Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomp

    félisten

    válasz NextError #1036 üzenetére

    VoLTE aktiválása
    Innen telepítsük a QPST-t és a Qualcomm drivert(setup.exe).
    Ez után a packban lévő LogKit apk-t telepítsük a telefonon.
    Ha ezek megvannak:
    -Tárcsázóba írjuk be a következő kódot: *#800#
    OnePlus Logkit->Function Switch->VoLTE és VoWiFi switch opciót kapcsoljuk be majd indítsuk újra a telefont. Ha megvan akkor kapcsoljuk be a VoLTE kapcsolót.
    -Tárcsázóba írjuk be a *#801# kódot majd a Serial és a Full-port switch opciót kapcsoljuk be. Ez után csatlakoztassuk a telefont a pc-hez.
    -Keressük meg a pc-n a QPST mappában a PDC programot majd indítsuk el. A legördülő menüben válasszuk ki a telefont ami „Qualcomm HS-USB WWAN Adapter 9091 néven szerepel.
    -A megjelenő listában deaktiváljuk és töröljük az aktív profilt ami az „Overseas-commercial_DS” profil. Jobb egérgomb a profilon majd Deactivate->Sub0 és Sub1. Ez után a profilt kiválasztva menjünk a Remove gombra.
    -Keressük meg a „VoLTE_OEM_PTCRB” profilt majd aktiváljuk mindkét SIM kártyára. Jobb egérgomb a profilra majd SetSelectedConfig->Sub0 és Sub1. Ez után a profilt kiválasztva menjünk az Activate gombra. Ha most megnézzük a telefont, meg kell jelennie a VoLTE ikonnak. Ha megjelenik, működik!
    -Telenor hálózaton a *#*#4636#*#* tárcsázó kóddal a Telefon adati menüben állítsuk a telefont „LTE/WCDMA” kettős módba! Telekom és Vodafone esetén a VoLTE működik „LTE Only” módban is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák