- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
molbali
tag
Met30, darál0w köszi a válaszokat.
Egyébként ez jó hír.
[ Szerkesztve ]
-
lggt540user
csendes tag
válasz matrai93 #22450 üzenetére
Sziasztok!
@matrai93
Az SDK-nál ügy műxik,hogy az recoveryswift.img fájlt a Tools mappába kell másolni.Amikor elindítod a cmd-t cd parancsokkal oda (...\android-sdk-windows\tools) kell lépkedni és ott kell futtatni a fastboot flash recovery recoveryswift.img parancsot,de ez a recovery menüt teszi egy recovery engedélyezett ROM-ra.És valóban igazad van az AdbWinApi.dll-t (és a többi szükséges fájlokat) átrakja az új sdk a platform-tools mappába.Onnan átrakhatod a tools mappába,de tetszés szerint elindíthatod az adb.exe-t az eredeti helyén is,mindegy.A 2.3-at más módszerrel tettem fel.Letöltöttem a Swift2.3fix.zip fájlt és kitömörítettem az SD-re ami csak FAT32-re formázott,a clockworkmod\backup\ mappába és recovery-ből toltam egy restore-t.Remélem segítettem...
Ja a kihangotítás nálam sem ér semmit és sajna nem tudom PC Suite-el felrakni a névjegyeimet sem,ezeket leszámítva nagyon tetszik!Remélem JoeStone farag rajta...[ Szerkesztve ]
"The quieter you become, the more you are able to hear..."
-
molbali
tag
válasz #99499520 #22460 üzenetére
Köszi Belu....
Sajna csak holnap jutok hozzá a kártyaolvasómhoz. Anélkül nem nagyon szeretek a microsd-n garázdálkodni. Most meg ext2 is van rajta a 2.1-es rendszer miatt. Ami egyébként az utóbbi időkhöz képest elég jól megy, de ha hívnak azért így is sokat gondolkodik míg kiírja hogy ki a fene hív. Csomó ideig csak fekete képernyő.
-
kruci09
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsokat szeretnék kérni.
Ekellett vinnem szervizbe a telom mert az app2sd felrakása és egy rendszervisszaállítás után nem tudtam marketről letölteni és nem votlak prgik a telon csak az alapok. elvittem hát szervizbe felküldték pestre az lg márkaszervízbe és pénteken meg is jött a telóm új alaplappal nagy örömömre met 2.1 került a telómra. hát hamar lelankadt a lelkesedésem mert ahogy elkezdtem felfedezni a telóm nagyon osk minden nem tetszett. felkerült egy facebook for lg program ami nem épp a legjobb facebbokos alkalmazás, értesítéseket nem mutat és ahányszor fellépek vele a 2. kezdőképernyőre kikerül egy widget még akkor is ha vann ott más. ami elég idegesítő. felkerült a sims 3 ami elinditás után és miután megjelenik az" EA" logo kilép, így nem nyújt túl sok élméyt. marketom az eredeti verzio ami sajna (nem ugy mint 1.6nál) nem akarja frissiteni magát az ujra. ezekel még azt mondom megbékélnék de a LEGNAGYOBB GONDOM AZ: h amiért elcsestem a telóm(h memo karira menjenek a progik) az ugye 2.1en alapnak kéne lennie...na de pufff. nincs ilyen lehetőségem.igazából nem nagyon akarok beleturni a teloba mert nem is értek hozá anyira és most is megcsinálták garira a telot annak ellenére h ez gari vesztéssel jár.(következő álmokgutásom alkalmával nem hinném h ujra ingyen meguszom) így megoldást keresek ezekre a problémákra:
- sd-re telepítés. -
"facebook for lg" törlése esetleg frissitése.
-market frissitése
-sims 3 játszhatóság megoldás
A szoftververzió: 2.1-update1 -
darál0w
Jómunkásember
válasz kruci09 #22463 üzenetére
2.1en nem alap az SDre telepítés...ugyan ugy app2sd kell.
market majd frissül magátol idővel...
Sims3ra joe blogjában ott a megoldás. 1.HSZ.
facebook for LG törlésére is meg van a lehetőség...rootolni kell elsősorban. majd root explorer fel. és a progi cuccait letörölgetni szépen adott mappákbol.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
virion
csendes tag
Sziasztok!
Nektek megy 2.3 v1.3ban avi lejatszas?
Nekem nem akar se vital sem pedig rockplayerrel.2.3.4 RC2
-
kruci09
csendes tag
válasz darál0w #22464 üzenetére
Köszönöm. és app2sd-t ha felrakom ugynan ugy particionálni kell a memokarit? mert 1.6nál is elkurodott tőle a szoftver és nem akarom ujra szervizba vinni.
meg ha rootolom és leszedem a facebook for lg-t az nem jár esetleg gari vezstéssel meg nem megy szét tőle a szoftver? -
csegu
csendes tag
Helló!
Kaptam egy szivargyújtó töltőt, noname kínai, a felirata szrint LG GD900-hoz tervezték.
Modellszám: KMEM88
Input: 12/24VDC
Output: 5.0V-500mAEz elég az Optimusnak (navigáláshoz kéne), vagy kevés lesz, használhatom-e, vagy inkább csak árt az akksinak?
Köszi
-
virion
csendes tag
2.3 alatt megy nektek a video lejátszás vital playerrel vagy rock playerrel?
2.3.4 RC2
-
GazVezir
csendes tag
A 2.3-at nyüstölő fórumozóktól kérdezném, hogy mi a helyzet a játékokkal? Gondolok itt pl. az Angry Birds-re, ami köztudatottan nem fut reccenésmentesen az Optimuson a korábbi Android szoftverek alatt.
-
Dyrtyho
őstag
Szerintetek melyik mobil lesz jobb ? A Samsung Galaxy 2 vagy az LG Optimus 2x ?
best regards, egy fórumozó blogger
-
Exelsior
senior tag
köszi szépen
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
neorow1
aktív tag
Feltettem az 1.3as kiadást a 2.3ból. Azon kívül, hogy a kamera csak fehér képet ad és eltûnt a market, nem sok változást láttam, így visszamentem az 1.2re, várom a további javításokat.
-
veterán
"érdemesre lett már csinálva" a 2.3? úgy értem elérte azt a szintet, amikor már úgy korrektül használható? sajna munka mellett nem marad időm olvasgatni mostanában a fórumot Ellenben a 2.2.1 4.3 szépen futkároz
illetve ugyanúgy visszatérhető gondolom 2.3 után az előbb említettre...[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
darál0w
Jómunkásember
válasz Menthirist #22485 üzenetére
2.2nél jobb állapotban van már most
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
veterán
-
kisspepe
tag
Ma én is feltettem a 2.3-at. Eddig nem tapasztaltam semmi hibát.
Lenne viszont egy kérdésem azokhoz, akik használják a Power Control Plus widgetet. Ha a Power Control Plus widgettel kiteszem az asztalra a 2g/3g kapcsolót, majd ráklikkelek, akkor odaugrik a beállításokba. Míg ha a sima Power Controll widgetbe beteszem ugyan ezt a menüpontot, akkor simán váltogatja anélkül, hogy beléptetne a megfelelő beállítás menübe. Mi lehet a gond, a Plus verzió az miért nem váltogatja simán?
-
veterán
jah, a 22361-es verzió mehet fel? vagy kihagytam egy linket az újabbról?
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
darál0w
Jómunkásember
-
Met30
tag
válasz Menthirist #22490 üzenetére
22359 Ebben a fixek is benne vannak. nekem korrektül megy.
-
veterán
nah fent van a 2.3.2, rajta applanettől gmail-en át Evangelion clock-ig és gentle alarmig minden
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest