- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyjaro
tag
"Szodliget - Godollo tavon nem a 23 km-es, 3perccel hosszabb utat adja ki, hanem a 40 km-es autopalyas utat. Nekem spec nem problema ez, de azert a tavolsag/ido/uzemanyag nagyon nincs osszhangban....es nem volt problema a rovid tavon."
Csak beállítás kérdése és a rövid úton tervez. Pont mint a többi navi. A szokásaidnak megfelelően állítod be + tudja a preferált útjaidat elmenteni."Trafit jelez, de: nem mondja melyik oldalt, nem mondja mikori a jelzes, nem mutatja mennyi a max seb. hatar."
Trafit akkor mondja ha a Te oldaladon van de látható is a térképen. A max. sebességhatárt meg Neked kellene tudnod, mert tanították a tanfolyamon hogy hol mennyi + ott vannak a táblák is. Illene figyelni őket...
"Szerintem mindenkepp erdemes a HERE mellett maradni hosszu tavon, csak alkalmakkor lehet jo alternativa a Waze."
Nem próbáltam a HERE-t de a Waze sok esetben még cégnévre is találatot ad, folyamatosan frissülő (akár napi szinten) térkép mellett. Ha ettől jobbat ajánlotok, használom azt.
[ Szerkesztve ]
-
arnyjaro
tag
Jelentem, a trafit azért jelzi mindkét oldalon mert:
1. előtte valószínűleg a másik oldalon voltak és valaki arról az oldalról küldte a jelentést.
2. átköltöztek és a Te oldaladról is küldtek jelentést.
3. a másik oldalról való elköltözés után még senki sem járt arra, aki jelezte volna hogy nincsenek ott, illetve nem telt el elég idő, hogy a rendszer a visszajelzések elmaradása miatt automatikusan megszüntesse a jelzést.
Meg kellene érteni, hogy ez egy program a felhasználók értesítései alapján működik, és nem automatikusan tudja a különböző veszélyeket, forgalmi helyzeteket és trafikat. Szerintem olyan program ami magától tudná nincs és nem is lesz. Erre kitalálták a lézerblokkolót és jelzőt. (mellesleg azok sem 100%-os biztonsággal működnek)
Aki csak arra hivatkozva tartja és nem tartja be a sebességet, hogy a Waze mit mutat Neki, meg is érdemli a vaskos büntetést.
A melyik oldalon van értelmezése:
- A buborék jobb oldalra áll a saját oldalon vannak a dolgok
- A bubi a bal oldalra áll az ellenkező oldal a nyerő[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.