- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz Blue Eagle #7750 üzenetére
Ez igen örömteli hír.
Kipróbálná valaki hogy a GPS mennyire melegszik az új frissítéssel?
(nekem szervizben van most, mivel kályhaként kezdett funkcionálni a gps miatt...) -
Milestone2
nagyúr
Mateo1111 (XDA) készített egy új CM 10.1 verziót, amely mateo Slim ROM-jához hasonlóan már a külső SD kártyára telepít és ez nem melegszik annyira mint a SlimROM!!!
http://www.mediafire.com/CM10.1_p760_20130801_mateo1111.zip
------
Hozzáteszem, hogy a v20H-val elégedett vagyok én is. Csak továbbra is szeretek kísérletezgetni...
-------
Remélem hamarosan valamelyik drága fejlesztőnk kiadja a 4.3-at, mert más telefonokhoz már finish felé vannak az új kiadványok... Kíváncsian várom mikor...???
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
BOBAKILL
őstag
válasz Blue Eagle #7752 üzenetére
Mindegy melyikkel, nekem a google maps-el is ugyanúgy felforrt az agyvize. Bár előzőleg attól amelyiknek nem ejtjük ki a nevét.
Köszi. -
-
csimmasz
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Vagy fél éva használom a készüléket és a hivatalos android frissítésig semmi gondom nem volt vele.
A hivatalos frissités megérkezte után az a kevés applikáció amit fölraktam mint viber, team viewer, stb valamelyik automatikus frissitése után ugy lefagyott, hogy csak a Hard reset segitett.
A rteset után teljesen uj alap ikonok lettek a telefonomon, sajna megint lefagyott valami miatt ujra hard reset de többé nem tudom voiszahozni azokat az uj ikonokat.Mindíg a régi jön vissza, ven ennek jelentősége?
Szeretném egyszer s mindenkorra lerendezni a telefont, hogy ne fagyogasson mint régen, van ötlet milyen frissítést vagy mit hogyan érdemes csinálni?
Sajna a topikban a keresővel nem találtam erre semmit, már ha jó szavakra kerestem.
A kézi frissitésen már túl vagyok amihez leirást itt találtam de az sem változtatott semmit..
Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
BOBAKILL
őstag
válasz Blue Eagle #7755 üzenetére
Köszi szépen, rendes vagy hogy teszteled.
Az egész normálisnak hőmérsékletnek tűnik. Főleg abban a "kellemes" 30fokban. Nálam csak 29 van.
Valószínűleg szériahibás az enyém, azért melegedett annyira. (remélem megcsinálják, már egy hete a T-nél pihen) -
BOBAKILL
őstag
válasz Blue Eagle #7758 üzenetére
Jól átvertél...
Én is kíváncsi leszek. Remélem nem csak szoftvert telepítenek mert kitépem a hajam. Bár akkor már kész lenne gondolom.
Megírom amint készen lesz és egyből tesztelem is a gps-t hogy jó-e. -
Blue Eagle
őstag
válasz csimmasz #7756 üzenetére
Én elég sokat frissítettem már. V10A szoftverrel vásároltam a T-Mobiltól januárban. Azóta jött már ki pár frissítés. Soha, de soha nem volt fagyásom egyik frissítés után sem. Sem előtte. Minden programom remekül működött mindig is. Amiket te használsz alkalmazások, számomra idegenek az igaz.
Az ikon dolgokat nem értem amit mondasz. Az L9-ben, 4 különböző téma van gyárilag, mind eltérő kinezetű ikonkészlettel. Én az alapértelmezett Optimus témát használtam és használom most is. Nekem ez bejön, tetszik. Soha nem volt gond az ikonokkal nálam. -
csimmasz
aktív tag
válasz Blue Eagle #7761 üzenetére
Igen ott a pont.
Valahogy a téma kavart be most, hogy mondtad megnéztem és valamiért az az egy alkalomkor egy másik témát tett be alapértelmezettnek.
Látszik menyire bújom a telefont.
Bubus66 az ikonok a Biz témából valók.
Tehát akkor szokjak hozzá, hogy a leg általánosabb app is kétvállra fektetheti az egész rendszert?
A sűrű backupolás az egyetlen fegyver vagy van más is?
Mivel ez szigoruan munka telefon nagyonfontos hogy mindíg működjön és a fölvitt adatok minden körülmények közt megmaradjanak!
android 4,1,2
kernel 3,0,31
numero build jzo54kver sw p76020b-222-88
Amugy szolgáltatói belenyólás tapasztalható a mélységére nem tudok választ adni de a telefon független.
háttérkép, nyitó képernyő, alap szolgáltatós app és böngésző nyitó oldal .
[ Szerkesztve ]
Ha kártya kell - https://www.plasticcard.it https://plasztikkartyainfo.hu Egyéb nyomtatás miatt - https://exinprint.hu
-
Milestone2
nagyúr
válasz BOBAKILL #7759 üzenetére
Vicces, de teszteltem neked 20 percen át a játszótéren, meg kértem tőle egy gyalogos navigációs tervet hazafelé.
34.1C-s beldső hőmérséklettel indultam, a 20perc végén, mire hazavezetett a készülék 38.0C lett. A kinti hőmérsékletet nem tudom, csak hogy kurvameleg!
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
BOBAKILL
őstag
válasz Milestone2 #7764 üzenetére
Köszi a teszteket!
Úgy látszik hogy egyedi hibás a telóm.Sebaj, holnap még jobb idő lesz!
-
csimmasz
aktív tag
válasz Blue Eagle #7767 üzenetére
Akkor mindenképp rákéne jönnöm mert ma is eltünt a billentyűzet és hiába volt bekapcsolva mindenáron a hang alapu bevitelt dobta fel, majd azt vettem észre, hogy a telefon nem működik, amikor hívtak a kijelző világítása bekapcsolt de nem érzékelt a telefon hívást, megpróbáltam megcsörgetni de csak foglatot jelzett.
Nerem tudom mi a fenét kéne csinálni talán valami teljesen gyári szolgáltatómentes romot rá?.
A hivatalos frissítás óta ez a negyedik alkalom amikor valami megfeküdt rajta.
Olyan örömmel hazsnáltam előtte most meg állandóan probléma van vele.
-
bubus66
nagyúr
válasz csimmasz #7768 üzenetére
(#7768) csimmasz
Ha tudsz szolgáltatómentes ROM-ot azt szívesen fogadom(juk) mert mi még szolgáltatóssal nem találkoztunk.
Még mindig nem értem az össze vissza kuszált írásodból, hogy milyen régi ikonok jelentek meg?
Az LG gyári frissítőnek van egy olyan pontja hogy vissza állítás azt próbáltad?
Bubus66 az ikonok a Biz témából valók.
Akkor állítsd vissza az Optimus témára
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Blue Eagle
őstag
válasz csimmasz #7768 üzenetére
Az valóban durva hiba, hogy hívásfogadást nem jól kezeli le a kütyüd. Nem szeretnék így járni, főleg, hogy visszatérően jelentkezne a hiba. Akkor most V20B szoft van rajta? Mert ugye annál van újabb is, a 20H. Én a hejedben az Europe Open V20H.t tolnám rá. Frissítés előtt és után egy Factory Resetet adni kell neki, az a biztos.
-
Milestone2
nagyúr
válasz Blue Eagle #7771 üzenetére
Ha minden megmentendő adatot kimentettél Sd-re vagy PC-re, én is egy v20H-ra upgradelést javallanék.
Én sem láttam még stock ROM-nál ilyen fura végződést, de hát én még keveset láttam...
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Blue Eagle #7772 üzenetére
Azért mert valami másik rom lehet nem a milyenekhez való sw p76020b-222-88 szerintem ez nem valami más lehet
Milestone2 nincs a V20B-ből backupod?
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Blue Eagle
őstag
válasz Milestone2 #7773 üzenetére
Fotók, videók SD karira mentődnek, emailok a szerveren maradnak, telszámok a google fiókomban vannak. Játszani meg mostanában nem játszok, hogy mentésekkel kelljen bajlódnom ilyen esetben. Úgyhogy nálam sosem lenne gond, mint ahogy nem is a tökgyalúzás.
-
csimmasz
aktív tag
válasz Blue Eagle #7771 üzenetére
Szóval ez egy Olaszországban szolgáltatótól vett telefon, semmilyen korlátozás nincs rajta teljes árában vettem, DE!
Alapból a szolgáltató üdvozlő képe, előre beállított 3g adatok, szolgáltató által kitörölhetetlenül benne levő program és egy két ilyan apróság van benne.
Hogy ez anyit jelent ami látszik vagyis, hogy egy két előre telepitett dolog van benne vagy esetleg valami több az eltérés egy teljesen szűz, értsd pl az LG től vett telefonon azt nem tudom.Erre mondtam azt hogy szolgáltatói rom
A letöltésnél is külön vannak a programok jelezve szolgáltatók szerint
Szóval remélem nem HW hiba lesz.
Milestone2
V20c
bubus66
Az icon az én tudatlanságom miatt volt különös, sosem néztem a témákat, azt hittem a frissítés érinti a megjelenítést is, de persze nem.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #7775 üzenetére
Nem nekem csak a bulid.prop kellene belőle
system.ext4.tar
Ezt másold ki belöle akkor nem lesz baja a backupnak
csomagold ki és a V20B bulid.prop-ját küld át légszíves a system mappába találod
-
Milestone2
nagyúr
válasz csimmasz #7777 üzenetére
"ver sw p76020b-222-88" ezt írtad az előbb ez v20B, most azt írod v20C és valóban, küldesz egy képet a 970 azaz az Optimus Black firmware listájáról...
Zűrzavar!!!
----
Megnézem Bubus, ha van majd küldön, de lehet a laptopomon van bent a melóhelyen...
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #7780 üzenetére
Na ja nem akartam írni lehet, hogy el tévedt igaz a P970-nek a V20 az GB
[ Szerkesztve ]
-
Tejberizs76
tag
Sziasztok!
Telót rootoltam, recovery fent van és a DraguROM 3.0, amivel tökéletesen elégedett vagyok. Na, most NFC mobiltárca tesztben vagyok és stock NFC-s teló kell. A prg. ellenőrzi, hogy rootolt-e a teló és emiatt nem indul el. root leszed, de főzött ROM miatt se meg a mobiltárca prg. (panaszkodik)
Hogy tudom vissza tenni a gyári szoftvert? Offline update-el csak?
Köszi a válaszokat!
-
Milestone2
nagyúr
válasz Tejberizs76 #7783 üzenetére
Szerintem csak offline, ha nincs működő recovery-d és nyitott BL-ed!!!.
Vagy CWM-ből (ha van fenn Clockworkmod-od) egy stock backup mentésből!!!
Válassz a listából!
[ Szerkesztve ]
-
Tejberizs76
tag
válasz Milestone2 #7784 üzenetére
Van nyitott bootloaderem és fent van a CWM is, így nem akarok szenvedni az offline-al. (10x próbáltam már és nem ment, mindig a netkapcsolatra panaszkodott) marad a CWM Stock backup akkor
KÖSZI!
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #7785 üzenetére
Oké köszi meg jött holnap megnézem
-
csimmasz
aktív tag
válasz Blue Eagle #7779 üzenetére
Bocs mindenkitol, a sietseg miatt nem figyeltem mit rakok be kepnek.
Termeszetesen L9 em van, valamiert rossz listat nyitottam meg a kep kesziteshez, a romot termeszetesen jo helyrol toltottem.
Amit letoltottam az a v20c es most az van fol flashelve, bar meg mindig megvannak a szolgaltato szarjai a telefonon.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz csimmasz #7788 üzenetére
CSIMMASZ, neked azt ajánlom, nyomasd fel CWM-ből a Bubus féle v20H-t
[Mindenkinek más a véleménye, de én CWM-ben először full factoiry resetet szoktam csinálni, majd még a mounts and storage menüben a format sdcard (ez a belső memória vigyázz, nehogy az external SD-t is formázd, az az alatta lévő menüpont!) és format system-et szoktam még nyomni, így bizonyos, hogy nem marad szemét az előző rendszerből]Aztán olvass utána, tanulj, hogy melyik programok fagyaszthatók le a rendszer tönkretétele nélkül.
Aztán telepítsd fel mondjuk a Titanium Backup-ot a linken megtalálod.
Olvass utána utána, tanuld meg hogyan kell TB-vel appokat fagyasztani.
S ha mindezzel készen vagy, akkor szabd egyénivé a v20H rendszeredet, fagyassz le vagy törölj le mindent, ami neked nem kell, de tényleg vigyázz, hogy rendszer appokat ne fagyassz/törölj!
Én is így csináltam...
A fenti képen lévő alkalmazás kezelőt például azonnal ki szoktam törölni, nekem nem kell...
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz csimmasz #7788 üzenetére
Lehetséges hogy amiket te a szolgáltató szarjainak gondolsz, azok tulajdonképpen az LG szarjai...
de az is lehet, hogy mivel neked egy olasz szolgáltató kérésére az LG által módosított szoftvered van fent, lehet az LG rakott még bele plusz dolgokat, amiket mi nem ismerünk.
mivel te -szerintem, és bocs ha tévedek- gyárilag próbáltad frissíteni (nem CWM-ből), így nyilván benne maradhattak azok a szarok egy upgrade után is.
lényeg-a-lényeg: én azt hiszem egy full wipe/factory reset + format sdcard + format system után semmi nem fog feleslegesen ottmaradni!
utána a bubus féle v20H backup meg már csak hivatalos LG cuccokat pakol majd fel a telódra.
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #7792 üzenetére
Igen az biztos, hogy a full wipe után nem marad semmi de egyáltalán van CWM-je te tudod vagy kérdezted tőle??
-
Milestone2
nagyúr
Úgy látszik Mateo1111 barátunk nem nyugodhat, újabb javításokkal és bővítésekkel kijött a CM10.1byMateo1111_20130803 Mirror1 Mirror2
Végre bekerült az I/O schedulrek közéa SIO, és végre bekerült a governorok közé a smartassv2 és a hotplug is!
- CPU overclock (állítható 200 MHz - 1350 MHz között)
- Advanced beállításban állítható a minimum freqvencia képernyő kikapcsolás állapotára)
- GPU OC (max 384 MHz-re állítható), IVA OC (max 430 MHz-re állítható)
- Alapállapotban az I/O scheduler a: NOOPLényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz Blue Eagle #7796 üzenetére
Bemész CWM Recovery módba
és ott a wipe data/factory reset
én ezt nevezem annak (van aki ezután még wipe cache + wipe dalwik-ot mond annak)Sok ROM-nál le van azonban írva, hogy ez nem elég
format sdcard + format system is szükséges telepítés előttHát én inkább mindig így csinálom...
[ Szerkesztve ]
-
Blue Eagle
őstag
válasz Milestone2 #7797 üzenetére
"Bemész CWM Recovery módba
én ezt nevezem annak" - akkor ez egy sima factory reset, vagyis hard reset, gyári adatok visszaállítása, master reset. Ezt ugyebár a androidból is meg lehet tenni "visszaállítás gyári állapotra" név alatt (asszem így van nevezve).Gondolom a full szó azért van a fogalomban ,mert ehez még valóban hozzájön a wipe cache és a wipe dalwik cache.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Blue Eagle #7796 üzenetére
(#7796) Blue Eagle
Így van Milestone2
én ezt nevezem annak (van aki ezután még wipe cache + wipe dalwik-ot mond annak)Igen a full wipe ennek a 3-nak az alkalmazása sőt még hozzá jön a format system is.
-
Blue Eagle
őstag
Köszi a választ nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest