Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #213 üzenetére
Láttál már directx-es videókarit? Nekem az asztali gépembe majdnem akkora van mint egy ipad mini.
Tudod milyen teljesítménye van? A portolás nem jelenti azt, hogy ugyanazt a minőséget fogod kapni, mint egy konzolon. Persze rákötheted majd tv-re de ne várj eget rengető grafikát.
Láttam, tudom
Nem is azt gondoltam, hogy majd veri a Forzát és Gran Turismót együtt és külön-külön is, hanem arra, hogy minél jobban megközelíti, annál több játékos maradhat egy-egy Apple (vagy akár Amazon, vagy egyéb gyártó) készülékénél. Ha már úgyis megvan egy gép (mondjuk egy Apple TV) a nappaliban, akkor mindek vegyen mellé egy másikat? Pláne egy három Apple TV méretű videókártyát egy asztali gépbe?
Amihez aztán még külön szélkereket vagy vízerőművet kell kötni a meghajtáshoz és a hűtéshez?
A másik topicban vannak érdekes hozzászólások ezzel kapcsolatban, és tény, hogy az AAA játékok szintjét még jó ideig nem tudja megütni, de ki tudja hoz az A8 például, mire lesz képes egy idei/jövő évi proci? És az is tény, hogy lehet, hogy egy iPad játék többet hoz, mint egy konzolos már most is. És hidd el, nagyon sok embernek elég lenne egy iPad-ra portolt (butított) Forza/Gran Turismo, mert nem akarnak kormánnyal leülni a TV elé, hogy szimulátorozzanak. Csak játszogatni egy kicsit. (És ezt most úgy mondom, hogy nekem is van otthon Xboxom kormánnyal és sok-sok játékkal)
-
ZooLee
senior tag
válasz
FіkuszKukіsz #101 üzenetére
Ezt a konzol vs ipad témát gondolom csak viccnek szántátok? Aki ilyenről álmodozik az menjen és nézzem meg egy ps4-et vagy egy xbox one-t. De megnézhettek egy gamer PC-t is. Ekkora lámaságot régen olvastam.
Akkor olvasgass még egy kicsit.
"Márpedig az Xbox One és a PlayStation 4 saját API-járól sokkal egyszerűbb egy játékot alacsony szintű hozzáférést biztosító (Metal, DirectX 12 és Mantle) API-ra portolni, mint magas szintű hozzáférést biztosító (OpenGL ES, OpenGL, DirectX 11) opcióra."
Ha ugyanazt a játékot átteszik a mobil platformokra, az a konzolok elől viheti el a bevételt. Sok embernek opció lenne, hogy ugyan kisebb képernyőn lehet játszani (bár ez sem biztos egy jó Apple TV-s integráció után) de nem kell külön hardvert venni. Szóval szerintem nagyon sok lehetőség van ott...
-
Parallaxis
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #101 üzenetére
Mire az Apple reagál már régen megszedte magát.
Azért még így is sokkal kevesebb esélyed lesz ilyesmit bekapni, mint Androidon. Ott ilyen kedves ajándékot tartalmazó alkalmazást akár a Play-ből is letölthetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest