- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
Na ez az, ferdít. Nem mindegy, hogy szimplán kevés kézi erővel hajlik meg valami vagy úgy hogy pl. beesik egy esztergagépbe.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
tDr1v3r
veterán
-
-
Dreadloord
senior tag
A szifon.hu szerint nem gáz a hajlás, teljesen elfogulatlanok biztos... XD
Összefoglalva az Iphone6 Plus:
-a kijelző durván karcolódik, tömegével panaszkodnak rá, tech2-ős videón is jól látszik
- a hardver antutu bajnok de akadozva képes csak az új játékok futtatására, 2 mag nem képes 4-el felvenni a versenyt
-még a menü is laggol, akad, ezt majd 8.1-el talán tudják javítani
-a telefon olyan normál használat mellett is meghajlik, ahol a többi gyártó telefonja nem, tömegével panaszkodnak rá a tulajok, a neten mostanra több száz kép fent van a pár napos, de már meghajlott telókrólOlyanokra ki se térek, hogy az élő adás a bemutatóról széthullott, élvezhetetlen volt, kínai tolmács hangsávja beragadt, stb.
Az Applenek 1 szerencséje van, hogy tömegeket tudott az évek alatt a hype-al elvakítani, de előbb utóbb a userek fel fognak ébredni, és ha meglátják a valóságot, na ott lesz majd vége a szárnyalásnak...
-
janos1988
addikt
válasz Dreadloord #454 üzenetére
És még reggelig lehetne sorolni a negatívumokat, de hát a szemellenzőn keresztül ezek a tények nem látszanak.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
h3lios
addikt
Nem tudtam ki a srác, de ma kb. "tudjuk ki" szintjén mozgott a köznyelven, úgyhogy elképzelem, hogy milyen mértékben fertőzött a srác elméje.
Egyébként megérte ma fórumot olvasni, mert az unalmas műszakot a hónap végén sikerült elütni. Külön tetszett a megszállott Apple-ösök reakciója.
Had idézzek."Ez a sok poénos linkelés...azt hittem,a gyerekek ilyenkor már alszanak,hisz holnap ovi,suli,esetleg ha valaki magára ismer,kisegítő...
Édes istenem,és ez egy szakmai oldal...pfff"És mondják mindezt úgy, hogy olyan szarvas hibák jelentek meg az új érával, hogy rossz nézni. Az iOS 8 a régi telefonokat egy kis időre konkrétan leválasztja a hálózatról. Aminek amúgy nagyon örülök, kíváncsi vagyok mikor kapunk olyan ügyfelet aki habzó szájjal jön be, hogy kikapcsoltuk a telefonját. Ha iPhone lesz az első dolgom lesz megnézi melyik verzió van fent. Ha netán a friss bugos, akkor elmesélem már neki, hogy micsoda Innovatív cég az Apple.
(#453) legiaap
"Ja note 3 vastagabb meg nem is aluból van. Jó hogy kevésbé hajlik."Látod, most értettél velem egyet, amivel te is alátámasztod, hogy az Apple elszúrta a tervezést.
De akkor had legyen egy kérdésem hozzád. A P6 is egy fém házas telefon ami jóval vékonyabb, mint a szifon. Mégsem hajlik el semmilyen irányban, ott akkor mi a megmentő ? Lehet kisebb a kijelző méret, de ez egyenes arányban mozog a vastagsággal.[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
David75
őstag
válasz Maranello74 #424 üzenetére
Elmondom miért rendel elő valaki iphone-t. Ha nem teszed magadat szivatod meg. Tegyük fel most megakarnám venni az iphone-t. Elbaszhatnám az egyik napot a hétvégémből azzal, hogy London belvárosában boltrol boltra megyek a csúcsforgalomban és nap végére talán megvehetem azt az iphone-t annál a szolgáltatótál, abban a színben és annyi tárhellyel amennyivel eredetileg szeretném, vagy csak haza megyek üres kézzel és még a napomat is elbasztam, ahelyett, hogy előrendeltem volna és ingyenesen kiszállítanák...(webshopban is sok modell out of stock)
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro | Cube Acid 2020
-
törölt tag
"Ja note 3 vastagabb meg nem is aluból van. Jó hogy kevésbé hajlik."
Ezzel gyakorlatilag kijelentetted, hogy azért hajlik, mert aluból van és ehhez képest túl vékony lett, vagyis pontosan azt támasztod alá, amit mindenki más próbál magyarázni. Vagyis nem ültek rá, nem mentek át rajta kamionnal, nem verték szét (ellentétben a "bizonyítékként" bemásolt android telókkal), hanem első zsebben deformálódott több embernél is. -
h3lios
addikt
Akkor hova raknád, csak úgy kíváncsiságból kérdem ?
Hidd el, hogy lehet élni ekkora telefonnal is, erre itt vagyok én mint élő példa. 5,2-es G2 sem áll messze kijelző méretben, méretben meg akkora, mint az i6. Mégsem éreztem a hátrányát, sem nyáron sem télen. Tény, hogy nem járok tapadós farmerben, de egy szűkebb zsebben is elfér, ha nem raksz mást mellé. Egyedül guggoláskor volt kényelmetlen, de ugyan ez a 4"-os SGS+ ra is igaz volt.Kézben fogni egy 300 rugó feletti telefont elég vicces, főleg ha Pesten laksz. Nem adok fél évet és búcsút inthet neki az ember, ha ilyen módon hordod...
(#463) tDr1v3r
Példának ott a P6... Aluház 4,7-es kijelző 6,18 !!! mm-en. Ha ott meg tudták oldani, akkor másoknak is sikerülhet. Más kérdés, hogy egy i6 árán kb. 2 olyat tudtál volna venni megjelenéskor.[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
köszönöm.
neked akkor elkezdeném gyártani a mobiltelefon cipelő hátizsákot is. telefont zsebben hordani milyen snassz dolog már nem? valami ilyesmit: kezdetleges design concept
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
legiaap
félisten
válasz #25583896 #462 üzenetére
Jó ember látom nem érted. Aki képeket, videókat posztolt (és ezzel nem mellesleg pénzt is keresett) nem közölte milyen körülmények közt volt, hány kilós volt, lenületből ült rá vagy csak egy pillangó szárnycsapásának erejével hajlította meg...adjak egy note 3-at vagy bármilyen tepsit, ráhuppanok azt posztolom is ezertel, megyek majd fikázni az adott topikba, feltöltöm youtube-ra és meg pénzt is keresek.
h3lios: Mondjuk ingzsebbe, kabát zsebbe, táskába tenném. Farmer zsebben kényelmetlen lenne épp ezért nem is vennék ekkorát.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
David75
őstag
válasz Maranello74 #461 üzenetére
Mire kéne várni? Az ára karácsonykor is ugyanennyi lesz, tehát akkor mire kéne várni, hogy kijöjjön a 6s és 20%-ot csökkenjen az ára?
-
zoleeno1
veterán
"Látom összefújta a szemet a szél ide." - és te vagy a hab a tortán, akarom mondani a por a kupac tetején...
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Maranello74
aktív tag
Egy kis iphone történelem:világcsodája gembelű..... szép de sérülékeny és törik...mégszebb de törik és nagyon karcolódik.... már nem olyan szép hajlik, laggol, karcolódik...
-
h3lios
addikt
Látom nem érted még mindig a hibát. Felejtsétek már el a ráülést, egyik szerencsétlen sem ült rá, hanem csak simán oldal zsebben hordták a telefont.
Egyébként megnézem, hogy nyaraláson hova rakod a telefont. Ha csak ennek tartasz fenn egy oldal táskát az már kicsit vicces szitu, mert ott már nem a telefon van érted, hanem pont fordítva.
[ Szerkesztve ]
-
MCGaiwer
addikt
nyáron is kabátban jár, táskát cipel a telefon kedvéért és szemüveg/cigi méretű ingzsebbe préseli bele az 5,5ös telefont. övtáska / homártatyó bizniszbe kell belefogni most. (vagy a korábbi telefontáska ötletembe, de az stipi-stopi, mert perelek)
#473 A régi napelem + ventilátoros baseballsapkával össze lehetne kapcsolni, és még tölthetnéd is, amíg sétálsz a nyári melegben.
[ Szerkesztve ]
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
tsiga18
tag
Nem tudom írta-e már valaki, de hajlítva tisztára Galaxy S Advance-nak néz ki Samsung perelheti az 'applét' mert lopja a dizájnt
[ Szerkesztve ]
-
A Molyember
tag
Az Apple már reagált is, kiadta az iPhone 6 Plus javítókészletét, az iRollert!
-
hallador
addikt
válasz buvartacsko #341 üzenetére
Amúgy ezzel mi történt, mert arról nem hallottam ez a kép hasonlít arra az esetre, mikor a thinkpadeket tömegesen csapták a falhoz, meg mentek keresztül rajta autókkal, meg dobtak le 20 m magasról, és mentek a gépek erre jött két apple fan és mutatott egy képes egy apple macbook pro-ról ami intergalaktikus ütközésben vett részt, 2000 milliárd neutron bomba robbant fel rajta, meg Kirk kapitány ezzel bombázta szét a borgot de a gép még ment természetesen.
Na hagyjad már.... Egy elefánt zsebébe volt az a telefon vagy hol?
(#407) AliceWake
Az a baj hogy Te is érthetetlen vagy (Én is ne félj), Te ezt nem értheted. Az Apple egy teljesen egységes rendszer, szoftver a hardvervázon. Tökéletesen együttműködik az apple fanok agyával, akivel nem az meg... Csak hater lehet. Érted? Én sem
(#434) d@minator
Nyugtass meg ez csak features. Szerinted?
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
Na ne viccelj már miért a szifon.hu mit írjon rosszul fogod na ne humorizálj már. Ez kb olyan független/hiteles hírforrás mint a fanok.
Ja erről ennyit ez sem létezik, mint a többi sem, ez csak délibáb, mitöbb fettures. Már akinek.... Ugye... D
(#453) legiaap
Na ne már egy samsung jobb minőségú, mint az Apple na neeee... veled nátrium-pentotal -t itattak....
Már szemét alatt mit értesz félrebeszélési zavarban küzdő apple márkával szimpatizzáló emberekre gondolsz, akik értelmes magyarázat hiányában mindent fikáznak, ami nem apple? Hmmm ....
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Petyyyyy
addikt
Ez eléggé meglepő, álmomban sem gondoltam volna ilyesmire.
Mindemellett hotfixként alkalmazható a lazább nadrág nagyobb zsebbel.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
David75
őstag
válasz Maranello74 #470 üzenetére
No offense, de ha ezt komolyan gondolod, akkor nagyon naiv vagy. Ami valójában történik, hogy ezzel a felfújt hírrel teljesen mindegy, hogy komoly probléma vagy csak pánikkeltés, 90%-ban csak azok foglalkoznak akik amúgy sem potenciális vevők. Nézd csak meg ezt a thread-et, kik írnak ide? Androidosok akik fikázzák az apple-t vagy iphone felhasználók?
Aki potenciális vásárló az vállat von, ha tényleg így van akkor max garanciálisan cserélik stb. Főleg nyugaton nem úgy van, hogy a garanciális ügyintézés úgy működik, hogy a garancia papíron rajta van, hogy ebbe és ebbe az istenháta mögötti szervízbe vidd vissza, ahol mindent meg fognak tenni, hogy ne kelljen semmit se csinálni vele, és ráfogják, hogy a te hibád. Nézzük, hogy intéztem a lumia 520-am gariztatását Londonba: A hangerő gomb csak sokadik nyomásra reagált. Fogtam és bevittem a legközelebbi szolgáltatói boltba(ha apple cucc lenne akkor a szolgáltatói bolt mellett az apple boltba is vihetném) megmutattam mi a baja, oké cserélik kaptam egy cserekészüléket míg megjön a refurbished 520-am. 3 munka nap múlva hívtak, hogy megjött a telefon és amikor akarok akkor hozom el.
Szerinted ki a fene aggódik ilyen ügyintézés mellett?
-
BulletBill27
aktív tag
Hogyne, együtt lehet élni vele, kérdés, hogy kényszerből, vagy mert valóban nagy telefont akarsz. Nem mindegy. Én most 3.5 hüvelyken vagyok, előtte 2 évig 3.3, az előtt 2 évig meg 3.2. Gondolom ebből látszik, hogy nulla igényem van nagy telefonra, ezt leszámítva a következő 5 hüvelykes lesz, mert nincs kisebb. Érdekes, hogy a Dell Streak-et megbuktatta a piac, most meg csomóan gigantophonnal járkálnak. Ugye a marketing.
-
hallador
addikt
Mindkettő egyszerre így kellett volna írni (értetelen/érthetetlen)
Az első mert ezt nem értem énse.
A másik mert egy apple fannal vitatkozni olyan, mint széllel szemben p.... Az az érthehtetlen is egyben...The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
legiaap
félisten
Egy értelmes ember a tömegben!
Pontosan egyetértek.hallador: Kicsit görgess már vissza ki fikáz kit oké, meg hogy ki kezdi el szítani a pogót! Az apple haterek alig várják az ilyen híreket ahol kiélvezhezik magukat.
bwooster: Ha az illető 1234 tipusú jelszót használ akkor ne is csodálkozzon ha fel lesz törve. Ennyi erővel bármit fel lehet törni, csak annak nem lenne akkora hír ereje, mint ennek.
De nyugodtan fujassátok csak egymásét, további jó szórakozást.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
FіkuszKukіsz
őstag
Persze, de nyugaton ( és persze nem csak ott ) az is számít, hogy az iCloud-ra feltöltött képeid biztonságban legyenek. Az Apple-re most nagyon rá jár a rúd. Kihoztak két szutyok telót, tele hibával, az iOS legújabb verziójával nem lehet telefonálni, ráadásul kiderült, hogy a sztárok meztelen fényképei a cég mulasztása miatt kerültek ki a netre. Már 6 hónapja tudtak a biztonsági résről és mégsem tettek semmit. [link] Szerinted a holivúdi sztárocskák mennyi pénzt fognak ezért lehúzni róluk? Közben építik az űrhajót ami nem kevés dollárba fáj nekik. Sztem innen már nem lesz fel, csak le. SJ meghalt, adok még két évet és a 94-es szintre fognak visszaesni.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
sien
aktív tag
válasz FіkuszKukіsz #485 üzenetére
a két szutyok telóig hittem azt hogy érdemes elolvasni amit írtál.
(#487) zoleeno1 ez ugye csak ilyen ironikus viccelődés volt? csak sejteni vélem.
[ Szerkesztve ]
-
hallador
addikt
Na igen, csak a magyar szolgáltató nem így gondolkodik, hanem úgy, hogy megvetted, akkor aztán csak akkor cserél ha valóban egyértelmű a hiba, lehet az Lumia 520, meg IPhone is. Le sem tojják.
Én is vittem vissza egy Barátom SP-jét szolgáltatói szoftver features feldobta a talpát frissítés után, nem szaroztak volt raktáron cserélték.
Magyarországon ez 2 hét és 3* ori könyörgés mire hozzányúltak.
Mondhatnám az IPhone-t is a cégnél ahol dolgoztam az IPhone kb minden 5-ik vonalat csak úgy bontott, de volt hogy 3-t, a szolgáltató: nem bizonyítható, mikor már minden másodikat bontotta, akkor cserélték, 3 hónap szenvedés után.
Szóval értem én, (Én is Londonban élek)
(#484) legiaap
Ha kicsit nem fan lennél, akkor lehet hogy nem ez lenne nem gondolkodtál el ezen? Gondolom nem. El kellene... Mert pont, hogy nem a haterek uszítják ezt, hanem a fanok hozzáállása ami ezt okozta (a konkurencia folyamatos fikázása most ütött vissza, ezt is állni kell nem csak fikázni... )
Visszanyalt a fagyi? Legközelebb óvatosabban fogalmaztok... Már fórumokon...[ Szerkesztve ]
-
BulletBill27
aktív tag
,,Az apple haterek alig várják az ilyen híreket ahol kiélvezhetik magukat."
Ez az Apple érdeme. Most a csapból is az iPhone folyik. Ennek az az értelme, (tegnap már leírtam) mindegy, hogy szereted, vagy nem, akkor is róla fogsz beszélni. És ez miért jó? Azért mert nem a konkurenciával foglalkoznak az emberek. Nézd meg, ki kíváncsi a Samsung ,,megmentőjére" a Note 4-re? Vagy az Xperia Z3-ra? A kutyát nem érdekli egyik sem. Csak az iPhone, más semmi!
-
sien
aktív tag
válasz FіkuszKukіsz #489 üzenetére
igen, a lényeg hogy lehet-e értéke annak amit írsz. mivel már az elején kiderült hogy biztos hogy nem lehet releváns a véleményed, nem kellett tovább olvasnom. van-e egy vélemény olvasásánál lényegesebb dolog, mint hogy a megfogalmazója komolyan vehető-e?
(#488) hallador neharagudj, de most ez úgy hangzott, mintha az androidos topicok tele lennének android/samsung fikázókkal 2-3000 hozzászólásokon keresztül. tudom, azzal kezdődött hogy visszaütött...
[ Szerkesztve ]
-
FіkuszKukіsz
őstag
Persze 1234. Olvasd már el a cikket!! A hibás bejelentkezések száma nem volt limitálva. Gyakorlatilag annyiszor próbálkozhattak amennyiszer akartak. Ez biztonsági rés. A brute-force attack erre épül.
In a March 26 email, Balic tells an Apple official that he’s successfully bypassed a security feature designed to prevent “brute-force” attacks—a method used by hackers to crack passwords by exhaustively trying thousands of key combinations. Typically, this kind of attack is defeated by limiting the number of times users can try to log in.
Balic goes on to explain to Apple that he was able to try over 20,000 passwords combinations on any account. “I would like to inform you for it to be fix,” he wrote.
(#491) sien
Ez az. Dugd a fejed a homokba...
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
Blyan
félisten
-
David75
őstag
válasz FіkuszKukіsz #485 üzenetére
Néha nézz ki a forumból a valóvilágba, a potenciális vásárló leszarja ezeket. Amúgy is ki az a hülye, aki pucér képeit icloud-ban tárolja? Én egy érett férfi vagyok, de se magamról se a barátnőmről nem született még egy darab pucér kép sem. A legtöbb ember ezzel ugyan így van, rólad készültek már pucér képek, kisgyerekkori képeket leszámítva? Az átlag embernek nem kell ezektől félnie, egy felhő amúgy se lesz egy biztonságos dolog, ennek megfelelően használom a onedrive-omat is.
#487: Én vagy az új nexust vagy iphone 6-ot veszek még idén, szerinted mennyire vagyok magamba roskadva, ja várj és akkor most milyen fan-nak számítok? Ezt a gyerekes hozzáállást hagyjuk, ez nem egy foci csapat, ha ennyire azonosultok egy márkával/os-el akkor veletek van komolyabb baj.
#488: tudom sajnos nekem is voltak tapasztalataim, otthon garanciális ügyintézéssel, de azt értsük meg a világ nem Magyarország körül forog. A megcélzott régió usa/nyugat európa, ennek megfelelően tervezik árazzák a telefonokat. Itt a felső kategória szinte teljesen egy árban van, kivéve ha nem kedvelt márka vagy a kutya se veszi. Elsőre jó példa az lg g3, másodikra a htc m8. (ez azért ciki mert mindkettőt szívesebben használnám, mint egy iphone árban kapható s5-öt)
[ Szerkesztve ]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
De az anyag, és az anyagból megalkotott forma fizikai tulajdonságai nem hit kérdése és főleg nem a rányomott logó függvénye.
A hajlítószilárdság nem azon múlik, hogy valaki fanboy vagy hater. Pláne, hogy ezen kategóriák létjogosultsága és tartalma is kérdéses, de vegyük konszenzuálisnak őket.[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Amúgy is ki az a hülye, aki pucér képeit icloud-ban tárolja?
Furcsa kérdés a celeb botrány idején. Nem akarom felsorolni, hogy hány sztárocskáról kerültek ki fotók (nagyon sokat érint), de ha ők ott tartották, akkor szerinted még rajtuk kívül hány ember? A való világ pont az ellentettje mint amit te gondolsz. Soha ne magadból indulj ki, hogy te mit csinálnál.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
-
David75
őstag
válasz FіkuszKukіsz #497 üzenetére
Semmit se változtat a hozzászólásod azon, hogy az eladásokra nem hat ki a dolog, tehát az embereket nem gátolja a vásárlásban. Az meg szerintem azért vitán felül áll, hogy nem tárolunk felhőben túl privát dolgokat, ha híresség vagy akkor meg ez még 10x magától értetödőbb kéne, hogy legyen.
-
sys25
aktív tag
válasz FіkuszKukіsz #497 üzenetére
Van egy olyan érzésem hogy konkrétan azt se tudták hogy a képeik felhőben vannak,gondolom egységsugarú felhasználóként csak simán minden gondolkodás nélkül igent nyomtak a fotó adatfolyam kérdésre.Az a tudatukig se jutott el hogy mégis miféle módon tud megjelenni az összes kép az összes almás cuccukon...
-
FіkuszKukіsz
őstag
Látom nem érted. Nem az eladásokat említettem.De sztem lehetnek még azzal is gondok. Biztonsági résről beszéltem, amiről tudtak, de nem foltozták be. Ergo mulasztást követtek el, ami hozzájárult ahhoz, hogy privát fotókat szereztek meg ennek révén. Ha az ügyvédek ezt kiszimatolják több száz milliós perre számíthatnak. Nem 1-2 celebet érint a botrány. Közben építik a székházukat ami megint nem kis összeg. És ott van a tőzsde. Kíváncsi vagyok, hogy ezekre a hírekre, hogy fognak reagálni a befektetők.
(#499) sys25
Valszeg így van, ahogy az átlaguser sincs ezekkel tisztában. De ez még nem menti fel az Apple-t. Az adatok biztonságát neki kell szavatolni.
[ Szerkesztve ]
Romanes eunt domus
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külpolitika
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest