- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
válasz bubus66 #7851 üzenetére
Ebben a blogban.
Töltsd le ezt a l9_frissito_csomag.zip (41.7 MB) packot minden bent van ami a frissítéshez szükséges van driverek, KDZ updater, B2CappSetup stb.
Ebben a mondatban a link nem megy. -
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #7854 üzenetére
(#7853) eddie17 Milestone2
Köszönöm mind kettőtöknek
.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
eddie17
addikt
Sikerült nagy nehezen frissítenem, de nem tudom megnézni a bootloader-t, mert hibaüzenettel leáll a folyamat.
-
Milestone2
nagyúr
válasz eddie17 #7858 üzenetére
Ettől még meg tudnád nézni a bootlodert, bootloader módban indítva, hogy írja -e a bal felső sarokban, de szerintem felesleges.
Ha fenn van a v20H, lakd be, aztán használd egészséggel....[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
eddie17
addikt
válasz Milestone2 #7859 üzenetére
Nem akarok turkálni, csak kértétek, hogy aki frissen felrakta nézze már meg. Nem sikerült. Mindegy, használom, főleg az akksira leszek kíváncsi, bár nekem a C-vel is jól bírta.
-
Blue Eagle
őstag
válasz Milestone2 #7862 üzenetére
Szerintem az unlock check re gondol. De miért fossa el magát náluk? Nekem is pöpecül megy. Talán mert nekünk nyitva van, azért nem problémázik.
-
sarkanyolo2
őstag
Én sem tudom megnézni, hogy nyitva-e a bootloader.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Milestone2
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #7864 üzenetére
Az nem létezik, hogy csak Bubus, Eagle és én tudjuk megnézni...???...vagy mégis???
---
Az a gond, hogy míg nekem zárva volt v20B-nél simán meg tudtam nézni...működött.
Míg most a v20H szériánál úgy látszik nem.
Megint valami LG mahinációt sejtek.
a; a v20H nyitja a loadert, de hogy ezt minél kevesebben vegyék észre elrontották a checkert...
b; v20H alatt működésképtelenné tették a régi nyitási folyamatot, mert nyilván hozzájuk is eljutott...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #7865 üzenetére
Igen ez így van eddig én is meg tudtam nézni a JB-nél mindegyiknél.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz Blue Eagle #7867 üzenetére
Nem én meg tudom nézni most is.
-
sarkanyolo2
őstag
-
bubus66
nagyúr
válasz Blue Eagle #7867 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Jáger
csendes tag
20C-vel nekem is simán kiírta, hogy lock, 20H-val pedig kidob a tárcsázóba.
-
Milestone2
nagyúr
Csak ismételni tudom önmagamat:
...Megint valami LG mahinációt sejtek....
-
Jáger
csendes tag
válasz Milestone2 #7872 üzenetére
Mi a franc értelme van letiltani egy ellenőrző menüpontot? Na mindegy.
De, ha már itt vagyok leírom a tapasztalataimat a telóról.
Tavaly novemberi beszerzés, mondhatni első szériás. A telefon minden funkciója tökéletesen működik nálam ICS és JB alatt is pl. telefonálás, 3G, GPS, WIFI, WIFI osztás. Különösebb üzemidő változást nem vettem észre a különböző frissítések után. Persze tartós aktív használat után azért bemelegszik rendesen, de nem olyan vészes.
Egyedüli bosszantó dolog az a fapados, őskori LG frissítő volt, de már ez is megoldódott. A mai frissítés 13 percig tartott. -
kicsocsi
csendes tag
Eladó sorba került az L9-em.
Cserébe esetleg Galaxy S 3 vagy Note II érdekel.
Értékegyeztetéssel természetesen.
Nem sürgős az eladás.انها كل الحق!-Minden rendben! rMacbook Pro 15" 2012, iPad 4 WiFi-4G , LG Optimus L9,Galaxy Note II White
-
Milestone2
nagyúr
Kijött az új SlimBeam 2013-08-06, ami már a szerző állítása szerint- az Android 4.3-at vetíti előre.
06/08/2013
•Updated SlimBean to Build 8
•Fixed in-call headset volume control + some playback volume adjustments (again thanks to AntonX !
•Kernel: 3.0.86
•FIXED GPS !!!
•Increased microphone volume
•Decreased headphone volume a bit
•Added IVA (Image Video Accelerator) overclocking [it's used to encode/decode video]
•Some overclocking adjustments
•Added I/O scheduler - SIO
•Added maximum screen-off CPU frequency
•Enabled GPU underclocking
•Added app: "KERNEL SETTINGS" - to control:
- Max. GPU frequency
- Max. IVA frequency
- Max. screen-off CPU frequency
•Wi-Fi battery draining should be fixed !
•CPU OC/UV (added 200 MHz, 1200 MHz, 1350 MHz frequencies)
•GPU OC (384 MHz)
•Changed default I/O to NOOP
•Added CPU Governor - SmartassV2Felhasználóként én nem sok változást láttam, de most folyik a teszt.
Hogy kernel szinten mit változtattak, azt majd a hozzáértők megnézik...
-
odipapa
senior tag
S.O.S.
Felraktam ezt a szart a telóra. (tudom nem kellett volna)
Mikor a mozgás érzékelőt feltoltam maxra, teljesen megőrölt a teló.
Rezeg össze vissza, folyamatosan bezár a képernyőzár fél másodperc alatt.
Valami restettel jó lenne megúszni, van valami megoldás, hogy még a bejelentkezés előtt töröljem, vagy töröljek mindent? -
aholy
tag
Üdv!
Vitte már be valaki szervízbe a telefont csak azért mert forrósodik?
Eddig nem volt ilyen forró, igaz nem is volt ilyen meleg se. Mobilnettel melegszik
Nokia 3310 - Nokia 3410 - Panasonic GD 75 - Alcatel OT 565 - Motorola RAZR V3 - Sony Ericsson S 500i - ZTE Blade - LG Optimus L9 - Umi Iron - Huawei P9 - Samsung Galaxy Note 8 - Samsung Galaxy Note 10 + - Samsung Galaxy s23 ultra
-
TomBoy1986
veterán
Sziasztok,
Kis segítséget kérnék. V20H van a telefonon, amivel elégedett is vagyok minden téren. Nincs rootolva és a bootloader check menü nekem is elszáll. Az volna a kérdésem, hogy root nélkül meg lehet-e oldani valamilyen programmal, hogy az alsó gombok valamelyikét használja a telefon az üzenetek jelzésére, valamint ha igen, akkor melyik programmal?
Előre is köszönöm a válaszokat.
AMD FX-6300 ; MSI 970A-G46 ; XFX RX-460 4GB ; CSX DDR3-1600 2x8GB ; WD 1TB ; CoolerMaster RealPower RS-520W
-
sarkanyolo2
őstag
válasz TomBoy1986 #7881 üzenetére
Ezzel én is szenvedtem, de eddig még nem jött össze.
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Milestone2
nagyúr
LG Touch LED Notifications ? - megnéztem ,root kell
Missed Call Reminder ?
Light_Flow_LED_And_Notifications ?egyik sem működik ?
[ Szerkesztve ]
-
odipapa
senior tag
Missed call/ sms alert
Igaz, ez hang alapon működik, de sokszor még hasznosabb is mintha villogna, nagyon jó beállítási opciókkal.[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Az akkumulátor idő picit javult a 20H-val úgy nézem. Kicsit jobban használtam a masinát mind szoktam, plusz éjjelre is bekapcsolva maradt a hálózat, és a wifi is be volt kapcsolva folyamatosan. Hétfőn délelőtt töltöttem, és ma 1 órája 17%-nál felraktam töltőre.
-
kicsocsi
csendes tag
Javítani való az 1 h.sz-ben a függetlenítés végénél.
Valaki mondja már meg a bootloader check kódját amit a tárcsázóba kell beütni, mert napok óta keresem -eredménytelenül.
Köszönöm!
_____\______________
Még valami:V20h, forró a telefon...
Megtalaltam a kodot, nekem siman beenged lepni.
Kepet is csatolom..ha tudom.
ArabianTelephone[ Szerkesztve ]
انها كل الحق!-Minden rendben! rMacbook Pro 15" 2012, iPad 4 WiFi-4G , LG Optimus L9,Galaxy Note II White
-
Milestone2
nagyúr
válasz kicsocsi #7886 üzenetére
Úgy tűnik, hogy aki még v20H előtt kibontotta a BL-t, annak továbbra is működik a menü.
Aki BL nyitás nélkül frissített v20H-ra, annak meg már nem működik az unlock check...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
kicsocsi
csendes tag
válasz Milestone2 #7887 üzenetére
Mostanaban mar banom,hogy kibontottam.. nem hasznalom ki az elonyoket... meg mostmar szinte tuti a garivesztes..
انها كل الحق!-Minden rendben! rMacbook Pro 15" 2012, iPad 4 WiFi-4G , LG Optimus L9,Galaxy Note II White
-
Milestone2
nagyúr
Akit érdekel de még nem tud róla, kijött (leeked) a legújabb Cyanogenmod Kamera app
a FOCAL 1.0 11MB
Éljen soká a Google fordítója... !!!
Focal követi ugyanazon nyomvonalat, amit az Androidban mindannyian ismerünk és szeretünk, de hozzáteszi, funkciók és javításokat, hogy ez feletti-és túl javulást a Google új hivatalos kamera appjához képest. És csak azért, hogy mindenki tudja, Focal valóban része a titokzatos Nemesis projekt a CM csapat készítette. Tény, hogy a Nemesis kódnév egy sor új funkciók, mint például a Focal hogy lesz gördülő ki az elkövetkező hetekben és hónapokban.
Focal használ egy új konfiguráció a kamera set-up, amely illeszkedik a legújabb Android megjelenéséhez, de valójában valami teljesen új. Az exponáló gomb egyben programmód váltó gomb is! Ehhez egyszerűen csúsztassa a hüvelykujját ki az exponáló gombot a félhold alakban előkerülnek a választható lehetőségek, beleértve a panoráma, előre néző kamera, és még hozzáférést CyanogenMod válasza fotoszféra, PicSphere is!
Módosításához az összes többi beállítást, egyszerűen oldalról vagy alulról előhúzható menüben. Itt érheti el elég sok mindent mást, amit akarsz, mindent HDR, a sorozatfényképet. Ha azt szeretné, manuálisan fókuszáljon a exponálásra, húzza a fókuszpont. Ismét egy végtelenül jobb megoldás, mint amit a Google kínál.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz kicsocsi #7888 üzenetére
Ahogy bubus66 mester mondta (persze nem árulta el hogyan):
Ha így beviszed a szervízbe => garanciavesztés.
Ha alaplapossá teszed, soha senki nem mondja meg, hogy nyitva volt a BL.
Akkor az még garanciális....Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
kovicska
aktív tag
-
kovicska
aktív tag
-
bubus66
nagyúr
válasz kicsocsi #7886 üzenetére
(#7886) kicsocsi
Függetlenítés nincs és nem is lesz a Téma összefoglalóban mert tiltott dolog a kód ami érdekel 3845#*760#
Tehát a függetlenítés nem lesz javítva. Ez meg nem függetlenítés.
-
orrlyuk
aktív tag
Üdv!
Bekérdezek én is, rég nem jártam erre.
1. Jól látom, hogy az első hozzászólásban linkelt MahdiNl-féle programmal minden további hókuszpókusz nélkül nyitható a bootloader és rootolható a p760? (hazai, T-mobilos, legújabb, H-s JellyBean)
2. Jól sejtem, hogy BL-nyitás nélkül nincs root és custom ROM telepítés?
3. Jól gondolom, hogy root után is használhatom a gyári ROMokat, ha vissza akarok térni hozzájuk? (akár a saját archivált darabomhoz)
Köszi!
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
Milestone2
nagyúr
válasz orrlyuk #7895 üzenetére
1. igen
2. igen
3. javallott bl nyitás, rootolás és cwm telepítés után azonnal csinálni egy gyári backupot cwm-ben, bár itt minden verzióhoz találsz clean mentést.
4. bl nyitás garanciavesztő cselekedet, ezzel légy tisztában!
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
Szia! Én csak EZT ismerem és alkalmazom is. De bizony ehhez root jog kell, hiszen a háttérfény LEDekhez a systemen keresztül hozzáférés kell a programnak. Tudom ez számodra nem vígasz.
Egyébként annyit kell még tudni erről a programról dióhéjban, hogy az L9-t 100%-n nem támogatja, ugyanis a program P940-nek detektálja az L9-t a P760 helyett. (Remélem a supportot bővíteni fogják majd továbbra is.) Ez azt eredményezi, hogy a 3 alapvető értesítésből (nem fogadott hívás, SMS, Email), az emailt nem képes érzékelni, kiértesíteni.
Az alsó gombsor fényeinek értesítésre szánt beállításai a programban szinte végtelenek, azaz kinek mi a szájíze. Én úgy állítottam be, hogy 1 mp felvillanás/1 mp kialvás.
A 3 alapvető funkción kívül még rengeteg alkalmazás változásait képes kiértesíteni (pl.: facebook). Igaz, ezeket én nem teszteltem.
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz Milestone2 #7887 üzenetére
Hát ez aztán biztató ...
-
orrlyuk
aktív tag
válasz Milestone2 #7896 üzenetére
Nagyon köszönöm! Hát igen, az a garancia...
Eddig még egy androidos telefonom sem bírta ilyen sokáig a gyári szoftverrel, de az új fejlemények az SD-kártyával kapcsolatban felcsigáztak.
Ugyanakkor nagyon megkedveltem az LG kissé idétlen küllemű felületét. A képernyőzárnál pl. alig tudnék jobbat elképzelni.
Nézek erről a slimbeanról valami youtube-videókat...
Köszi mégegyszer!
[ Szerkesztve ]
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
Blue Eagle
őstag
válasz orrlyuk #7895 üzenetére
Szeretném kiegészíteni Mileston válaszát a 3. kérdésedre.
Ha rootoltad, akkor még simán használhatod továbbra is a gyári romot, Sőt bármikor vissza is térhetsz rá, akár a hivatalos LGMobile Support Tool igénybevételével is. Igaz a frissítés/helyreállítás után a root jog elveszik, de csak átmenetileg. Ezzel bármikor rootolhatjul a Jelly Bean es L9 telónkat, PC nélkül!
1. APK telepítése,
2. A telepített Lgpwn program indítása (ez megnyítja a beépített Backup alkalmazást),
3. Visszaállítási pontként válasszuk a belső memórián lévő "Lgpwn" visszaállítási pontot,
4. Visszaállítás után a teló újraindul,
5. A marketről telepíteni a SuperSU, vagy Superuser, stb appot, amelyben a bináris frissítése után a root jog a miénk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs