- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
-
Mobilarena
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaosz86
aktív tag
Biztos hogy nem a gmail fiók létrehozás gombra mentél rá, a "van már google fiókom" helyett?
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Van - e olyan progi a Playen, ami összefűzi az SMS-ket és a negyedik SMS után is SMS-t küld, nem vált át MMS-be? Mert alapból 3 SMS-t lehet csak SMS-ként összefűzi, minden további már MMS-ként megy el.
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
Forestjo
senior tag
Nos volt már valakinek ilyen gondja? Általában minden Android telefonra érvényes ez a beállítás? Mert ezen a mobilon nem lehet változtatni a max három sms-en.
Azért volna jó, ha több SMS-t tudnák küldeni egyszerre, mert nekem az ingyenes. Meg az illető hölgy, aki fogadja, egyszerűbben el tudja olvasni, mint ha cseten kapná. Így elég hülyeség, hogy csak három SMS a határ.[ Szerkesztve ]
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
Dexter68
addikt
válasz Forestjo #15607 üzenetére
nekem csak olyan problémám van, hogy nem tudom az sms-eket folderekbe szervezni. De ez sem nagy probléma, mivel szinte kizárólag parkolási sms-eket küldök, időnként meg autópályásat. a többi kommunikációt elintézem szóban, facebookon, viberen, skypeon...
[ Szerkesztve ]
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
barrique
tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani a live wallpaper opciót?
Letöltöttem egyet, de nem tudom megnyitni, mert azt írja, hogy navigáljak a live wallpaper settingsbe és ott válasszam ki... -
TeeJay
félisten
venni akarok egy Blitzwolf USB töltőt ami két USB porton 2,4-2,4A-t tud küldeni töltésre
nem lesz baj ha az LG F6 telefont rátolom és a gyári töltő 1,2A helyett nagyobb kakaót is kaphat?egyáltalán 2,4A-t tudni fog az F6 vagy úgyis csak minimálisan fog több menni mint a gyári töltővel?
párom LG L90 telefonjához meg csak 0,8A-es töltőt adtak és annak is jó lenne ha nagyobb kakaó van a töltő adapterben és nem 3óra a feltöltés hanem kevesebb
kinek mi a tapasztalata ezzel?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
antal750
aktív tag
Sziasztok
Sikerült visszahoznom a telót működésbe Újra raktam mindent,használtam a szülinapos igo progit is de van egy pici bajom a megjelenítéssel.Nem jelenik meg teljes képernyőn,a felső navibárt nem tudom eltüntetni..
Azt tudom hogy a sys txt-ben kellene valamit átírni,de ez nem sikerül..Ha van köztetek aki tudja mik ezek az értékek legyen szives nekem elküldeni akár privátban is..Előre is köszönöm -
antal750
aktív tag
válasz stefi68 #15612 üzenetére
Heló
Az benne van de az kevés
Ezzel a screensize and density play-s progival lehetne valahogyan mókolni.Ezt lefuttatva kapunk olyan értékeket fekvő és álló módban amit belekellene írni.Na ez nem akar nekem összejönni.Nem találom azt az értékeket benne ami a teljes képernyős megjelenítéshez kell.
Vagy esetleg ha te használsz igo-t a sys txt-t átküldenéd??[ Szerkesztve ]
-
barrique
tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani a live wallpaper opciót?
Letöltöttem egyet, de nem tudom megnyitni, mert azt írja, hogy navigáljak a live wallpaper settingsbe és ott válasszam ki... -
stefi68
addikt
válasz antal750 #15613 üzenetére
Nem használom a SzülinApp-ot, de amikor fent volt és beleírtam a sys.txt-be a fullscreen=1 sort akkor eltűnt az állapotsáv az tuti.
A Screensize and Density nem állítgat semmit, csak infót ad a képernyő méretéről mindenféle variációban.[ Szerkesztve ]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
barrique
tag
Ha a Háttérképre nyomok, nem a Mozgó háttérkép jön föl, hanem azok a lehetséges helyek, ahonnét háttérképeket tudok beállítani...
Olyan, hogy mozgó háttérkép, nincs a lehetőségek között. -
-
zoli62
addikt
Mostanában azt csinálja a telefon, hogy bekapcsolás és hálózatra való feljelentkezés után percekig tart, míg befejeződik a médiakeresés, és addig használhatatlan, mert kevés a memória. Mitől lehet ez?
-
barrique
tag
Sziasztok!
Ma reggelre néhány Gravitybox beállításom megváltozott...
Próbálom újra beállítani, de azt írja, hogy a Gravitybox keretrendszer nem válaszol.Mit lehetne csinálni, hogy jó legyen?
A válaszokat előre is köszönöm. -
J.Pinkman
tag
válasz zoli62 #15623 üzenetére
Xposed-nak van erre is egy modulja.
Xposed Media Scanner Optimizer
Nem nézi át az egész telót, csak amit engedélyezel neki.
Nálam 4-5 mp a szkennelés.Valamint nálam is előjött az a bug, amit más már leírt: napközben is csinál egy média szkennelést, majd 100%-on ott felejti az eredményt értesítési sávban, amit el sem lehet tüntetni.
Na ez a modul ezt nem is engedélyezi a telónak. -
313313
addikt
válasz J.Pinkman #15626 üzenetére
Ez a napközbeni szkennelés nálam jött elő. Gyára galéria alkalmazás ilyenkor kuka, OneDrive is használhatatlan, ezeket próbáltam. Ha menüből rámegyek a memóriakártya kiadása, majd pár másodperc után a a csatolásra, akkor végig szkenneli újra a kártyát, de nem akad meg 100%-on...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Tomasz72
aktív tag
Nálam is előfordult néha, hogy 100%-nál leragadt.
Kicsit kigyomláltam a memóriakártyát, kb 2 hete csend, nyugalom.
Szerintem inkább ennyire teleszemeteli a rendszer...Hotel Golf Seven Whiskey Bravo Foxtrott @ HG6RVA
-
313313
addikt
válasz Tomasz72 #15629 üzenetére
Hard reset után (memória kártyát is formáztam, csak a képek/zenék és videók mentek vissza rá) kb 2-3 órával kezdte is ismét a 100%-on megállást...
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
-
ultio
aktív tag
Van olyan jegyzetelős app, ami ingyenes, szgépen is megy és jelszóval lehet levédeni a jegyzeteket?
rasti rusti
-
Dexter68
addikt
Háromfélét használok, Evernote (itt külön is le lehet védeni a jegyzeteket), Google keep, és a Tasks free, ami a google naptárának a todo-listjét kezeli.
Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
Skyhigh
aktív tag
válasz Skyhigh #15628 üzenetére
Nálam JB alatt csinálja, rootolt, és a gyári vissza állítás is csak addig oldja meg, míg minden alkalmazást be-nem lakok. Utána már megint percek mire betölt.
Kingston Class10-es sd van benne, kb 3-4 giga tartalommal.Jó lenne tudni, hogy KK alatt is ezt csinálja-e vagy nem....
A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
KoryHu
aktív tag
Üdv. Nekem is előjött mint talán valaki másnak is, ez a "gyors restart" hiba. Telefonáltam, leraktam, épp befejeztem a hívást, megnyomtam a lezárás gombot, majd leraktam az asztalra, kb 5 másodperc múlva trillazo hang, látom restartolt a teló. De kb 10 másodperc alatt, média szkennelés se volt. A teljes futási idő nem indult újra, viszont az alkalmazások futási ideje igen. Ilyet egész biztos még sose csinált. 23 hónapos, gyári JB. Akksi 80%-on volt, most 78%. Semmit se telepítettem már vagy 1 hete és 6 napja megy a készülék, de volt már 1000 órás futasidőm is hiba nélkül ... Eddig egy restartot értem meg kb 1 éve fotózás gombra kattintva restartolt, de az egy rendes "kifagyós" restart volt.
[ Szerkesztve ]
Nem öreg, csak régebb óta fiatal.
-
suste
veterán
valaki használ esetleg 4.4 rom-mal Xiaomi mi band -et?
nekem a 4.1 van még, ezzel tökéletes a telefon, de a xiaomi cucchoz elvileg kell a 4.4
amit egyébként fel is tennék simán, ha nem lenne ennyi rossz tapasztalat vele....
de ha tutira működik az újabb rom-mal, akkor lehet megpróbálnám még is.... -
adsl
aktív tag
válasz KoryHu #15637 üzenetére
Üdv.Azt hiszem az elsők közt írtam én is erről a hibáról.Nekem is gyári JB,nincs Root meg semmi piszkálás.19 hónapos.Pár dolog van csak telepítve.Telefon belső memória is több mint 3Giga üres,meg a 4Gigás SD-m is félig van tele.Egyszer tapasztaltam ezt a restartot úgy ahogy te is írtad,azóta nem jött elő vagy nem vettem észre.Most néha ez a google leállt ablak szokott felugrálni és olyankor eltűnik a billentyűzet.Lehet így lett kalibrálva az élettartama a telónak?!Amúgy személy szerint nagyon megvagyok elégedve az F6-al!Mindenben megfelel nekem!Az utóbbi időben előjött 2 hibácskát leszámítva...De emiatt,főleg ha nem jelentkeznek állandóan ezek a hibák akkor tuti hogy nem mostanában váltok másik telóra!!!
-
barrique
tag
Én ezt nem értem.
Akármennyi tárhely áll rendelkezésre a telómon, képtelen vagyok telepíteni a TitaniumBackup-ot.
Mindig azt írja, hogy nincs elég tárhely, szabadítsak fel.
1.7 Gb nem elég a 7.33 Megához?
Mit lehetne tenni?
A válaszokat előre is köszönöm. -
Dexter68
addikt
„Lehet így lett kalibrálva az élettartama a telónak?”
Szerintem csinálj az appjaidról mentést (ha rootoltad, akkor a beállításokat is le tudod menteni a Titanium backuppal), és toljál neki egy hard resetet. Appok vissza és máris meghosszabbodott az élettartam.Suste #15638: Nekem nincs panaszom a KK-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Dexter68
addikt
Azt nem tudom... xiaomival olyan tapasztalatom van, hogy a múlt héten hirtelen felindulásból cseréltem a gyerekemmel (neki Redmi 1-e van vagy mi), de a harmadik nap mindketten visszaköveteltük a sajátunkat
-
Forestjo
senior tag
Sziasztok! Az ajánlott CallRecorder-t használom hívásfelvételre. Eddig a KK alatt működött is, de memória gondjai miatt meguntam és visszaraktam a JB-t. Erre is telepítettem a rögzítőt, de szinte alig halható hangerőn vesz fel, mi lehet a baj?
Persze a Messenger szuperül jelez fénnyel is.
[ Szerkesztve ]
-
Forestjo
senior tag
válasz Dexter68 #15648 üzenetére
Köszi a választ. Nekem a KK alatt is voltak néha gondjaim, de nem ilyenek. Ott az volt, hogy néha nem indult el, csak kicsit késve (szerintem memória volt kevés, vagy nem tom), vagy visszajátszásnál néha leállt, de csak a lejátszás - és újra elindítottam kétszer háromszor, utána stabil volt.
A lejátszás megakadása az gyakori volt, de nem annyira bosszantó, a késéses indulás nagyon ritka volt, tán egyszer kétszer.
[ Szerkesztve ]
-
Forestjo
senior tag
Lehet hogy visszarakom én a 20E-t és rootolom és pucolom, mert ugyanis eddig nem rootoltam, csak jegeltem appokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI internet
- Óvodások homokozója
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest