Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peanar

    senior tag

    válasz laskr99 #7809 üzenetére

    Akkor ott nálad valami beakadhatott, mert 2 Oneplus (alsó középkategóriás) is van a családban, mindkettő korosztályban legalább egy évvel idősebb a pixelemnél mégis féllábbal, bekötött szemmel rávernek aksiban a p7p-ra.

    Más, tegnap én is frissítettem android 14-re.... hát, bár ne tettem volna.
    Frissítés fel, kamera update és az egyetlen dolog, amiért nem szidtam, amiért dicsértem a gugli telót, a kamera.... hát sajnos egyenlőre nem a régi.
    Eddig gyenge fényviszonyok mellett kb 10-ből 2 kép nem sikerült és soha nem tudtam elmosódott, bemozult képet csinálni...hát most igen! Az arány is megfordult, 10-ből jó ha 2 kép ami értékelhető.
    Ráadásul a kislányomat fényképeztem, aki most ismerkedik a lábraállás rejtelmeivel... egyenlőre nem egy gyalog kakukk és mégis.
    Volt olyan kép, ahol az arcocskája tiszta kék pöttyös, vonalas volt....mondanom sem kell hogy persze, csak a képen.

    Nálam is jelen van a hangdiktálás funkció hiánya, van olyan alkalmazás amiben a megosztás funkció hasalt el, valamint használok egy password managert, amit az android 14 kontra messenger nem tud lekezelni és a messengerben szövegírás közben folyamatosan be akar valamit illeszteni, ami kicsit zavaró (szerencse hogy ritkán használom a messengert).

    Az android 13-on jól működő utólagos képernyőzár alkalmazás (lock screen) itt néha felvillantja a kijelzőt kikapcsolás élőt.
    Egy nap használat után kb ezeket tapasztaltam.
    Aksi nálam nem jobb, de legalább nem rosszabb, bár ennek megítéléséhez kevés az egy nap.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák