- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
az OSX brutálisan jó lett. az iOS semmi extra.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
BobTail
őstag
Immár
-
unrealnoise
senior tag
Annyira jó lett, hogy tervezem is, hogy veszek egy Mac Mini-t a rendszerért. Semmi apple cuccom nem volt még, de ideje lenne elkezdeni.
Tényleg nagyon pofás lett a rendszer, sok hasznos funkcióval...
Már csak az a kérdés, hogy iPad, iPhone, vagy Mac Mini legyen előbb...
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
sz3lim
tag
válasz unrealnoise #4 üzenetére
Mac mini. Utána iPad.
-
daniel909
addikt
válasz unrealnoise #4 üzenetére
és beszippant a rendszer
én nekem ipad lesz az első. de az osx is terveb van mert óckodom a MS termékektől.amúgy az ugye megvan hogy a noti bárt lehuzva vannak a widgetek ios-en? aki ezért sírt annak ott van. jobb is h nem az ikonok között.
nekem egyedül szifon nem kéne. szeretek torrentezni telón
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Entryy
aktív tag
A családon belüli appok és a 0,99$/20 gb os iCloud üdvözlendő.
A többi meg a szokásos semmi sok(k).[ Szerkesztve ]
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
szili.tamas1
senior tag
Lassan utoleri az androidot. Nem akarmi...
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
sz3lim
tag
válasz gyurkikrisz #11 üzenetére
És? Ezzel csak azt mondtam, hogy tavaly (számomra) sokkal több újdonság volt. De ez majd használat közben fog jobban kiderülni.
-
panpeter92
tag
Mik az olyan újdonságok, amiket nem androidról koppintottak?
-
HardRic
addikt
válasz panpeter92 #14 üzenetére
Nézd meg az eventet, két órán át erről beszéltek
-
Entryy
aktív tag
Az icloud és a fotós app kapcsán volt említve.
Holnap gondolom jönnek a hivatalos,részletes összefoglalók.Nekem is felcsillant a szemem, mert épp tárhely/funkcionalitás/ár függvényében keresek új felhőt magamnak.
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
szmmate
csendes tag
válasz m0h0senator #19 üzenetére
Én is jelentkeztem a Beta Programra. Bár kicsit az csalódásként ért, hogy nem elérhető még, mert én teljesen azt hittem a keynote alapján, hogy a mezei userek is megkapják a developereknek szánt betát. Így utólag érzem már, hogy a developer beta nem véletlenül csak a fejlesztőknek van.
A beta program oldala viszont botrányosan belassult. Biztos mindenki ráugrott.
Winter is coming.
-
vicze
félisten
válasz m0h0senator #19 üzenetére
Ebben az a vicces, hogy ez először K750-mel csináltam, egy külsős programmal, vezetéken vagy BT-n keresztül. Droidra kicsit drágállom, bár van free, szarabb sporttal.
Volt fenn több ilyen progi is nálam(csak értesítés, hangot nem vitt át), többnyire a késleltetés problémás, bár megesett, hogy a gép előbb csörgött mint a teló.
[ Szerkesztve ]
-
unrealnoise
senior tag
Jaja, lehet az lesz. iPad-ra fáj leginkább a fogam, otthon jó lenne nem mindig a gép vagy a TV előtt heverni, aztán az az iPad-dal aztán rohadt el tudnék lenni bárhol is vagyok.
Mondjuk egy Mac Mini meg nem lenne olyan sokban, ha eladnám a PC-m.
Lenne pár kérdésem: a Mac-nél a rendszerfirrsítések meddig jönnek? Meg gondolom free egy ideig nem?
USB-3-as pendrive-ot is simán kezeli a rendszer nem? Mármint még totál béna vagyok apple kütyük terén, csak régen suliban használtunk elég elavult mac gépeket, de ma már más világ van...
Szóval remélem nincs semmi buktató a dologban, amibe egy zöldfülő belebukhat.
-
ku3ll3r
csendes tag
Már csak önmagában az, hogy új programnyelvet kreáltak az iOS és OSX appokhoz (attól, hogy a cikkben csak egy félmondat erejéig kerül említésre) rengeteg érdekes lehetőséget rejt magában.
"Now I am become Death, the destroyer of worlds."
-
buvartacsko
addikt
sajnálom azokat akik azt mondják hogy semmi új. ezek az emberek VAKOK.
-
m0h0senator
őstag
Ez így igaz,de szerintem itt a lényeg, hogy rendszer szinten épül be. Tehát böngészel látsz egy tel számot akkor nem a telefonért nyúlsz hanem jobb egér gomb hívás...
sms szintén...
a K750 korában azért sem lehetett élet képes mert a BT sávszélessége szerintem alacsony ehhez.
[ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
-
alkatraz3000
senior tag
válasz unrealnoise #24 üzenetére
Mavericks óta minden osx ingyen lesz, az irodai alkalmazásokkal. Emellett kb 3-4 évig frissül egy gép.
Viszont ezután nem azt jelenti, hogy nem lesz frissítés, mert a mavericks is fog tovább kapni mint az XP IDÁIG.[ Szerkesztve ]
"Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
unrealnoise
senior tag
Torrentezni telón meg tableten "bűn" szerintem. Mármint oké, ha film kell gyorsba vagy valami, de így is le tudom meríteni secperc az akkut, nem hogy ha még 720p-s cuccokat szednék le (szigorúan netflx hiányában :p)
Az iPad valóban nagyon vonzó, sokan azt mondják az apple legeltaláltabb "kütyüje". iPhone-t is elfogadnék, de az egyik legtúlárazottabb hardverüknek tartom a kategóriákat szemrevételezve... (szóval majd később, normálisabb áron esetleg egy 5S)
-
oszi666
őstag
Nem is tudom mit vartam, de valahogy csalodottnak erzem magam, az ios 8cal kapcsolatban. Tudom tudom, ez az apple, de akkoris, kicsit tobb szabadsagra szamitottam, vagy inkabb tobb beallitasra
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
unrealnoise
senior tag
válasz alkatraz3000 #29 üzenetére
Ez jól hangzik, köszi. iOS 8-tól kicsit talán többet vártam volna, mármint design terén lehetett volna tovább pofozni a rendszert, ezzel szemben az OS X az egy rohadt jól eltalált, esztétkius és modern egész lett.
[ Szerkesztve ]
-
sz3lim
tag
válasz alkatraz3000 #29 üzenetére
Több mint 3-4 évig. Az én Mid 2007 iMac gépemen a legújabb Mavericks fut.
-
Dr.FantastiK
őstag
ezek legalabb nem a fulukon alszanak, mint az MS.
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
Glenda
addikt
Nagyon jó lett az iOS is és az OS X is. Talán kicsit észbekapnak Redmondban is. Megint az Apple fogta meg a MS ötleteit és csinálta meg jól (flat UI, share contract, unified search pl.).
Ez a jó, így a verseny hajtja a fejlődést.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
sz3lim
tag
válasz unrealnoise #24 üzenetére
Egyáltalán nem egy agyműtét használni.
-
Ailton
tag
válasz buvartacsko #26 üzenetére
Nem vakok, csak nem használnak Apple termékeket, ezért nekik ezek nem tűnnek nagy változásnak. Egyébként néhány funkció valóban csak felzárkózás volt a konkurenciához. De összességében szerintem nem kis munkát fektetett ebbe az évbe az Apple.
És az iOS 8 elérhető iPad2-re. Ez pedig már-már hihetetlen.
-
Alex91
félisten
A family sharing se tunik rossznak...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Totheground
addikt
A touchID app kellett, mint egy falat kenyér (komolyan gondoltam, igazából én már a 7.1-be vártam), a continuity nagyon brutál és a többi újdonság is odavág. Akik meg új iPhone-t, iWatchot vagy tényleg nem is tudom mit vártak, legyenek csak csalódottak. Ez messze a legerősebb WWDC volt az elmúlt években.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
sz3lim
tag
Azt nem tudja valaki, hogy az OS X Yosemite mely gépekre lesz támogatott? iOS-nél ugye említve lett, de OS X-nél nem...
-
vicze
félisten
válasz m0h0senator #27 üzenetére
BT szerinted nem elég akkor headsetnek hogy használják úgy 13éve?
A hívás gépen csak azzal ment mert a progi emulált egy hedsetet a gépre, és azon keresztül simán lehetett beszélni, azzal nem volt gond. SMS is ment simán, összességeben jól működött akkoriban az.
Droidon szerintem most valamivel macerásabb. -
bolvar
senior tag
Én kellemesen csalódtam szerintem ezzel most bőven a droid elé került az ios. Valahogy így kellett volna az ios7 prezentálni.
Arról nem látott senki infót hogy a siri most milyen új nyelveket fog támogatni mert ha jól láttam bővülni fog.
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
FіkuszKukіsz
őstag
Azt meg kell mondani látványos újítások de a hekkerek imádni fogják ezeket az újításokat. Tele van olyan finomságokkal amit már alig vártak. Az Apple eddig sem a biztonságról volt híres.
Romanes eunt domus
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest