- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
válasz
#95462144 #13 üzenetére
A megeszi a korrózióra reflektáltam, mert az nem egyenlő azzal, hogy felületi korrozió van az alvázon. A 2008 előtti Mazdák kasztnija képes volt átrozsdásodni 10 éves korára, az újak nem. Tehát két külön dologról beszélünk úgy gondolom. Az, hogy 30 évesen szét fognak rohadni a modern Mazdák azt nem tudom, de nem is szeretném addig használni őket.
-
Sundesz
addikt
Pont erre a cikkre gondoltam és ezzel dobálozik mindenki. Te is hidd el a tapasztalatom, el is ismertem hogy felületi korróziót mi is tapasztaltunk pont egy 2015-ös 6-oson. A 17 éves rohadós 3-as is egyben van még.
Pl. beszélhetnénk a szar, sérülékeny fényezésről, ami kb. égetőbb probléma szerintem.
-
Sundesz
addikt
Úgy tudom 2008 óta ez nem igazán probléma, felületi korrozió előfordulhat sajnos, erről volt cikk is. De annak semmi köze az átrohadáshoz. Minden függ a használattól is. 12 Mazda volt a családban az elmúlt 24 évben, 2003-as Mazda 3 még családon belül van, ott előjött a rozsda. Édesapám 2015-ös Mazda 6-ján felületi korrózió van az alvázon, az én 2013-as 6-oson meg semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest