- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #6850 üzenetére
Nem neked írtam, mert tegnap meg a recoverybe nem tudott belépni (azon nem csodolkozok) mikor nem is volt rajta. Viszont ha program számai alapján csinálná már rég készlenne
• Nyomd meg a 2-est "Unlock bootloader" a telefon újraindul egy speciális fastboot módban, ekkor nyomd meg a hangerő fel gombot, ezzel tulajdonképpen kinyitottad a bootloadert.
Ahogy elnézem a képet amit be tett ne történt meg még a bootloader nyitás sem, mert akkor mint ahogy írtad is normál módba el kellett volna a telefonnak indulni
Ez még írd oda neki mert nem tud majd a recoverybe belépni
A 6. pont meg belép a recoverybe.Most csináltam az egyik ismerőmnek kb 3 perc volt az egész
(#6848) Blue Eagle
Honnan tetted fel az ADB drivert???
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz Blue Eagle #6849 üzenetére
Tessék itt a Toolkit amit a Milestone2 kolléga ajánlott neked. Én 3 perc alatt megcsináltam vele.
Milestone2 gyere az aláírásodba szereplő oldalra
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Blue Eagle
őstag
válasz Milestone2 #6850 üzenetére
A Jelly Bean 4.1.2 V20C van a telón. Tudtommal fenn van az XP-n az LG driver. LGUnitedMobileDriver_S4981MAN38AP22_ML_WHQL_Ver_3.8.1 van telepítve.
Nem tudom milyen a Fastboot speciális menű, mert nálam az a kép fogad az "Unlock the Bootloader" után, amit utoljára ide feltöltöttem. Ebben a világon semmit nem tudok csinálni, nemhogy garázdálkodni! Hiába nyomom estig a hangerő fel gombot, akkor sem történik semmi. Egyáltalán mikor kezdjem nyomni?
Amúgy meg nálam nem a 2. funkció amit mondasz, hanem a 3.
-
Blue Eagle
őstag
válasz bubus66 #6851 üzenetére
Sorrendben csináltam, nem 1szer futottam neki. A Bootloaderem nyitva van: "tárcsázódba: 3845 #*760# és megjelenő hidden menüben a legvégén (legalulról a 3. menüpont) BootLoader Unlock Check és ha ott belül már unlock-ot ír, akkor sikerült!"
Na. Nekem UNLOCK -ot ír.Innét tettem fel az ADB drivert: http://adbdriver.com.
De nem tettem most fel, mert írta, hogy már already a dolog.
-
bubus66
nagyúr
válasz Blue Eagle #6855 üzenetére
Akkor lehet telepíteni a recoveryt mi ebben olyan bonyolult 3 perc alatt kész volt. hangsúlyozom nem az enyém
-
Blue Eagle
őstag
válasz bubus66 #6856 üzenetére
Mi ebben olyan bonyolult? Semmi. Nem írtam én olyat, hogy bonyolult.
Akkor még egyszer: Itt ez a Rom toolkitItt a 3-4-5-6 pontokon kell végigmenni. Mindegyik közt van egy teló újraindulás, de nálam a 3, 4, 5 után ez fogad:
Nekem kell ebből kilőnöm, akksi kivétellel, vagy 10 mp Power gomb nyomással. Ezután mindig én kkell bekapcsoljam a telót.
A 6. (Reboot to recovery) kiválasztása után a telefonom ilyennek indul újra:
Itt sem lehet semmit csinálni, csak a 10 mp nyomás a Power gombon segít, vagy akksi ki-be.
Szóval ezt szerettem volna kérdezni már a legelején Tőletek, hogy jártatok e így már? -
bubus66
nagyúr
válasz Blue Eagle #6857 üzenetére
Igen a zöld az kell robottal csinál vesz factory resetet és után fog újra indulni, én a 3 percbe ezt nem számoltam bele, ez kicsit hosszabb időt vesz igénybe tied nem biztos már mert lehet, hogy ROM sincs már rajta Az elfelejtettek oda írni, hogy még dolgozik addig nem piszkálgatunk semmit főleg, nem az Akksit vesszük ki meg kirángatjuk az USB csatlakozóból.
Ahogy látom elég bonyolult, neked még.
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
-
Blue Eagle
őstag
válasz Blue Eagle #6859 üzenetére
Szerintem ez itt lehet ítélet napig! Semmi nem történik...
-
kisocsi
tag
Sziasztok!
A V20E Lengyel vagy Spanyol romot próbálta már valaki? Én kipróbálnám,csak nem tudom letölteni.
-
Blue Eagle
őstag
válasz Blue Eagle #6857 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #6864 üzenetére
ugye mint ha a színekét nem adná vissza rendesen
-
sleen
tag
Feltettem CM10.1-re (stable) az új galériát.
Ami feltűnt elsőre, hogy mikor elindul, kicsit szaggat a kamerakép. Fókusz és egyebek működnek, ellenben pocsék képet csinál. (Bár a korábbi sem volt túl jó)
Ami viszont tényleg nem működik, az a galériában a szerkesztés gombra (kis ceruza) FC. Sajnos a működése leállt.
Megy vissza a régi.
-
prannk
őstag
-
bubus66
nagyúr
válasz kovicska #6870 üzenetére
(#6870) kovicska
Ki mondta. hogy jobb mint a magyar? (de lehet, hogy tévedek) itt kérte valaki, aki kiszerette volna próbálni. A prannk se állította egy szóval sem, hogy jobb mint a magyar. Ő csak feltöltötte, annak az usernak aki it a topickba kérte. Ő kérte
kisocsi ebben a hsz-ben, (#6861).Igen újabb JB 4.1.2 V20E
[ Szerkesztve ]
-
sleen
tag
válasz Milestone2 #6867 üzenetére
Most már jó nekem is.
Először töröltem az előző verziót a system/app könyvtárból, majd simán ugyanide bemásoltam az újat rw-r--r--.
Újraindítás után működött minden, csak a képszerkesztés nem.
Ismét töröltem és csak simán feltelepítettem újra. No így már működik.Ami a kép minőséget illeti, nekem se nem jobb, se nem rosszabb.
-
bubus66
nagyúr
-
prannk
őstag
NA valaki tud már valamit erről a v20e ről?
-
prannk
őstag
Ez már jön! Várom a válaszokat mit alkottak ebbe
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Felteszem én a rendes KDZ-t mert amit te linkeltél az wdb van. Ezt nem tudjátok a KDZ updaterrel fel tenni ez a Flastoolhoz vagy a SmarflashToolshoz való.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
-
Milestone2
nagyúr
Most még a 06.28.-as AVATAR rendszerfrissítést tesztelem, hogy végre megoldották-e ezt a szarságot, mert a ROM maga tetszett.
Ha végeztem vele, akkor lehet feltolom ezt a v20E-t, bár a mérete közel azonos az előző KDZ-vel, nem tudom mit módosíthattak benne. Ha nem előz meg más , akkor majd tájékoztatom a "nagyérdemű közönséget" mit tapasztaltam a KDZ felrakása után.
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Blue Eagle
őstag
válasz Milestone2 #6885 üzenetére
A V20B az 574,5 MB, a V20C az 574,8 MB, ez a V20E meg 571,4 MB. Sejtet ez nagy, főleg előrelépési változást? Nem rudom.
Tényleg: A B és a C között mi a változtatás, a különbség?
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Blue Eagle #6886 üzenetére
Megoldódtak a problémáid? #6860 környékéről
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Blue Eagle
őstag
válasz Milestone2 #6887 üzenetére
Köszönöm érdeklődésedet, de sajnos fel kellett adjam. A 6862. hozzászólásomban részleteztem az okát, és ezen a helyzeten nem tudok felülkerekedni. Sajnos. Ötlet esetleg?
-
Milestone2
nagyúr
válasz Blue Eagle #6888 üzenetére
Más már nincs.
Csak nem tudom felfogni, hogy van az, hogy két ember, két ugyanolyan telefonnal, ugyanazt csinálja és más lesz az eredmény...[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz Milestone2 #6889 üzenetére
Fogalmam sincs. Mindez ott kezdődött, hogy egy olyan V20B romot raktam fel a XDA-ról ami kinyitotta a bootladert, ill. nyitva volt benne.
Épp ebben a pillanatban rakom fel a V20E romot. 40%-nál tart.
Igazából akkor világosodott meg a hiba pontja, amikor CMD-ből parancssorral csináltam ezt az egészet. Mert ha abban az ominózus pillanatban elkefélődik az USB kapcsolat, és utánna meg fel kéne flashelni a *.img fájlt, és ugye nem lehet, akkor persze, hogy nem lesz jó.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Blue Eagle #6890 üzenetére
"...Épp ebben a pillanatban rakom fel a V20E romot. 40%-nál tart..."
Hajrá!
"...Fogalmam sincs. Mindez ott kezdődött, hogy egy olyan V20B romot raktam fel a XDA-ról ami kinyitotta a bootladert, ill. nyitva volt benne..."
Nem én vagyok a legnagyobb mágus, de erről még nem hallottam, hogy egy ROM nyissa a BL-t...linkeld már be azt az XDA oldalt, hagy olvassam már el...egy ROM-ban nem hiszem hogy nyitva lehet a BL, mert az egy másik különálló egység. Ez szerintem olyan mintha azt mondanád, kinyitottam a konyhában az ablakot és ettől a nappaliban is kinyílt...
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz Milestone2 #6891 üzenetére
Már kész is van! Teljesen korrekt!
"Szoftver verzió
P76020e-EUR-XX"Ne kérdezzétek mi a különbség. Látszólag semmi. Vagy mondjátok meg mit kell nézni, keresni különbségként.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Blue Eagle #6890 üzenetére
Hát akkor mégsem igaz, amit írtam:
Csak nem tudom felfogni, hogy van az, hogy két ember, két ugyanolyan telefonnal, ugyanazt csinálja és más lesz az eredmény...
mert én a gyári v10A-ra nyomtam BL nyitást és ment simán (igaz előtte sokat picsogtam, hogy meg merjem-e csinálni, de mikor elhatároztam, utána már ment...) Te meg ezek szerint valami hackelt szarra...
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz Blue Eagle #6892 üzenetére
Gratula!, jöhet a beszámoló - mondjuk sok újdonságot nem várok...
A fő változás ez lesz:
"Szoftver verzió
P76020E-EUR-XX"a méretből ítélve apró dolgokat finomítottak...
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz Milestone2 #6893 üzenetére
Én a V10A már rég frissítettem Jelly Beanre. Remegő dérdel vártam a márciust, hogy megjelenjen.
Ugye a V10A-t ki is tudtam rootolni, de utánna már nem. Ez piszkált engem, és a múlt héten feltettem ezt a XDA-ról a V20B nyitottat. -
Milestone2
nagyúr
válasz Blue Eagle #6895 üzenetére
Nem más "nyitottját" kellett volna feltenni, hanem a leírás alapján sajátodat nyiltni...
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz Milestone2 #6894 üzenetére
Mondom, megákkal kisebb a KDZ mérete mint az előző! Nem látni változást, nincs plusz ikon, talán háttérkép sem (igaz nem tartom számon milyen háttérképek voltak, vannak). Látványi elem nem változott. Lehet, hogy gyorsabb lett bizonyos tekintetben.
-
Blue Eagle
őstag
válasz Milestone2 #6896 üzenetére
Ja! Már rájöttem! Ha lesz megoldás arra, hogy visszaállítani eredetibe, zártra, akkor majd utána. Talán...
-
Blue Eagle
őstag
A Windows Enablernek mi a pontos szerepe?
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #6893 üzenetére
(#6893) Milestone2
A V10A-ra minek nyomtál nyitás arra nem kellet volna?
(#6890) Blue Eagle
A Másik a olyan ROM nincs amiben nyitva van a bootloader max olyan készülékre lehet fel tenni.
A Nyitott booloderes telefonnál ha custom ROM-ot raksz fel abba kell lenni boot.img fájlnak, ha meg felerőlteted a zárt bootloadresre attól az még nem lesz nyitva. Ez úgyan olyan mint ha fel teszel egy független ROM-ot attól még a telefonod nem lesz független (bár így lenne).
a zárt bootloadernél nincsen boot.img fájl mivel ott nem írod felül a kernelt.
Azt hogy kisebb egy kDZ fájl annak semmi szerepe nincs az felől lehet, hogy még hajtottak bent olyan frissítést amit csak használat közben lehet észre venni vagy akár a frameworkba vagy a kernelbe, vagy a frimwarebe.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs