- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz MaxxDamage #4863 üzenetére
Asszony hívott (itt vagyok mellette, mindketten az ágyon fekszünk egymás mellett) és nem kapcsolt fülhöz emeléssel. Arrébb mentem pár métert és jól ment.
Rá fogok kérdezni az LG-nél mi a fene ez, vagy mi lehet ez a jelenség? Nagyon zavar a dolog és nem okés!
V20-t is kipróbálom most, mert ügye azzal is ez volt a gondom.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
dSERiES
senior tag
válasz MaxxDamage #4863 üzenetére
Viccen kívül a proximity szenzorod jó? (Elsötétedik a képernyő ha hívsz valakit és az ujjaddal letakarod?)
Ha az jó, akkor szerintem nincs gond, ehhez a funkcióhoz nem csak a közelség érzékelőt nézi hogy a füleden van-e (rakhatod a zsebedbe is) hanem a gyorsulásérzékelőt / helyzetérzékelőt is figyeli hogy a füledhez emeled-e, vagyis milyen mozdulatot csinálsz vele. Sztem ez ennyit, tud ilyen inkonzisztens a működése.
Próbáld meg ilyen jó nagy komikus mozdulattal a füledhez emelni, tuti hogy akkor veszi a lapot és működni fog.⊿sff⊿
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest