- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
medveee123
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vettem a telefont, azon kondolkodtam érdemes lenn-e megfrissíteni a rendes gyári pc suittal?
Gyorsulni fog valamit vagy lesznek olyan funkciók amik eddig nem? -
prannk
őstag
válasz medveee123 #5951 üzenetére
Gyorsabb a JB mint az ICS.
-
prannk
őstag
válasz medveee123 #5953 üzenetére
Nem.ugyanannyi helyed és ramod lesz!
-
akcsy
tag
válasz medveee123 #5953 üzenetére
Nem, inkább spórolni tudsz azzal, hogy appokat tudsz áthelyezni sd-re (DE A 1.5GB-os játékot nem tudod majd áthelyezni, csak az "indító appot" ami olyan 40mega körüli, de ugye sok kicsi sokra megy)
Háát skacok én már ott vagyok, hogy 400 mega szabadom van a telón, a 8gigás kártyám már tele van a kb 350 zeneszám mellett De viszont nagyon jó a fotós programoknál mint a Perfectly Clear (ami 251mb) és hasonlóaknál nagyon jól jön ez az áthelyezés dolog is
-
Synaptic
senior tag
Azt hiszem maradok az L9 mellett. Ma megnéztem az Xperia L -t . Igaz nagyot ott van a kamerája , de a 4.3 " -os kijelzője még 4" sincs a virtuális gombok miatt . Öreg vak embernek pedig ez nem jó.
Kedden meg is rendelem a webshop bolRyzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
kertsa
senior tag
Melyik az a beállítás a telefonon, hogy laptoppal router nélkül legyen kapcsolat és működjön a mobilnet?
[ Szerkesztve ]
-
Long Man
tag
válasz Milestone2 #5964 üzenetére
Hasonló jókat
Látom ma is kisérletezős napod volt
"A számítógép nem a kívánságainkat teljesíti, hanem az utasításainkat hajtja végre."
-
Gzolo
senior tag
Én nem félek ilyentől, szerintem ez más telóknál is előfordul. HD7-em és Nexus S-em volt ezelőtt, azok is durván melegedtek, ha hajtva voltak. Asztali gépeknél is megvan az 90 fok amit kibírnak x ideig, szerintem itt is ki van találva, hogy ne legyen gond. Sok éve futnak már az okostelók, nem olvastam még megolvadásról egyszer sem
kertsa: Beállítások/Vezetéknélkülinél További / Hordozható Wifi Hotspot
-
bubus66
nagyúr
válasz Synaptic #5958 üzenetére
(#5958) Synaptic
Én meg mértem az enyémet és a virtuális gombok nélkül 4,55"-os. Szerint a L is 4,3" a virtuális gombok nélkül.
(#5964) Milestone2
Köszönöm a z LGHome.apk és az LGHome.odexet ki szedtem belőle ami kellett nekem.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Long Man
tag
Battery Doctor (Battery Saver)
Nagyon szépen megcsinálták, bár írnak hibákat is. [Google Play]
Jól statisztikát készít és egész jól betippeli a töltési és hátralévő időt."A számítógép nem a kívánságainkat teljesíti, hanem az utasításainkat hajtja végre."
-
Szplöttyy
senior tag
Szep napot! A mai napon en is tulajdonosa lettem egy L9nek. Egyelore csupa pozitiv elmeny remelem igy is marad
Smoke & Torque
-
prannk
őstag
Milyen sokan jönnek mostanában
-
Milestone2
nagyúr
Nem csoda...
Jó ár-érték arány.
Nagy kijelző.
Használható HW és SW.Ha nem játékgépnek veszed, tökéletes telefon.
...és ha netán még az LG is rátenne egy lapáttal a következő firmware készítésekor és megoldaná a SD problémánkat....
Aztán szép lassan ez a kijelző is kicsi lesz majd, aztán szép lassan ez a processzor is elavult lesz majd, aztán szép lassan mindenki vágyik majd az újdonságokra és szép lassan ki-ki a pénztárcájához mérten amikor megengedheti magának (a leghűségesebbek amikor végleg tönkremegy a telefonjuk) úgy is váltanak majd....ez az élet rendje...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
droidforever
tag
Ha atrakom kulso sd-re a zeneket,a gyari lejatszo nem latja,erre van megoldas vagy kell masik zenelejatszo?
-
Milestone2
nagyúr
válasz droidforever #5978 üzenetére
Igaz, hogy módosított v20C-t használok, de nekem látja az SD-n lévő zenéket, a Play Music...és a telepített Walkman (alkalmazás) is...
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
polberto
tag
Sziasztok!
Tegnap megkaptam a telefonomat, nagyon tetszik egyedül a hangerővel nem vagyok megelégedve.
Erre van valami megoldás illetve csengőhangokat hova kell tenni hogy használni tudjam?[ Szerkesztve ]
-
Gzolo
senior tag
Nálam gyári rom van, Play Zene, Lg Zene és PowerAmp is látja az sd-n levő zenét.
-
kertsa
senior tag
indítsd újra a telefont és akkor újra beolvassa a memóriakártyát
-
sarkanyolo2
őstag
válasz Milestone2 #5977 üzenetére
Sok frissítést én már nem várok rá...
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Milestone2
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #5984 üzenetére
Majd meglátjuk. Ha kijön az 5 (vagy mittudomén mi lesz a 4.2.x után) talán még kapunk belőle...talán nem lesz hozzá túl piciny a processzorunk...
Én sem azért használok customot meg módosított stock-ot, mert a gyári sokszor frissül... mondjuk a másik oldal sem túl jó, van olyan custom, amiből most hirtelen egy hónapon belül 3 version jött ki...
De a remény hal meg utoljára...vagy a macska mert annak 7 élete van...
[ Szerkesztve ]
-
sarkanyolo2
őstag
válasz Milestone2 #5985 üzenetére
5-re szerintem fél évet kell várni és egy több mint 1 éves telefonra úgyse fogják kiadni. "Vedd meg az újat!"
[ Szerkesztve ]
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
Milestone2
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #5986 üzenetére
Milyen tyúk?
"megláttyuk"
-
Milestone2
nagyúr
válasz sarkanyolo2 #5986 üzenetére
Nekem márciustól két év míg lejár a hűség, addig biztos nem veszek újabbat, arra aztán várhat az LG...
[ Szerkesztve ]
-
airmax_2.0
tag
Én úgy vettem, észre, hogy menet közben nemigen melegszik, de amikor netezés után kilépek, akkor kicsit megnő a hőmérséklete..
Én is poweramp-ot használok az SD kártyán lévő zenékhez... beállításokban meg lehet adni melyik direktoriban keresse a zene fájlokat. Nekem bizonyos hangmagasságoknál berezeg, de ezt a vacak fülhalgatom rovására írom, valószinűleg nem tetszik neki az a frekvencia tartomány amit equalizerben beállítottam.. Ezt leszámítva teljesen elégedett vagyok vele.[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz airmax_2.0 #5990 üzenetére
Hol melegszik, hol nem és nálam teljesen független szinte mindentől.
Van hogy a telefonálás alatt, van hogy hideg marad.
Van hogy netezésnél "forrósodik" -persze csakis a hatalmas sebességtől ahogy száguld a világhálón- de van hogy meg sem kottyan neki.
Engem különösen bosszant, mert az előző telómat egy akkumulátor baszta agyon, berektam az akksit, elkezdett a telefon forrósodni, és mire észleltem és kikaptam belőle, már szétgyalulta az alaplapot...gondolhatjátok hogy megy fel a vérnyomásom minden melegedésnél...
...bár most, hogy erre figyelek, a másik telefonom N97mini legalább ennyire melegszik beszélgetés alatt, még ha megpróbálom két ujjam közé fogni, hogy ne melegedhessen a kezemtől akkor is...
[ Szerkesztve ]
-
Long Man
tag
válasz Milestone2 #5985 üzenetére
Van egy olyan érzésem hogy LG itt is tartani fogja a terveit:
Kiadott rendszer, plusz két "major update".P760-nál ez 4.0.4(A-H) + 4.1.2(B-C) és esetleg 4.2.x valamikor.
ps.
a mérnöki idő ott is pénz"A számítógép nem a kívánságainkat teljesíti, hanem az utasításainkat hajtja végre."
-
Long Man
tag
válasz Milestone2 #5991 üzenetére
"az előző telómat egy akkumulátor baszta agyon, berektam az akksit, elkezdett a telefon forrósodni,"
Csatlakozom: nálam, Nokia E51-en a gyári akkumulátor nyomta meg a hátlapot (úgy felpúposodott).
Bajt még nem csinált - leszámítva az új árát - , de repült a kukába ...Éremes időnként odafigyelni, mert L9 jó annyira, hogy egy hibás akku ne nyírhassa ki
"A számítógép nem a kívánságainkat teljesíti, hanem az utasításainkat hajtja végre."
-
M@nH.
aktív tag
válasz airmax_2.0 #5990 üzenetére
Nekem a facebook csinált érdekes dolgot. Wifin felnéztem majd továbbra is bekapcsolva hagytam a wifit de ahol később voltam már nem volt wifi, viszont arra lettem figyelmes hogy a telefon forró lett, mert a zsebemben volt és éreztem hogy melegíti a lábam. Megnéztem a feladatkezelőt és a face folyamatosan 60%-on pörgette a procit.. ez többször is előfordult, azóta mindig leállítom.
-
bubus66
nagyúr
válasz polberto #5980 üzenetére
(#5980) polberto
A Téma össze foglalóba leven írva.
Hogyan állítsam be a telefonomon a csengőhangot, az SMS jelzőhangot, ill. ébresztőhangot,stb?"
-A saját csengőhang (sms jelzőhang, ébresztő, stb. bemásolását az SD kártya média mappán belül ilyen könyvtárszerkezetbe kell elvégezni hogy megjelenjen a telefon menüjében:
SDcard->media->alarms
SDcard->media->notifications
SDcard->media->ringtonesEzek a mappák a telefonon meg vannak.
Milestone2
Köszönöm alkalmazásokat amit kértem tőled, de le kellett töltenem egy backupot is mert kellett belőle más is.
HomeSelector.apk (ezt kértem még csak nem tudtam a nevét) ez kellett meg ez LGHome3.apk kellett.
Mielőtt megkérdezed itt mér nincs odex ezeket én deodexeltem.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
Milestone2
nagyúr
válasz bubus66 #5997 üzenetére
Szivesen, de amit harmadszorra linkeltem az egy teljes backup volt, abból is kiszedhetted volna, de most már mindegy, ha még kéne itt van...
Készítesz egy újabb bubusROM-ot vagy egy bubusBACKUP-ot? Milyen lesz? Miben lesz más?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Milestone2 #5998 üzenetére
Nem tudok csinálni backupot mert nincs telefonom. max recoveryset tudok de azt neked kellene kipróbálni
-
Milestone2
nagyúr
válasz bubus66 #5999 üzenetére
Bocs, elfelejtettem, hogy megváltál tőle...
Recoveryből telepíthető zip-re gondolsz?
Kipróbálom én...
...de akkor mit gyártasz az említett fájlokból??? illetve mit módosítsz???
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest