Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vranyek

    aktív tag

    Sziasztok!
    Tökéletsen elégedett, és emiatt elhivatott Oneplus tulajként váltottam Oneplus 3-ról Oneplus 7 Pro-ra egy hete. Még a bejelentés napján, 15-én megrendeltem, így 21-én már meg is érkezett.
    Nem csalódtam, és elfogultság mentesen is csak ajánlatni tudom a vacilálóknak.
    (Én mondjuk Samsungokat sosem szerettem a samu féle andorid borzalmak miatt, Oxygen OS a mennyország maga...)
    - Kamera tekintetében tény, hogy még kíváncsi leszek a további frissítésekre, de a Oneplus 3 után gyakorlatilag térugrás a minőség :D
    - haláli a selfie kamera, de sokat nem selfiezek, szóval nagyon nem fogom bántani, de nagyon poén,
    - videót se sokat készítek, így még nem tudom, mennyire állja meg ahelyét, csak a temérdek youtube-os tesztből,
    - fotókat viszont már most, kiadás után is gyönyörűeket készít, de ahogy írtam, tuti lesz ez még optimalizálva...

    - a dizájn gyönyörű, nem tudok betelni vele, viszont a gyárilag adott szilikon tok csak addig volt jó, amíg meg nem jött a gyári karbon bumper tok. Egyszerűen undorító a szilikon tok, sosem szerettem őket, de hasznos volt a végleges tok megérkezéséig (kb. 2 napig)
    viszont erősen ajánlom a bumpert a protection helyett, oneplus 3-on protection volt, esésnél repült is minden... :D bumper jobban körbevonja a telefont, egy nagyobb pofáraesést nem véd ki ez sem, de azt egyik sem, viszont gyönyörű, ahogy "körbefollya" a telefont, nekem nagyon pozitív csalódás ahhoz képest, mint amire számítottam, tényleg alig vastagít rajta, viszont masszív érzetet ad.

    - Akksi nekem jobban bírja, mint OP3, bár az tény, hogy az is még bő másfél napot bír 3 év után is. OP7Pro most bőven bírja a 2 napot az én felhasználási körülményeimmel (ca. 4-5 óra SOT), de tény, hogy 60Hz-en használom többet...

    - 8Gb/256Gb kombó szerintem bőven ki fog szolgálni újabb 2,5-3 évig, ettől nem tartok :P

    - Engem a többi gyártóhoz képesti stabil, sűrű és kiváló szofterveres frissítés, támogatás is nagyon leszögezett a Oneplus mellé.

    Tény, hogy az egy éves teljes körű biztosítással, gyári tokkal, dbrand-os skinnel (még nem jött meg) együtt simán van 300K, de nekem a Onpleus-os életérzés nagyon megéri, mint kb. azonos áron egy Samu, noha azokat is elismerem.
    Szájfonoktól viszont az ég óvjon... :D :D

    [ Szerkesztve ]

    OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.

Új hozzászólás Aktív témák