Hirdetés

  • Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről

    ma Részletes képek, specifikációk és euróban megadott ár is van a legendás modell újraélesztett verziójához.

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

Új hozzászólás Aktív témák

  • mycso

    veterán

    LOGOUT blog

    No ismét az FR17-hez szólnék, tehát mostmár pár napja fent van, nem fagyok, működik tökéletesen, mondhatnám, hogy tökéletes, csak ugye itt van a galériás hiba amit fentebb írtam --> a képek nagyításánál a képek alját eltünteti.

    Aztán mint kiderült bármilyen időjárás widgetet rakok ki, nem mutatja az időjárást --> kirakja a widgetet, csak üresen, illetve ha frissíteni akarom, akkor kiírja, hogy nem sikerült.

    Amit a gyári rommal írtam, hogy az mp3 csengőhangok max hangerőn csengés közben torzul szólnak, az megmaradt.

    Egyébként ami a gyári rommal volt gépről lehúzás utáni extrém lassulás/fagyás teljesen megszűnt, és szerencsére a napi 2-3 fagyás/újraindulás is eltűnt. Gyári rommal a zseblámpa funkció használatába is sokszor belefagyott ez is megszűnt.

    Már majdnem, hogy elégedett vagyok azért ez a pár apró hiba amikkel eddig találkoztam azért még eltűnhetnének.

    Hát egyelőre ennyi.

    Vagy 2-3 napja, amikor töltöttem a telót, nálam is lefagyott (eddig még ilyen problémám nem volt) és a töltő olyan iszonyat forró volt, hogy alig tudtam megfogni. (már az jutott eszembe, hogy ezeket a többeknél is tapasztalt töltési-fagyásokat nem-e a töltő okozza...)

    “The Night is Dark and Full of Terrors”

Új hozzászólás Aktív témák