- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
palerNEW
tag
válasz palerNEW #17250 üzenetére
Na megtaláltam a kérdésemre a választ.
Leírom azoknak akik ugyan olyan lámák mint én:
HARD RESET: HANGERŐ FEL + HOME + KERESÉS gombokat 5 mp egyszerre kell nyomva tartani.
[Hard Reset]Tegnap DOS, ma Windows... Félek a holnaptól! - Kidobtam a frigót, mert a Windows jobban fagyaszt!
-
veterán
válasz palerNEW #17251 üzenetére
fent a keresőbe beírva, hogy hard reset, csupán 4x dobta ki, hogy így kell szóval le volt írva már egy párszor
bocs, 5x... beírva egészen az 5. kiadott találatig kell elolvasni a hsz-eket
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
joestone
addikt
válasz Pubszon #17256 üzenetére
Elvileg ezen paraméterek állításával lehet jobb le és feltöltési sebességet elérni , de mihelyt másik hálózat (esetleg cella) csatlakozik akkor már ahhoz kellene állítani , ezért célszerűbb meghagyni a telefonnak , hogy automatikusan váltogassa a mobilnet beállításait.
-
H2o-pok
senior tag
Az 1.4.2b és a 2.2.1 alapból rootolt?
[ Szerkesztve ]
-
Sziltam
csendes tag
BUÉK mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
tesopapa
aktív tag
beluudj: Szia. Az alábbi skin elérhető még valahol? Jó 2.2.1-re is ugye?
[Beluu_Dark_blue_edition]
köszi
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Többszöri próbálkozásra sem sikerül letölteni Joestone által belinkelt autorootapp2sd-t
Mindig sérült file-ra panaszkodik.
Fent van esetleg máshol is?[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
a modacon is fent van.
Más:
Sikerült rendesen működő kernelt faragnom , gyári alapokon . Teljesen jól működik a gyári rendszerrel , nem kell modult cserélni a működéséhez. Még a procihúzást csinálom meg bele , aztán csinálok egy olyan csomagot amivel a gyári romra is fel lehet tenni annélkül , hogy felmenne rá a recoverys moddolt rom.
-
H2o-pok
senior tag
Nos nekem most ment föl hiba nélkül, recoveryből a 2.2.1.
Viszont a simkártyán lévő telefonszámokat hogy tudom előcsalogatni, mert semmi nincs meg. -
S3RIOUS
tag
Üdv!
Nem tudom mi van a telefon mobilnetjével, de nagy nehezen letöltöttem marketról a speedtest-et, és 388 ms a ping, letöltési sebesség 11 kbps, feltöltési sebesség pedig 2 kbps
Valami segítséget tudnátok esetleg adni?
Vodafone-os vagyok, beállítottam az apn-t, plusz kitöröltem a két sort, ahogy joestone mondta
-
joestone
addikt
válasz #99499520 #17270 üzenetére
Ez még 2.1 , de ezt akarnám majd a 2.3 alá berakni.
A cél az , hogy aki nem akarja lecserélni a gyári romot recovery engedélyezettre az is tudja húzni a procit , vagy a swapet bekapcsolni. Aztán ha gariztatni akar akkor simán visszateszi a gyári kernelt. Ehhez csinálok majd egy progit ami ezt megcsinálja egy gombnyomásra.
Ami eltérés a gyári kernelhez képest:
swap engedélyezett
ext3,ext4
ntfs
852 a default codepage a fat fájlrendszerhez , win cp1250 , 8859-2 , utf8 engedélyezve a fájlrendszernél , a magyar ékezetes fájlnevek végett.
CIFS (windows megosztás elérése) engedélyezett
NFS engedélyezett
cramfs támogatás bekapcsolva
még az overclock kell bele és készen van.Teljesen a gyári cuccokkal működik nem kell semmit cserélni a gyári rendszeren csak a kernelt.
-
Exelsior
senior tag
újra akartam rakni a 2.2.1-es romomat és mikor ujra rakom megáll az LG logónál.
Nem csinál semmit. wipe megvolt. és semmi. valakinek van ötlete?Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
ERPY
őstag
Szeretnék itt is sok köszönetet mondani Beluudj-nak, aki MSN-en keresztül rengeteg sok hasznos tanáccsal és segítséggel látott el, le a kalappal előtte. Ilyen emberből kellene sok az országba, és nem lenne semmi baj.
-
Exelsior
senior tag
válasz joestone #17283 üzenetére
Köszi joe sikerült
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
Exelsior
senior tag
tudtok ajánlani valami jó billentyűzet progit amit lehet normálisan nyomkodni xD köszi.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
sanyirigo
senior tag
Sziasztok!
Olvasom a fórumot rendszeresen, de azt még nem tudom, hogy a System/app mappát hogyan tudom elérni a telón (rootolt). A gyári galériát szeretném megcsinálni EZ alapján.
Ha van rá más megoldás, szívesen kipróbálom azt is.
Pixel 7
-
S3RIOUS
tag
akkor nem tudtok segíteni? mert minden tökjó ezzel a 2.2.1-el, meg a kameraupdate-tel, csak a mobilnet szószerint hihetetlenül lassú
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest