- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
m165le
csendes tag
Egy kis wifi segítséget kérnék tőletek.
Két telónk van, az egyiken gyári 2.1 , a másikon rc4.
A 2.1 -el az a gond, hogy csatlakozik a wifi -hez, adatforgalomra mégsem képes, de mihelyt a laptopommal csatlakozok, a telon is megindul az adatforgalom.
Az rc4 -en meg ugyanez a jelenség, csak nem az elején, hanem ha félreteszem, egy idő múlva az adatforgalom megszűnik, pedig a telefon mutatja, hogy csatlakozva wan a wifi-hez.
A wifi ki, majd bekapcsolása segít rajta.Mindkét telefonban állandóra van állítva a wifi.
A Skype miatt lenne fontos hogy állandó maradjon az adatforgalom, mert így nem lehet hívni a telefont skype -on.
Még egy dolog, a csengetési hangerő nagyon kicsi, hiába állítom a legnagyobbra, pl. autóban már többször nem hallottam meg, ha csörög.
-
nbukta77
addikt
Hi !
GT 540-el lenne olyan problémám,hogy nem lát semilyen memkarit.
Eddig nem volt vele probléma. Gyári 2.1-rom van rajta.
Egy gyári beállítás visszaállítása után jött elő szerintem.Köszi a segítséget.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz m165le #37709 üzenetére
1.Mihez csatlakozol a laptoppal? Wifire? Érdekes..
2. Beállítások->vezeték nélküli és hálózati beállítások->wi-fi beállítások->baloldali gomb, nem a nyil, hanem a másik->speciális->wifi alvás irányelve
(#37710) nbukta77: Ha noname kártyákat sem lát, akkor gari.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz nbukta77 #37712 üzenetére
Az nem jelent semmit.. Mint már leírtuk párszor, volt olyan, akinek hetekig ment minden gond nélkül, aztán egyszercsak meghülyült..
Ha kártyaolvasóban, más gépben mennek a kártyák, és más kártyákat sem lát, akkor el kell vinni gariztatni...
(#37708) apaszka: Gondolom jó.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
m165le
csendes tag
válasz hackeeeee #37711 üzenetére
A beállítás amit írtál az állandón van, az adatforgalom még sincs.
Router bekapcs, telefon csatlakozik wifi -re , de nincs adatforgalom.
Ekkor laptop bekapcs, az is csatlakozik ugyanerre a wifi -re, amikor a laptop kijut a netre, a telefonon is elkezdődik az adatforgalom, anélkül hogy hozzányúlnék.
Ez a 2.1 -en van.A 2.3 -as telo az csatlakozik, csak egy idő múlva az is abbahagyja az adatforgalmat, ezért nem lehet hívni skype -on, ezen segít hogy a relefonon ki-be kapcsolom a wifi -t csak ettől még ha leteszem, megint leáll egy idő múlva
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz m165le #37715 üzenetére
Sohára kell rakni, akkor nem kapcsolja ki a wifi-t soha. Ezt a 2.3-mal kapcsolatos problémára írtam, azt hittem, hogy nyilválvanló. Azért kapcsolja ki, mert úgy van beállítva, és amikor kikapcsolja a kielzőt, kikapcsolja a wifi-t is.
Az érdekes, de teszem fel a kérdést, router miért van kikapcsolva?
Ez router gond lesz sztem, nem a telefoné.. Nekem 2.1-el sosem volt ilyen gondom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
m165le
csendes tag
válasz hackeeeee #37717 üzenetére
valószínű nem jól írtam, úgy vannak beállítva a telefonok hogy soha ne kapcsolja ki a wifi -t, mégis ezt csinálják.
én is kezdem gyanítani, hogy esetleg router gond, de akkor ilyen miért nincs a laptopon?vagy ha valaki itt esetleg olyan olvassa, aki nagyon otthon van a routerek világában tudna tippet adni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz m165le #37718 üzenetére
Passz. Nemvágom.. Ha attól is kikapcsolja a telefon a wifi-t, hogy úgy van beállítva, hogy ne kapcsolja ki, akkor kell egy hardreset, valszeg az megoldja a gondot... Mert hébe-hóba olyan probléma előfordul, hogy a telefon fellép wifi-re, viszont nincs rajta net, ehhez van 1 csatornakiosztási lehetőség módosítása a 2.3-ban, az elvileg megoldja.
Ha a router oszt IP-t DHCP-vel, és ha a telefon is kap ip-t, akkor minden oké... Ha csak nincs valami suftni beállítás, tehát el van rontva a beállítás (nem sértésnek szánom, de ha valami ügyes hozzáértő állította be), akkor az sem kizárt, hogy valami komoly beállítási gond van, és csak akkor van net, amikor megy a gép is.. Előfordulhat ez is, viszont az elég gáz, ha ez véletlen így van... De ez csak feltételezés.. Abból kiindulva, hogy akkor van net, ha megy a gép is, tehát ez úgy látszódik innen, hogy mintha a net a gépről menne, és arról lenne tovább osztva, routerrel... De mint mondom, ez csak feltételezés, tipp...
Összességében, az, hogy kikapcsolja a wifi-t annak ellenére, hogy be van állítva, hogy ne kapcsolja az valami szoftveres galiba lehet, viszont az, hogy csak akkor van net, ha megy a gép, az valami hardveres, beállítási hiba lesz, szerintem..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
apaszka
veterán
Semmi hír az RC5 ről?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
tcsan
csendes tag
Üdv. linket szeretnék kérni letöltéshez Mur4ik RC4 2.3 rom
Mindennek ára van! Néha valaminek túl nagy :S :)
-
tcsan
csendes tag
válasz Miksa64 #37732 üzenetére
Heló. az lenne a gondom hogy nem megy fel a 7.1 RC1 v2.0 RC4 igaz máshonnan töltöttem le de ugyanez.. a recoverys változat és mondta BRIKLY hogy frissítsem a recovery menüt
namost én ezt sajnos nem tudom hogy kell és a joestone által leírtakból meg semmit sem értek... xDMindennek ára van! Néha valaminek túl nagy :S :)
-
-
apaszka
veterán
válasz coyote55 #37736 üzenetére
Recovery img telepítése:
letöltöd joeystone recovery telepítő programját ([link]), majd kicsomagolod. (előtte vírusírtót kapcsold ki, mert néhány vírusnak látja!)
Ha megnézed benne a fájlokat, találni fogsz többek között egy .img fájlt.
A te új recoveryd másold be ide, és írd felül vele az itt találhatót (szóval nevezd át a letöltöttet olyanra, ami itt szerepel)Ha megvan, a telefonon a beállítások\alkalmazások\fejlesztés menüben kapcsold be az USB hibakeresés módot.
Aztán vissza a főmenübe, és csatlakoztasd az USB kábelt. Nem kell felcsatolni, hogy tudj fájlokat másolni, csak simán dugd rá.Ha ez megvan, a korábban kicsomagolt recovery telepítő mappában találsz egy install_recovery.bat fájlt.
Ezt futtasd le. Ki fog írni egy csomó dolgot, neked semmit sem kell csinálnod. Ha kész a telepítés, magától be fog záródni (egy perc sincs az egész...)Aztán a telefon újraindul, ha jól emlékszem.
...és ennyi lenne.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Anulu79
addikt
Ha rádugom a telefont a PC-re akkor történnie kéne valaminek a telefonon? Olyanra gondolok, hogy valahol jelzi, hogy rá van dugva a készülék vagy kiírja, hogy válasszak, hogy mit szeretnék csinálni?
-
Anulu79
addikt
válasz samu74 #37746 üzenetére
Ki is volt kapcsolva meg be is. Minden variáció volt már próbálva. Most az jutott eszembe, hogy lehet, hogy valami process beragadhatott a telefonban amit a gyári vissza állítás se tudott kilőni és ezért van ez a gond. Majd este megpróbálom vissza dugni arra a PC-re amivel először lett állítgatva a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs