- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
sys25
aktív tag
Tipikus almás baki...
iPhone-ból mindig a 2. Generációt szabad csak megvenni (iXs)!
Az első generációk mindegyikével volt valami bibi!I4-antenna gate,i5-home/power gomb halál+festék kopás...
Én annyira nem csodálkozok hogy most is becsúszott valami,majd a 6s és a 6s plusz jobb lesz jövőre.
Az új szériák számomra mindig kicsit olyan nyilvános bétateszt szerűek voltak,csak sajnos mocskos drágán! -
mrhitoshi
veterán
válasz Trollolo #174 üzenetére
Ezután a "cikk" után már csak azért sajnálom az íróját, mert ennyire elmebeteg nem lehet valaki.
Nem tudom, hogy feltűnt e neki a két telefon hajlítgatása a videóban, de ha nem is, akkor is lerí róla, hogy nem tud semmit Newtonról, és a forgatónyomatékról.A videóról meg annyit, hogy ez így nem mond semmit, irreleváns. Nincs semmi, ami igazolja, hogy mekkora erővel hajlította, és végül mennyi lett a forgatónyomaték. Egyébként nagyon egyszerűen meg lehetett volna oldani a megfelelő erőmérést.
Egyébiránt én nem félek ettől. A L920 eléggé strapabíró.[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrlujoak
veterán
Minden el tud hajlani, csak megfelelő erő kérdése.
A baj csupán annyi, hogy a nagy iPhone hasonló (első zsebes) hordás mellett hajlott el, mint aminél régebbi modellek nem.Ez tesztelés/tervezési hiba.
Lehet ide linkelgetni másik gyártó végzetes sérüléseket elszenvedő modelljeinek képeit, attól még a 6+ nem lesz ellenállóbb.
Ide is teszem az ÉN Xperiám képét, ámde én erre kocsiajtót (Fiat Scudo) csaptam rá véletlenül...Xperia P vs. car door :
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
válasz cintula187 #255 üzenetére
Szálltam be a kocsiba, és miközben húztam be magam után az ajtót, a zsebemből kifordult a P, és pont akkor ért esés közben a küszöb magasságához, amikor az ajtó. Így a BT-on folytatott beszélgetésem azonnal megszakadt. Ekkor már tudtam, nem az övcsatot sikerült odacsuknom, hanem a telefonom...
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
turbulencia8
őstag
A polimerek jóval rugalmasabbak az alumínium ötvözeteknél, ráadásul a 6 Plus súlycsökkentése és vékonyítása feltehetőleg a hajlítószilárdság rovására mehetett durván. Ha egyszerűen a zsebben képlékeny alakváltozást szenved egy ilyen drága phablet, az súlyos tervezési hiba. Ha valaki felajánlaná görbítésre a 6 Plus telóját, a BME-n szívesen kimérjük a teló 3 pontos hajlítószilárdságát.
-
bepken
veterán
amikor a Defy bejött, mindenki a kádba, sörbe, vagy épp viszkikólába fürdette, csak mert látott egy ilyen videót a neten.
ebből kiindulva, kíváncsi lennék, most hányan próbálták ki, hogy vajon az ő készülékük is meghajlítható e, ha izomból nekifeküszik az emberfia...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Weeman1
veterán
-
KonZumo
tag
http://m.youtube.com/watch?v=O_FLhbXE_DY
"Láttok, hallotok? Ha igen, miért nem?"-Booog
-
judas13
addikt
válasz mattheus #154 üzenetére
Igen.
Persze amíg nem találnak ki egy használható megoldást/védelmet ( zafír? most lőtte le éppen az iPhone, hogy leejtésnél lesz ott vele a gáz, azért egy-két cég pl Huawei P7 Sapphire Edition már meglépi ezt a kérdést) a fő problémára a mikrókarcok kialakulása ellen, addig lehet itt GG 100-is ha nem nyújt teljes körű védelmet, akkor csak ezek a tokok számítanak.
De ennyi erővel a kocsikat is körbetekerhetnénk fóliával nehogymár a fényezésen karc legyen....."Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
David75
őstag
Örülök, hogy az android userek idén is világszerte eszméletlenül nagy ingyen reklámot csináltak az iphone-nak. Ha ennyire utáljátok, miért dolgoztok ingyen az apple-nek? Miért nem a saját kedvenceteket reklámozzátok, hogy egyszer talán annak legyen 4 millióhoz közeli előrendelése? Vagy még jobb, miért nem, csak simán használjátok a telefont. Ez nem egy vallás, vagy egy futball csapat, netalántán politika, hogy harcolni kelljen a másik csapattal/vallással/párttal. Sokáig nokiás voltam, aztán megjelenéskor vettem iphone 3g-t, de volt omnia7-em, több androidos telefonom, most lumia 520-am van és vagy iphone 6-ra vagy majd az új nexus-ra váltok. Na én kinek a pártját fogjam, vagy jogos, hogy úgy érzem az ilyen vitákban itt "komoly" felnőtt emberek viselkednek óvodás gyerekek módjára?
A cikkhez én 185cm vagyok és 85 kg. Két dolgot nem igazán értek. Vannak skinny, slim és teljesen normál szabású nadrágjaim is. Az viszont egészen biztos, hogy egy ekkora telefon nem férne el, a zsebemben. Ha mégis akkor olyan kényelmetlen lenne, hogy nem hordanám ott egy percig se(a lumia 520 se túl kényelmes zsebben). A másik, hogy miért ül le valaki hátsó zsebében a telefonnal, ez ugyan csak borzasztó kényelmetlen, másrészt mint tudjuk a hátsó zsebből lehet a legkönnyebben kilopni bármit.(nekem ki is lógna egy ekkora telefon a hátsó zsebemből ha normál és nem valami g-star farmerekre jellemző elnagyolt zsebről beszélünk) Az egész kérdéskör egy agyrém.
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
csabili74
aktív tag
Megint egy Iphone, ami nem lesz nekem Igaz, a 3GS-t szerettem, az kibirt mindent, kivéve a vizet.
Az is igaz, hogy nem azért nem veszem, mert hajlik. Bár jobban hangzana" Báááázzz akartam venni ájfónt a 6ost, de hajlik, nem is kell, de az igazság, hogy eynni pénzért inkább vennék egy jó androidosat és egy 120-as tévét. Igaz, azt sem veszek (asszonynak ruhásszekrény kell, de azt sem veszek).
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
-
-
helixP
nagyúr
Senki nem ült le farzsebben telefonnal a tesztben.
David75: Centikilóban ugyanannyi vagyok, nekem is ez a kétféle szabású nadrágom van, amit említettél. 5,5-ös phabletet simán hordok benne, tokkal, tok nélkül is. Nekem kényelmes, tehát ez nem lehetetlen. És nem görbül el. Ez sem lehetetlen dolog.
[ Szerkesztve ]
-
David75
őstag
Persze, hogy nem. Arról van szó, hogy az állítás szerint elvileg, ha az első zsebedben hordod, vagy ha a hátsóban és ráülsz akkor elhajolhat a készülék. Imagazinon írta erről, hogy ő példáúl 5s-t használ és a farzsebében hordja mikor vezet. Ezt a legkevésbé sem értem, ez teljesen alergiás a kényelemre? Vagy milyen oknál fogva csinálja ezt a hülyeséget?
A lényeg, hogy én egy normál testalkatú, normál magasságú férfi vagyok, és nincs olyan zsebem amiben elférne. Tehát ezt a zsebben hordást nem teljesen értem. Egy nőnél ez még elképzelhetetlenebb, barátnőm mikor zsebrevágja a lumia 520-at, akkor a telefon 20% kb kilóg a zsebből.
-
fRooStzzZ
senior tag
Note2 tulajkent merem azt mondani, hogy elfer normalisan a zsebemben. (farmer) 175/60
Futar vagyok, ki be ugralok a kocsiba reggeltol estig, a telo zsebben. Akkor veszem csak elo, mikor kell a gps..
Igaz hatso zsebbe nem teszem, mert valo igaz.. kenyelmetlen, es az ember azert csak felti a telot, hogy raul es torik.. De oldalso zsebbe mert ne ferne el egy ekkora telo? Ahogy leul az ember, erzi egy kicsit el kell forditani.. kb 0,3mp.. Es mar meg is szunt, hogy kenyelmetlen legyen. Van egy pici telom is.. Na, az az ami hosszabb tavon idegesito, mert az forog minden iranyba, es neha azt veszem ki a zsebbol, mert az jobban idegesit. Pedig az csak 3e ft volt. -
őstag
válasz exelsior1 #190 üzenetére
Igazából a leüléssel van a problémám. Hordani én is legtöbbször zsebben szoktam, de ha vezetek, vagy bárhol leülök, akkor előtte kiveszem. Nekem nem is azzal van problémám, hogy melyik hajlik, melyik nem, hanem hogy ennél azért jobban vigyázok a telefonjaimra.
Ebben az esetben az Apple nem fogja azt mondani, hogy ez nem bírja úgy, mint a konkurensek. Nem rendeltetésszerű használatnak fogja minősíteni. Szerintem.
Ha jól tudom, még egyetlen gyártó sem cserélte ezért a telefonjait. Inkább azt mondják - számomra eléggé jogosan - hogy miért tetszett benne leülni?
A videós kétkezes hajlítás meg nonszensz. A zsebekben meghajló telók inkább életszerűbbek.
Mindenesetre kíváncsian várom a fejleményeket. -
David75
őstag
válasz Braddock #274 üzenetére
Egy felfújt baromságnak tartom az aktuális gate-et, de mégis, hogy gondolod, vagy egy cég, hogy nyilatkozhatná, hogy a telefonnal a zsebben való leülés nem rendeltetés szerű használat?
#276: Kösz, de ne trollkodj, a kettő nem ugyan az, jelenleg is rengeteg i4 felhasználó van aki gond nélkül használja a telefonját.
[ Szerkesztve ]
-
wortz
tag
Jó azt kell látni, hogy 1-2 éve 2 egymásnak (a fizika szempontjából) ellentmondó trend uralja a mobil világot. A "minél nagyobb" és a "minél vékonyabb". Tudható volt, hogy előbb utóbb elérik a fizikai határokat.
Én mindig zsebben hordom a telóimat, ezért nem is szeretem a phableteked, de még az 5 colos telókat sem. Nekem méretben kb. a Z1/Z3C a vége, ami még vállalható, és nekem már az is nagy.Ami a konkrét kérdéskört illeti, ráülni egy telefonra semmilyen körülmények között sem nevezhető "rendeltetés szerinti használatnak", finoman fogalmazva is User error. Nem az Apple az első, akinek így törik-hajlik a telója. Farzsebben, szint minden meghajlik, ha ráülnek.
A kérdés az, hogy a mindennapi élet során - jó eséllyel, és gyakran előforduló - szituációkat túléli-e a telefon. Ha erre a válasz az, hogy nem (márpedig eddig úgy fest, hogy nem), akkor az egy komoly hiba. Nyilván egyik gyártó sem elpusztíthatatlan terméket akar gyártani (max ipari/katonai felhasználás, de az teljesen más), viszont az elvárható, hogy olyan terméket tervezzen, ami a "korrekt napi bánásmódot" elviseli.
Valószínűleg nem az Apple az első, aki belefut ebbe a hibába, biztos volt már más is, kis/nonam cég, aki elszámolta magát, csak róluk nem hallunk. Miért? Mert az emberek mindig arra figyelnek, ami a "legtrendibb". Most az Apple van ebben a szerepben, így a koncentrált felhasználó és médiafigyelem nem meglepő. Mondhatni a hírnév ára. Kapcsolt árú. Ezért is kellene nekik olyan terméket tervezni, ami mentes az ilyen banális hibáktól.Igazából a fő kérdés az az, hogy a mindennapi életet, az ésszerű, nem radikális használatot mennyire fogja bírni a 6+. Amíg csak pár gondatlan/felelőtlen embernél fog elgörbülni, addig egyéni szoc problem, tanuljanak meg vigyázni rá, vagy vegyenek egyből több darabot, vagy vegyenek Caterpillart.
Amennyiben viszont a jelenség tömeges, akkor az tényleg Epic Fail. Mondjuk felteszem 1-2 hónap alatt javítják majd, a káva picit vastagabb lesz valamilyen irányban, és kész.
Én alapból azt mondom, hogy hülyeség a phablet, de ha már valaki olyat vesz, kezelje is úgy. Elvégre ha veszel egy Hammert, már csak nem próbálsz beparkolni ugyanarra a helyre, ahova befértél a Mini-vel, nem?
Szerk: Amúgy tudom volt már, de SJ megmondta, hogy a 3,5 col az ideális méret, egyet is értek vele. Akart a nép egy burnyák nagy, eszetlen vékony phabletet. Megkaptátok. Ilyen lett. Tessék.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
Ott írta az előbb, hogy ő úgy hordja és neki teljesen kényelmes, ahogy én is írtam korábban pont ugyan ezt, én is hasonló paraméterekkel rendelkezem. Most ennek melyik részét nem érted? Persze ahogy írtam is nem, mindig, minden helyzetben (pl. lehajolás), de ülni pl. simán kényelmes vele.
[ Szerkesztve ]
-
ctvagyok
őstag
Én biztos nem hajlítgatnám az iPhone 6+ om. Ennek annyi értelme van, mint a dropteszteknek. Ha leesik eltörik. Ha hajlítgatom elhajlik. Aztakrva milyen meglepő
Én még az LG flexem sem hajtogatnám.User hülyeség ellen nem véd semmi. Inkább rakjuk be a mikróba tölteni szerintem. -
őstag
Csak megérzés.
De válaszolva rá, ahogy te is furcsának találod a telefonban történő leülést, vagy vezetést. Persze ha általánosan elfogadott, hogy egy ilyen phabletnek ezt bírnia kell, akkor ez a meghajlás elég nagy hiba.
De nem hinném hogy bárhol le lenne írva, mi számít normális használatnak.
Igaz az sincs, hogy leülni nem szabad ha zsebedben van.
Várom az Apple mit mond. -
pohár
félisten
igen, itt is biztos az elsőzsebében volt a telefon, mikor elhajlott (bár ha akkor ment át rajta a kamion, akkor megeshet )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
utomi
senior tag
Egy újabb Gate, és jó kis ingyen reklám az Applenek! Az meg külön vicces, hogy egy teljesen műanyag telefonnal hasonlítottak össze! Alapvető fizika hogy a műanyag rugalmasabb mint a rideg acél!! A dolognak egy tanulsága van:: minden telő meg tud hajolni ami alu csak a világot megint csak az Apple érdekli!! Ez már hagyomány minden évben!! De jó nézni ahogyan a habzó szájú a
android fanok itt verik a nyálukat! -
najaffi
újonc
Persze az előbb linkelt telefonok még nagyon jó készülékek. Csak hát sikerült nem odafigyelve használni őket.
-
pusihusi
addikt
Sziasztok van már valakinek?
Üdv. Feri!!
-
Touch-ko
őstag
A videon lathato hajlitgatas sem zsebben tortent hasznalatra utal. Kivancsi lennek ezeknek az eseteknek a szamara. Majd ha tomegesen allnak sorba Apple Store elott, akkor lehet, mondani, hogy hajlik es problema.. Amig az okoska a videon hajlitgatja addig nem aggodnek a 6+ tulajok helyeben.
-
David75
őstag
-
bbubby00
őstag
Igen, az első zseb a nem mind1. Szvsz a mai piacon kapható bármelyik telefon meghajlik a hátsó zsebben ha egy 100kg-os ember leül a keleti pályaudvaron egy kemény padra szűk farmerban.
Ha tényleg nem fake a videó, akkor húzza le a rolót az Apple. Bár az i5 után megfogadtam, h többet nem veszek szifont, így belőlem nem is fognak meggazdagodni[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
mrlujoak
veterán
Semmi, de semmi értelme idelinkelgetni a világhálón fellelhető összes eltört, elheajlott mobiljának a képét.
A hírekből kiderült, sima, kutyaközönséges zsebbenhordás közben hajlott el a 6+.
Első zsebben ráadásul.Én is linkeltem a sajátom, lám, az Xperia P alu háza is meghajlik. De nem ám a zsebemben...
Kicsit több komolyságot...
-
QwErTy42
addikt
válasz CptAdamica #295 üzenetére
Nem vak ő. Lehet hogy csak egy újraregisztrált hívő.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Fritz Teufel
addikt
Ugyan ez a koma hajlítgatja a Galaxy Note 3-at. Itt is izmozik rendesen csak úgy fehérednek az ujjai. Lássuk a tragikus végkifejletet (valószínűleg azóta kondizott):
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest