- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarceeKa
tag
Üdv!
lenne egy problémám , tegnap felszerettem volna tenni ezt a romot [link]
V20A felment, romfastboot is , majd beállítottam a telefont fastbootba elindítottam a telepítőt lenne egy rész mikor kijön egy zöld kis dos ablak amiből automatikus telepít , na ez nekm egy villanásra bejön majd eltűnik ez után a telepítő azt írja h kész , miközben nem rakta fel a 2.3.5-t . driverek fent vannak , pc suite is , win7em van , esetleg valmi tanács ? Már semmi ötöletem nincs h mi lehet a probléma -
felixo
őstag
Üdv !
Csinált már valaki betűtípus módosítást ???
Ha igen, milyen módon, programmal csinálta ?Válaszokat előre is köszönöm !
Redmi Note 9
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz felixo #38753 üzenetére
Telom elado, kicsit repedt de alig 2honapos akkuval, elmeletileg még 11ho garral. (+1ev voda garbol maradt) Kijelzo nem volt tapizva soha folia nelkul, hatlap karcmentes, mubor tok miatt.
Ha valakit erdekel.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
gergőőőőő
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg tudna nekem valaki egy leírást adni MAGYARUL, hogy a 2.3.5-t, hogy a lópikulában tudom felrakni? Már 2 napja szenvedek, de nem sok sikerrel. Előre is köszönöm a PÜ-ket.
Üdv, Gergő
-
apaszka
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
achon
aktív tag
válasz gergőőőőő #38758 üzenetére
Gergőke,
Szerintem ne tegyél fel 2.3.x romot erre a telefonra, mert ahogy olvasom a külföldi fórumokat, még mindig vannak hiányosságaik.
Pl.: 2.3 CM7
Not working:
-FM radio
Hardware-accelerated DivX / XvidJó az a 2.1, amiket Joestone leírt ITT.
Stabil, és használható.A linken ott vannak a telepítési segédletek magyarul és képekkel.
Ha jól látom Joestone-nak van/volt egy 2.3 fejlesztése GT540-re, de még nem tökéletes.
Itt a blogja.A.
A legszebb múzsa a határidô.
-
Latza
aktív tag
Ha egyszer kipróbálod a 2.1 után a 2.3-mat, hidd el, észre sem fogod venni azokat a bizonyos (egyébként elhanyagolható) hiányosságokat... Elvégre olyan lesz, mintha egy új telefont vettél volna... (nekem olyan volt legalábbis)
Az FM amúgy tökéletesen működik 2.3 alatt.
DivX/Xvid tényleg nem megy alapból de könnyű mp4-re konvertálni, ha nagyon muszáj.(Akinek a 2.1 stabilabb, mint a mostani RC3-mam, azt csak irigyelni tudom, mert valljuk be, nem véletlenül kezdtünk kísérletezgetni a romokkal )
[ Szerkesztve ]
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem tudom, hogy a CM7 leírását honnan olvastad... De amiről nem tudsz, azt inkább ne írd le.
Works:
FM-radio, wired headset, Wi-fi, Bluetouth, camera (video recording 3gp/m4v - it is mp4), 3D-accelerator, GPS, aGPS, sensors, memory card, touch, BT-headset .... well etc.Does not work.
Hardware-accelerated DivX / Xvid (solved with RockPlayer)Szóval, van hiányosság igen, a hardveres videógyorsítás nem működik, ami annyira nem számít szerintem, csak nem telefonon videózgatsz állandóan...
Szal, ha nem vagy valamiben biztos, szerintem ne vezess félre senkit...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
joe465
tag
Sziasztok!
Kérdésem elnne az hogy tegnapi napon használtam a telót elég jól(kb öszsen 2 óra zenehalgatás,egy-két hívás,meg kb fél óra játék)nem is jelezte hogy merülne csak délután-este felé,feldobtam a töltöre és később kb 1 óra múlva,de írta hogy feltöltve, leszedtem róla,éjszakára nem tettem fel újra de éjszaka megint használtam,egy alkalmazást,meg két perc játékra,aztán hagytam ,viszont ma 10,11 körül kikapcsolt,azt nem tudom mikor de teljen lemerült az aksi,most is rajta van a töltőn,de mihelyt leveszem egyszerre megy le az aksi,már majdnem kikapcsolna újra!A telefonon rootolva van és rajta van a Link2SD.Azalkalmazások nagyrésze marketes,kivéve 3,de azokra senkiítől nem volt panasz,ahonnan szedtem!(egyszer csinált olyat hogy leállt valamikor az éjszaka,de akkor töltőn volt,és gond nélkül elindult,azóta ilyen nem fordult elő)
Kérdésem,ez normális,vagy gondolkozzak egy új aksiban?[ Szerkesztve ]
-
joe465
tag
És a tegnap egész délelőtt wifi bevolt kapcsolva,ez még fontos dolog!
-
joe465
tag
És az nem törli az összes adatot,mert fontos lenne hogy megmaradjanak az alkalmazások,stb,vagy a hard reset hogyan kell,mert eddig még nem volt rá szükségem,vagy
még milyen elehtőségem,van(hát,kb 2,2 és fél órán át rajta lesz a töltön,ha utánna is játszik-----> új aksi lesz,vagy szervizbe nem tudnak segíteni? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz joe465 #38773 üzenetére
HR-rel minden veszik.
Ha nincs repedve az akkud akkor semmit se fognak csinálni vele.
Amúgy pár javaslat, heti szinten 1 restart nem árt a telónak.. 3G módban, wifi-vel használva a telót a 2-3 napos üzemidő jónak számít, ha néha 1 nap alatt lemerül az is normális.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
joe465
tag
válasz hackeeeee #38774 üzenetére
akkor ha továbbra is játszik beviszem t-hez ott megnézik nem-e szar az akku,ha nem akkor,akkor elküldenek,de ha rossz akkor mivel még él a garancia kicserélnék?
jó,hát már lassan 9 hónapja megvan elég jól szokta bírni,nem vittem túlzásba a használatát,mert volt elég dolgom,most főleg reggel buszon szoktam zenét halgatni,meg délután,van amikor csak megy a zene,de nem vittem túlzásba használatát soha![ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz joe465 #38775 üzenetére
Ha nem repedt semmit sem fognak csinálni vele, hiába viszed be..
Android-nál a random kikapcsolások, lemerülések, tehát h valami lezabálja az akku-t, normálisan nevezhető.
Merítsd le teljesen, majd töltsd fel, aztán használd, az sem kizárt h valamelyik app "beragadt" és leszívta az akkut...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
joe465
tag
válasz hackeeeee #38776 üzenetére
Hát,akkor új aksi lesz,mert biztos ami biztos....hard reset meg elég nagy ütés lenne....
Jó,értem,de advanced task killer nem segít,azzal szoktam régebben szinte minden "művelet"
után leállítani amit elkezdett,de valahol olvastam hogy ez nem tesz jót neki ezért abbahagytam a használatá,csak ritkán állítok le vele mindent!
Már 3-szor újra indítottam,aksit megtröltem,simet is,egyedül a sd kártyát nem birizgáltam,ami egy 16gb-os,de sztem ez nem fontos![ Szerkesztve ]
-
joe465
tag
válasz hackeeeee #38782 üzenetére
Lg GT540 Optimus akkumulátor 1350 mAh LI-Polymer
Kiváló minőségű utángyártott termék
Kompatibilis készülékek:
(Hosszú lista esetén használja a CTRL+F keresőt)vagy
LG LGIP-400N gyári akkumulátor gt540 optimus
gyári
csomagolás nélküliKompatibilis készülékek: LG GT540 Optimus, GM750 Layla, GW620 Etna, GW800, GW820 eXpo, GW880 OPhone.
jó,hát köszi a segítséget,most egy ideig "maradt 60%-on mikor levettem töltrőröl,szal ez bizakodással töltött,el de azért ha megin elkezdei,viszem be t-hez,aztán ha repedet,adniuk kell újat,nem?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
joe465
tag
válasz hackeeeee #38784 üzenetére
ja,néha gondoltam rá hogy nem kéne,de ha kell a teló,mennem kell valahova,sajna ez is benne van...
hát,ha ma maxig feltölt,ma nem itthon leszek,szal cink lenne ha lemerülne,aztán este nyomatom,hogy lemerüljön,vagy ha most bírni fogja akkor nem szekálom[ Szerkesztve ]
-
joe465
tag
Egyébként szét repedés szemmel látható,vagy csak szervizbe vennék észre?
(illetve ha beragadt egy app,akkor hogyan tudnám "megfékezni)? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz joe465 #38786 üzenetére
2.1-nél még nem árt használni. Advanced task killer..
Azt látod Te is, ha Te nem látod, akkor a szerviz szerinted, hogy látná?
Véleményem szubjektív...
-
AXisBOLD
addikt
root kicsit félre sikerült.
minden program eltűnt a telóról, még sms-t sem tudok írni, mert a keyboard sem megy.
valakinek ötlete hogy hozhatnám vissza legalább a normál állapotot?
Aurea mediocritas
-
radamsky
senior tag
Recoverybe feltettem az elegance stilust. Most egyelőre elvagyok föleg hogy sikeresen megbuheráltam a telcsit és ugye most már nincs gondom hogy hopp nincs memoria, vagy kevés
Az más kérdés hogy csodálkozom egyeseknek hogy birja a telcsi 3-4 napot.A kérdésem csak annyi ha másik recoveryt akarok feltenni akkor csak simán rányomom erre vagy előtte kell valamit csinálni??
A setcpu-t meddig huzhatom és mi az optimális beállitása hogy az akksi tovább birja
Illetve egy hülye kérdés
Az akksit feltöltöm az android sikit teljesen fel van töltve. Igen ám de max 99%-ig töltödik, ergo akartam kalibrálni az akksit nem tudtam , mert nincs 100%-on. No de a telefon meg nem tölti fel csak 99-ig
Már 1 napot is rajtahagytam akkor se megy fel 100-ra -
vzomby
csendes tag
Hello!
Bár gondolom hasonló kérdéssel már írtak de valahány ezer oldallal korábban de meguntam a keresést így: v20bhunmodra felpakoltam cyanogenmodot majd 3 hónap használta után teljesen belassul így gondoltam csinálok a factory resetet de se spare partsból se gyorsbillentyűkkel nem engedte, ezért újabb nagy ötletként újra ráraktam a v20bhunmod-ot most pedig fekete háttér zöld android felirat bootképenyőn nem jut tovább a telefon. Valaki megírná mit csináljak? köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest