Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wdx

    őstag

    válasz batai15 #7835 üzenetére

    a bootolás lassú gingerbread alatt. egyébként senki se mondta hogy fel kell tenni custom romot. az ics pár nap múlva kijön a p920-ra. onnantól már rendes custom romot is tudnak csinálni. pár nap.
    ha vacillálsz, és wp-ról váltanál androidra, én nem ezt a készüléket ajánlom. mindenképp samsung galaxy s2 vagy galaxy s advance. supportban verik az összes másik gyártót. nézd meg az xda-t.
    egy biztos: sehol máshol nincs ilyen 3D-s élmény, mint ezen a készüléken. de mivel ics-t nem próbáltam még rajta, így élmény számba csak a 3D képessége kiemelkedő. viszont itt nincs olyan, hogy nem ébreszt reggel, nem fagy le minden ok nélkül, nálam soha nem voltak újraindulások. egyetlen zavaró van jelenleg, ami furcsa: zenehallgatás és videófelvétel alatt akadások vannak, amik nem voltak 2.2 alatt. ez driver hiba, hiszen sehol máshol nem tapasztalható, se videólejátszásnál, se youtube-nál, se netrádiónál, se zene-, hangszerkesztő alatt... sehol máshol. ezt mindenképp orvosolják ics alatt, meg a többi baját.
    ha tudsz várni kb 1 hetet, akkor meg tudom mondani, hogy érdemes-e ez a készülék a pda-k királyává válni. mert ami benne van hardware, az alkamassá teheti rá.

    Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)

Új hozzászólás Aktív témák