ami inkább zavart, hogy egy saleses mutatott be egy IT alkalmazást, és nem az egyik fejlesztő. A másik ami engem nagyon zavart, hogy "Dashboard alkalmazás" a neve

Ez olyan mintha pl a BMW kihozna egy "Car" nevű új autót. A Dashboard az egy gyűjtőnév, a legtöbb BI rendelkezik valamilyen Dashboard alkalmazással, ahol sorra jönnek le a dashboardok. Szóval, hogy az alkalmazás neve Dashboard alkalmazás legyen, az vér ciki
Persze az is lehet, hogy csak nem akarták elárulni az igazi nevét security okokból.Egyébként talán nem árulok el nagy titkot, hogy az itt látottak, vagyis inkább egy Dashboard összehozása nem nagy wasistdas. Csinál az ember egy weblapot, valamilyen CMS-el, van egy csomó chartoló ingyenes alkalmazás, lásd Protovis, vagy Google Charts, vagy JasperReports, vagy BIRT, ezeket beépíti az ember a weboldalba, és vois lá.
Ami egy dashboardnál a lényeg, az az adat. A Dashboard csak egy tömbösített megjelenítés.
Azért jó volt ilyet is látni itt, főleg, hogy én is ilyennel foglalkozom

Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Macska topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Persze az is lehet, hogy csak nem akarták elárulni az igazi nevét security okokból.