- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz NandorHUN #4851 üzenetére
Mondom a V10/V20-nál ez nem így volt / nem így működött. /szokásaim rabja vagyok/
Ja és ezen megy alapból a fülhöz emelés és automatikus kapcsolás (híváskor)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
pg74
csendes újonc
válasz stemplar07 #4833 üzenetére
Köszi az infót, magamtól rá nem jöttem volna, keveseltem is a hangerőt. Alapból be van dugva a fülesbe a kábel és eszembe nem jutott volna fordítva csinálni. (Lg G7 + Sennheiser HD 569)
-
MaxxDamage
félisten
Latom itt már a beállítás is kicsit professzionálisabb mint korábbi V szériánál volt.
Poweramp alatt a hangerő szabályozás 100-ig megy (beállítva) a fő képernyőn a 75 a max.? (gondolom ez nem állítható, hogy 100-at mutasson max. HiFi Quad DAC ON-n)
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
DeBe
tag
Sziasztok! Pár hónapja van V30am, azt vettem észre, hogy amikor a kijelző automata fényerő állítója állít, akkor a fehéregyensúlyát is össze vissza állítgatja egy rövid ideig. A fehér részeknél jól látszik, hogy elsárgul, visszafehéredik, kicsit pirosas lesz talán...alig észrevehetően, aztán visszatér kb eredeti kalibráláshoz. Ez normális?
-
stemplar07
őstag
23 Ohm az nem sok, ugyanakkor azért kell a Senn-ekhez a lóerő , de a fent leírt impedancia növelővelő trükkel még megpróbálnám a helyedben(HighGain mód) ..hátha még szebben szól ..(bárki bármit is mond az a szép ,ha az óriás suttog s nem a mikor a törpe ordít ..)
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Én most cseréltem üvegre fólia után és egyáltalán nem érzem vastagnak.
Bármint nem mértem le amit használok milyen vastag, mert láttam már ennél durvábbat is, de egyáltalán nem zavaró. Engem fólia sokkal jobban zavart: tükröződése nagyon gagyi volt, ahogy érintése is (túl puha).www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
NandorHUN
addikt
Szerintem én is fogok még tartalékba. Eredetileg UV-set akartam, de ez eléggé bejött, + fekete keret is nagyon jól néz ki. Több hete fent van és nem jött le sehol.
- mondom ezt úgy, hogy nekem még LG G2-s lapos" üveg is volt hogy feljött oldalt.Kb. ennyire lehet bízni redditben meg forumban, ahol mindenki monta, hogy ne rendeljek üveget, mert le fog jönni azonnal (egyébként ennyiért még akkor is megérné, ha lejönne és havonta cseréni akarnám).
[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
MaxxDamage
félisten
Nem tudom mi a fene van, de a V30+ készüléken sem megy a "fülhöz emelés / automatikus hívás kapcsolás"
Pár napja még ment ez gond nélkül...
Valakinek valami ötlet esetleg?Szolgáltatás a megvétel/kézhez vétel óta bekapcsolt állapotban van:
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #4862 üzenetére
Szobámban vagyok, ágyon fekszem és hívnak, fülhöz emelem és nem kapcsolja. Felülök és úgy hívnak, akkor meg kapcsolja. Konyhába vagyok, hívnak és akkor sem kapcsolja.... Mi a fene lehet? Ennek mindig jónak kellene lennie nem?
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #4863 üzenetére
Asszony hívott (itt vagyok mellette, mindketten az ágyon fekszünk egymás mellett) és nem kapcsolt fülhöz emeléssel. Arrébb mentem pár métert és jól ment.
Rá fogok kérdezni az LG-nél mi a fene ez, vagy mi lehet ez a jelenség? Nagyon zavar a dolog és nem okés!
V20-t is kipróbálom most, mert ügye azzal is ez volt a gondom.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #4864 üzenetére
V10 , V20 , V30+
Mind3 esetében leteszteltük. Pár méterre távolodom és kapcsolja. Mellette vagyok, akkor nem kapcsolja. (fülhöz emeléses mód) Konyhába lementem (emeletes családi ház) és ott is jó volt. (délután nem volt jó. A kinti műhelyből hívtak)
Gondolom mást is zavarna, ha ilyet tapasztalna a készülékkel kapcsolatban. Lényegében mind3 V szériás LG telefonom jó, de mégis valami nem stimmel...◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
OPiiPO
veterán
válasz MaxxDamage #4864 üzenetére
eléggé fura, hogy az ágyban ilyeneket műveltek Asszonnyal
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
dSERiES
senior tag
-
dSERiES
senior tag
válasz MaxxDamage #4863 üzenetére
Viccen kívül a proximity szenzorod jó? (Elsötétedik a képernyő ha hívsz valakit és az ujjaddal letakarod?)
Ha az jó, akkor szerintem nincs gond, ehhez a funkcióhoz nem csak a közelség érzékelőt nézi hogy a füleden van-e (rakhatod a zsebedbe is) hanem a gyorsulásérzékelőt / helyzetérzékelőt is figyeli hogy a füledhez emeled-e, vagyis milyen mozdulatot csinálsz vele. Sztem ez ennyit, tud ilyen inkonzisztens a működése.
Próbáld meg ilyen jó nagy komikus mozdulattal a füledhez emelni, tuti hogy akkor veszi a lapot és működni fog.⊿sff⊿
-
MaxxDamage
félisten
válasz dSERiES #4868 üzenetére
Mind3 készüléken jó és mind3 azonos körülmények között tesztelve (nappali fény és led lámpa fény a szobába) és az eredmény ugyanaz. Köszi!
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #4869 üzenetére
Sőt! Hívásnál nem is kell letakarni a szenzort, elég ha 1-2 cm -re fölé helyezem az ujjhegyem és már el is sötétül a kép. Válasz reakció ideje meg gyors/valós (nem késik)
Megvárom az LG álláspontját/véleményét az ügyben. /írtam nekik is/◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
gretzky77
veterán
Boldog Új Évet minden kedves V30 tulajnak!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
dSERiES
senior tag
BÚÉK
⊿sff⊿
-
rokarudi
aktív tag
Sziasztok, van mód arra, hogy a kezdőképernyőn is eltűnjön a három alsó gomb. Tudom, hogy a programokban be lehet állítani, hogy eltűnjön, de se az LG saját kezdőképernyőjén, se a Nova Launcherben nem sikerült eltüntetnem a gombokat. Találtam olyan megoldást, hogy az adb parancssorokkal valahogy el lehet tüntetni, de hátha van valami egyszerűbb módja a dolognak
-
gretzky77
veterán
válasz rokarudi #4873 üzenetére
Szia!
Sajna jelenleg csak root vagy adb megoldás van! Viszont az adb dolog nem bonyolult pár perc megcsinálni! Play-en van egy Fluid Navigation Gestures nevű program azt használom nagyon jó és eddig nagyon stabil ,megbízható is! El tudod tüntetni az alsó virtuális gombokat és Pie szerűen tudod helyettesíteni őket gesztusokkal!iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
unravel
őstag
¯\_(ツ)_/¯
-
rokarudi
aktív tag
Rendben, köszi a válaszokat
-
koxmatyi
tag
https://www.xda-developers.com/google-camera-night-sight-lg-g6-v20-v30-v35/
Itt mar van ejjelo mod, ehez kell rootolni? -
koxmatyi
tag
Akkor marad a varakozas.....
-
saddybaddy
tag
Sziasztok. Anno LG V10-et használtam és nagyon imádtam főleg a zenei teljesítménye miatt de bootloopos lett. Jelenleg egy Galaxy S8+t használok megjelenés óta teljes elégedettséggel de megmondom őszintén,hogy nagyon hiányzik az a nyomorult Quad DAC. Szerintetek megérné elcserélni egy sima V30-ra az S8+t? (A zenei teljesítményt leszámítva)
-
MaxxDamage
félisten
válasz saddybaddy #4887 üzenetére
Szia!
Szerintem Simán!
Amúgy a V20 és V30 amibe már jobb HiFi cucc van mint a V10-be.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
saddybaddy
tag
válasz MaxxDamage #4888 üzenetére
Nem túl széles? Megszoktam már a 18:9-et. A kijelzője nem ég be? Esetleg ennek is van valami olyan gyerekbetegsége mint anno a V10-nek? (Bootloop, kijelző hiba)
-
Womb
senior tag
válasz saddybaddy #4889 üzenetére
18:9-es ez is, közel egy év alatt semmilyen hibát nem produkált.
-
MaxxDamage
félisten
válasz saddybaddy #4889 üzenetére
Nekem a V10/V20 is meg van és a V30+ is jól megy. Csak ajánlani tudom.
-
gretzky77
veterán
válasz saddybaddy #4886 üzenetére
Csak ajánlani tudom én is a V30-at! V10 volt nekem is,kettő is nagyon szerettem! S8-hoz képest a kamerát lehet itt lehúzzák,de megmondom őszintén én teljesen elégedett vagyok vele!
Ellenben a Novaban sztem a navisávot nem tudod eltüntetni,nekem nincs ilyen menüpont csak az állapotsávot lehet nem azzal kevered? A navisáv csak átlátszóvá tehető!?
-
gretzky77
veterán
válasz saddybaddy #4893 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz saddybaddy #4895 üzenetére
"Képfeltöltés szöveghez" rész
Fájlok kiválasztása/kiválasztod a képet amit szeretnél majd "x" a "konvertálás JPG formátumra" részre és feltölt majd beilleszt gomb (ha feltöltötte)[ Szerkesztve ]
-
saddybaddy
tag
válasz MaxxDamage #4896 üzenetére
Telefonról nem engedi 😒
-
gretzky77
veterán
válasz saddybaddy #4897 üzenetére
Én is telefonról töltöttem fel,de elhiszem ám csak furcsa nekem nincs ilyen!
Én megcsináltam amúgy ADB-vel,de nem hiszem,hogy az kavarna be a Novába!iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
MaxxDamage
félisten
válasz saddybaddy #4897 üzenetére
Nekem azt nem szokta ami cam által készített kép és nagyobb mint a max. megengedett.
-
rokarudi
aktív tag
Nekem sincs ilyen a 6-os verzióban, lehet, hogy modell vagy android verzió függő. Nem tudom a galaxy s8-on milyen Android van
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest