Hirdetés
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Épp ez a lényeg, hogy nem ott adod hozzá a kártyát.
A Revolut vagy a Curve app-ban adod hozzá és utána megjelenik a fiókszolgáltatások között.
Mindkét app jelzett ma push üzenetben, hogy elérhető a gpay, és adjam hozzá a kártyákat. Hogy neked miért nem jelezte, azt nem tudom. -
nfsu17
veterán
válasz
SpongyaBob #42 üzenetére
nincs. ezért kérdezem
-
MikeWazowski
veterán
válasz
SpongyaBob #42 üzenetére
Hát nekem ott nincs ilyen. Android 10.
-
l.skywalker
titán
Az olyan oldalakon mint az APK mirror, nem tudod leelenőrizni, hogy került-e bele valami plusz, oda nem illő dolog a program kódjába. Van, volt és lesz rá példa, hogy az APK mirror-ról letöltöt "hivatalos" alkalmazás változata visszaélést segít elő a file-ban elvégzett módosításoknak "köszönhetően".
-
Nite
őstag
válasz
l.skywalker #34 üzenetére
ez nyilvan egyeni preferencia, en mar egy eve ugy hasznalom a gpay-t, hulye lettem volna emiatt lemondani rola
-
Nite
őstag
kicsit felrevezeto a cikk, marhara nem erheto (meg) el a playstore-ban, addig meg ugyis targytalan, az egysegsugaru paranoias user nem fogja apkmirrorrol letolteni
-
Sofian
őstag
válasz
tha_answer #28 üzenetére
Ezt a könyvelőddel beszéld meg
-
SpongyaBob
veterán
válasz
l.skywalker #29 üzenetére
Najó
-
joey04
titán
válasz
l.skywalker #29 üzenetére
-
l.skywalker
titán
válasz
tha_answer #28 üzenetére
Én mindent mindig bevallok.
-
tha_answer
őstag
Adozassal hogy allunk?
-
kmarci25
veterán
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #7 üzenetére
Első körben - ha elkezded használni a GPay-t - csak az fog feltűnni, hogy sokkal, de sokkal gyorsabb a fizetés vele, mint a Simple-el. Én február és áprilus között szereztem be a Cure és Revolut kártyáimat, és kb. július óta aktívan használom a GPay-t (eddig csak Curve-ön keresztül hol OTP-s virt. kártyával, hol Revolut-al).
Szóval "atomvillanás" az egész. Közelítesz a telefonnal a terminálhoz, és "bumm". Simple-el ez - nem ritkán - úgy nézett ki, hogy már rajta tartottam a telefont az olvasón vagy 2 másodperce, mire történt valami.
További előny, hogy így már belföldön és külföldön is legálisan használhatsz ilyen fintech-es kártyákat, amiket az előbb említettem.ui: nem személyes tapasztalat, de a megfelelő topic-ban kitárgyaltuk, hogy a GPay-hez nem kell az app. Maga a Pay része a Google Services-nek.
-
-
aradebil2
senior tag
Revolutban már hozzá tudjátok adni a kártyátokat, nekem sincs fent az app, de engedte, délután kipróbálom, hogy működik-e...
-
fhunor
csendes tag
Sziasztok! Azt tudja valaki, hogy a play store-ból mikor lehet majd letölteni? Nálam még inaktív
Köszi!
-
TomFace
tag
Samsung órák helyzetén akkor ez mit sem változtat, ha jól sejtem. Vagy van esetleg valami megoldás arra, hogy Gpay-t lehessen rájuk varázsolni?
-
BabMester
senior tag
válasz
tothmaxy182 #7 üzenetére
Ha csak telefonnal akarsz fizetni, semmi.
-
Bdanyy
addikt
válasz
tothmaxy182 #7 üzenetére
pl appon belül egyből fizethetsz kártyaadatok megadása nélkül egy google accounttal
-
Stard72
tag
válasz
tothmaxy182 #7 üzenetére
ez működik :-D
-
tothmaxy182
őstag
Nem értek hozzá, valaki elmagyarázná, miért jobb ez egy OTP-s ügyfélnek, mint a Simple Pay?
Van valami előnye? -
rtitusz
őstag
válasz
st3v3np3t3r #4 üzenetére
Persze, ezt tudom... Van előnye az Apple zárt és strikt szabályok közé szorított rendszerének.
-
battag
aktív tag
Play Store-ban még mindig nem elérhető...
-
-
rtitusz
őstag
Már csak a hazai bankoknak kéne elengedni a saját alkalmazásuk kényszerítését androidon, hogy használhassuk a GPay-t mobilfizetésre.
Ahogy az ApplePay kb mindenhol elérhető már itthon.
-
tomp
félisten
Na akkor kedves hazai bankok! Ideje megmozdulni...
Kíváncsi vagyok Sanyika mikor hozza be nekünk is ha már az ukránoknál elérhető... -
jUUh
addikt
Ideje volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hazánkban most a Revolut, a Curve, illetve a Monese szolgáltatóknál válik elérhetővé a régóta várt fizetési megoldás.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- Steam Deck
- Linux kezdőknek
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy kamerát dobhat, egy fontos S Pen funkciót visszahozhat az S26 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy J5 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest