Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • peter_27

    aktív tag

    válasz babosf #5061 üzenetére

    Azért ne hasonlítsunk már egy autót egy telefonhoz! Egy új autó kifejlesztése tesztelése sorozatgyártásba küldése TÖBB ÉV!!! Ezen felül keress már olyan nagy tömegmárkát amelyiknél nem történt visszahívás típushiba miatt. Szerintem nincs tökéletes termék, csak jól működő és kevésbé jó működő. Elég rég óta vagyok "okostelefon" felhasználó (SE P800-al kezdtem) hogy bátran kijelentsem minden ilyen készüléknek van valami szoftveres gondja amit idővel a gyártó javítani fog. Hogy ez mennyi idő az a gyártótól függ, de csak egy példa: A htc p3600 (trinity) megjelenésekor a benne lévő gps le volt tílta. Sokan azt sem tudták h. van benne gps. És idővel ott is megjelent a gyári szoft. amiben már engedélyezve volt a gps. Ott van még a Samsung omnia2, a gyári rommal egy kalap f@s az egész, de Rapid :R romjaival olyan lett mint ha kicserélték volna benne a procit egy tegra2-re :) .

    Optimus 2X
    Olvastam én is a hibákról amik jelentkeztek több embernél, és ezek ellenére én gari nélkül is bevállaltam egy ilyen készüléket, mert rengeteg potenciál van benne amit a mostani 2.2 droid nem képes kihasználni. Jelenleg 5 napja használom (extrém módon) eddig hiba nélkül. Fagyást, váratlan újraindulást, ki nem jelzett bejövő hívást nem tapasztaltam. Gyári v10c rom van rajta, lg launcher-el használom jelenleg rootolva, mert a céges nethez kell a proxy. Ezenfelül az első hsz.-ben lévő apok vannak felrakva,(+32 Market -ből) és eltávolítottam az F-Security -t. Task killer telepítve van, de normálisan be van állítva, hogy mit nem lőhet ki, valamint nincs engedélyezve az auto-kill.
    Egy-szóval jelenleg (remélem így is marad) én is a jól működő Optimus 2x-esek táborát erősítem, és várom a hivatalos 2.3 -as frissítést.

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy S10

Új hozzászólás Aktív témák