Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz Xero #1894 üzenetére

    Jah ez igaz és jogos. Androidot gyakran szídom, de inkább ezzel a nyitott rendszerrel szívok, mint elviseljem a zárt rendszer hátrányait. Pedig nagyon kipróbálnám az ios-t is, átlagos használat mellett biztos nagyon büntet, csak mivel kocka vagyok, látom a bosszúságait. Meg némelyik alkalmazásomnak nincs ios verziója se. :-( Tasker az pl a szó szoros értelmében Android függővé tesz.

    Korábbihoz (mobilról vagyok, kínszenvedés szöveget formázni, bocsi):
    perifériák alatt általánosan a számítógéphez kapcsolódó külső hardvereket értjük. Kevésbé általánosan meg az eszközhöz csatlakoztatott kiegészítő hardvereket, mint a telefon esetében ez a rakás szenzor, kommunikációs port, stb.

    Nem követem annyira a mobilos híreket, de Iphone-ban még nem találkoztam ilyen lehetőségekkel, sőt ez az egyetlen konzumer mobil eddig tudomásom szerint, amibe ilyen exotikus szenzorokat integráltak.

    Jól értem, h az infra port és az IR vezérlés az külön értendő? Ki használ manapság infra portot? Régen mikor kihalt a telefonokból, akkor nagyon hiányoltam az távirányítás miatt.

    Húú mennyi hasznát tudnám venni Tasker-rel... Jobban mondva mekkora lehetőségek rejlenek benne.
    Feltéve ha elég jó a felbontásuk a szenzoroknak! Nem úgy, mint némely eszközömben mondjuk a fényérzékelőnek. :((( Ott több száz lux felbontással ugráltak az értékek, ami nevetséges és szánalmas.

    szerkesztve:technokrata --> kocka.

    [ Módosította: crey ]

Új hozzászólás Aktív témák