Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
LG G6 - hozza a kötelezőt, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matyi222
senior tag
Srácok még az Android One telefonok sem kapták meg az Oreot, türelem, haz ez nem kapja meg, akkor semmi..
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Matyi222
senior tag
válasz #92673536 #4854 üzenetére
+1 szerintem is a március környékéra várható...
Igaz, hogy én csak két napja jutottam egy ilyen készülékhez, de szerintem ez egy igazán szuper készülék.
Én sem vagyok frissítés fetisiszta majd jön amikor végeznek az optimalizálással. Én is várom, bár már volt szerencsém Oreot használni, látszólag szinte semmi különbség sincs a 7-hez képest.
Van egy Xiaomi MI A1 Android One telefonom is, arra sem jött még, így itt sem lehet para még.Amúgy jó teló az MI A1 is, de nagyon látszik a közel 100k különbség rajtuk...
[ Szerkesztve ]
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Matyi222
senior tag
Én nem akarlak lehurrogni, tiszteletben tartom a véleményed, de ez hasonlat erősen túlzás, hogy a G6 nem jön a Flex 2 utcájába sem.
Ezt indokold meg légyszíves érvekkel, mert ez komolyan érdekel...Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Matyi222
senior tag
Most direkt utána néztem a két telefonnak, néztem drop teszteket, teljesítmény, fényerő, stb, stb, stb...
Én részemről azzal zárom, hogy annyira nem játszik egy ligában a két telefon a G6 javára, hogy kár ezt folytatni.
Véleményed elfogadom, hogy számodra ennyivel jobb volt, én személy szerint a neten feltalálható adatokból nem így látom, viszont nem használtam soha ez is igaz..
-
Matyi222
senior tag
Én valami 100Mhz-es Pc-n kezdetm, ha jól emlékszem 386-os volt Azóta mindenre rácsodálkozom milyen gyors.
-
Matyi222
senior tag
Így a negyedik napon azt tudom mondani, egyenlőre ez egy nagyon király telefon. Nálam nem merül, tegnap 14 óra alatt 1,5 óra SHOT és még volt 82% az akkuban. Szerintem szép is a teló. Bár ez szubjektív 100k ért nekem megérte 2 év garival.
-
Matyi222
senior tag
válasz Sterilzona #4885 üzenetére
Always On frankón működik. Illetve ha az asztalon van, sok telefonnal szemben itt az előny a duplakopp ébresztés, nem kell felemelni.
ToomyC. Én még nem is próbáltam ki.
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz Sterilzona #4887 üzenetére
Igen meg az óra és az akku százalék. Illetve amikor egy értesítés érkezik az ikon először felugrik nagyobra, de az is csak ilyen világítva. Szerintem jól megoldották.
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz JoeCockBill #4890 üzenetére
Ez sem teljesen igaz, mert fényerő és fényviszonyok függvénye. Akkor vagy nagyon alacsony fényerővel használod, vagy automatikus fényerőn és sokat vagy sötétben.
Ha megnézed a koxmatyi fotóját, jól látható ha megfelelő a fényerő.
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz Sterilzona #4891 üzenetére
Nekem sosem hiányzott a led, így is tökéletes számomra, rögtön látom éppen melyik appon zaklatnak.
-
Matyi222
senior tag
Oreot nagyon várók számára alább a lista a várható frissítés idejéről, ezt is csak a neten találtam, tehát nem szentírás, de ezek szerin idén nem lesz...
-
Matyi222
senior tag
válasz Diamond500 #4901 üzenetére
+1
Igaz csekély a tapasztalatom 6 nap, de szerintem is max 3-5% visz el az akkumulátorból az AOD
-
Matyi222
senior tag
Nem 24 órára gondoltam, reggeltől estig tartó használati ciklusra. Ha igaz lenne a 20-25%, akkor hogy is bírna 5-6 óra SHOT-ot?
Ma volt 15 hívásom, email, web, telefon nyomogatás unalomból, 12 órája megy a telefon, AOD folyamatosan és még van 77% az akkuban. ja 1.5 óra Shot.
Na,de a lényegen nem változtat kinek ez, kinek az!
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
Nálam is 2.01 HH a fókusztávolság, akkor mi azért vagyunk elégedettek a fotókkal
tomboy0013
Nálad 2.09? Valóban létezik ez a különbség?Már máshol találtam fórumokon beszélgetést, tényleg két verzió van...
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz tomboy0013 #5081 üzenetére
Azt értem, csak ha megnézed a képek tulajdonságaiban, ott valóban 2.09? Erre lettem volna kíváncsi fáncsi
Én mondjuk ritkán fotózgatok, így majdnem mindegy, de most kivételesen ha ez valós, akkor szerencsém volt
-
Matyi222
senior tag
válasz Indiant #5117 üzenetére
Szerintem ezzel, én is ezzel szoktam...
Beállítások>Biztonsági mentés és visszaállítás>Mentés és visszaállítás
Itt megtalálod...
-
Matyi222
senior tag
Szerintem sokkal jobb mint a G4, de ez csak a saját véleményem. Nekem marhára bevállt. Mindig az a baj az ilyen fórumokkal, hogy álltalában csak a negatív tapasztalatokkal rendelkezők látogatják, aki elégedett az használja és be sem néz ide. Így sosem kapsz reális képet. 😀
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
Szia! Nekem Samu S7-em volt, összeségében annál is jobban tetszik ez. Szerintem a G6 egy igazán remek telefon. Mondom ezt úgy, hogy van itthon: I 5S, I 6S, Samu A5 2017, Samu S7, Fly 4. Valahogy nekem a G6 lett a legszimpib, pedig eddig 2-3 havonta cseréltem a telefonokat. G3 után szerintem nem okoz csalódást.
#5277 SoulReaver
Akadozás nálam sincs, nagyon pörgős inkább.[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
Mert az okostojás programozók vagy dizájnerek így találták ki, már nagyon sok telefonon így működik sajnos.
tomboy0013 megelőzött
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
Lehet én vagyok igénytelen, de szerintem nem ennyire rossz a helyzet mint itt páran írják, vagy nekem nem G6-om van, biztos én a G7 prototípust kaptam, mert az enyém igen fasza. Nekem tökéletesen működik és még tetszik is. 😂 Nekem a fényképező is elég jó, persze egy QHD monitoron kinagyítom a képeket pixeles, de ki a franc nézegeti így? 😈 Nem melegszik, akksi jól bírja, hívás minősége tökéletes. Nem akarom fényezni, de nekem tökéletesen megfelel. 🤗
Annyit tennék szerényen hozzá, ha valaminek gyenge az üzemideje az éppen a G4, csak mint tudjuk az emlékek mindig megszépülnek. 😁😉[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz Matyi222 #5311 üzenetére
Most kíváncsiságból bele olvastam az agyon dicsért G4 topikba, hát inkább hagyjuk innentől kezdve. 😁 Ott meg a G3 van istenitve, hogy annak a szintjét nem hozza a G4, no comment, illetve össze-vissza romolgatnak. Én 2017 végén ilyenről hallani sem akarok, csak kibontom és használom. Na a G6 ilyen. Ne próbáljuk már elhitetni az emberekkel, hogy egy 2014-2015-ös teló jobb mint a maiak. Ezek csak szép emlékek, semmi igazi komoly összehasonlítás sem igazolta. 😁
-
Matyi222
senior tag
válasz gretzky77 #5313 üzenetére
Tudom és értem miről beszélsz, volt nekem is, G2,G3,G4, bár ekkor még sokszor cseréltem telefont, talán a G2 volt a legtovább. G5 kimaradt, most G6, egyenlőre úgy látom marad is ez. 😁
Csak bosszant mikor valaki úgy ír róla mintha egy utolsó sz@r lenne. Azt megértem, hogy valakinek nem tetszik és nem jó az Ő igényeinek, de ez akkor sem nevezhető ennyire sz@rnak. Szerintem jól használható szerethető készülék ami nem felel meg mindenki elvárásának. Ez így a helyes definíció. 🤗
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz droidforever #5319 üzenetére
Gratulálok az a jobb 😉
-
Matyi222
senior tag
válasz soundman1 #5391 üzenetére
XDA-n lévők mind felmennek, itt vannak újabbak is és régiek, ezekkel tudsz kísérletezni.
Kipróbáltam mind működik, bár én nem használom, mert nekem teljesen jó a gyári app is.
Gabb által linkelt az 1.5-ös, 4.0- ig van az XDA-n.[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz tomboy0013 #5393 üzenetére
Te mindenki helyett válaszolsz? 😈😁
Csak tippet adtam a kollégának, hol vannak próbálható verziók, készítés dátumát nem néztem csak a verziót, az XDA-n 1-től 4-ig vannak, ebből indultam ki, de te megint negjelentél újra neked van igazad. 😁Ne sértődj meg csak viccelek! 🤗
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz Matyi222 #5396 üzenetére
Amúgy az XDA-n lévő 4.0-ás verzióban is megvannak gabb álltal javasolt beállítások, csak kicsit más a menü rendszer. Ha kicsit jobban belemászik az ember megtalálja benne.
-
Matyi222
senior tag
válasz tomboy0013 #5413 üzenetére
Ebben a témában most marhára egyet értek veled. Olyan mérhetetlenül fel van hájpolva a biztonsági frissítés és annyira ráépítették a marketinget, hogy a felhasználó úgy érezze, hogy ha nem jön a biztonsági frissítés máris új készüléket kell venni.
Van bárki a környezetünkben aki ennek elmaradása miatt valami hátrányt szenvedett?
Nekem nincs, viszont olyan készülékem van ami már több mint egy éve nem kapott biztonsági frissítést.
Bizony az is mindenféle probléma nélkül működik.Sajnos az Androiddnál ezzel riogatnak, hogy vegyél frissebb telefont, az almánál meg lassítják a készülékeket.
Mindenki alkalmazza a saját kis módszerét.
Ha köreltekintően használod a telefonod és nem szedsz le mindenféle app-okat ismeretlen forrásokból, igen csekély, szinte lehetetlen, hogy bármiféle gondod legyen, még ha nem is a legfrissebb a biztonsági patch a telódon.
Természetesen ez fordítva is igaz, lehet mindig az aktuális patch-ed, ha nem figyelsz oda hol nézed az xxx-et, akkor megszívod.
Szóval szerintem a körültekintő használat fontosabb mint a patch.
B.Ú.É.K.
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz Diamond500 #5426 üzenetére
Az szép lenne ha egy ip68-as telefonban párától elszíneződik az indikátor, akkor megtaposom 😈😁
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz st3v3np3t3r #5440 üzenetére
Hát igen ez a gyártók részérő "too much" lett....
-
Matyi222
senior tag
Ezt a google alkalmazást Datally: mobile data-saving kezdtem használni, figyelmeztet ha valami eszi a mobilnetet, eldöntheted, hogy engeded avagy sem.
Na most az a problémám, hogy nem engedi a rendszer a buborékos értesítést, így mindig le kell húzni az értesítést és megnézni.
Tudja esetleg valaki, hogy lehet engedélyezni a buborékos értesítés megjelenítését?
Nem tudom tíltottam-e valahol, most nem találom.Köszi előre is!
-
Matyi222
senior tag
Szintén így gondolom.
Közép kategória azért a G6 alatt van. Én tényleg elegedett vagyok ezzel a készülékkel. 🤗😁Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
Matyi222
senior tag
válasz tomboy0013 #5491 üzenetére
😂😂😂😂
-
Matyi222
senior tag
válasz st3v3np3t3r #5493 üzenetére
Cinikus volt a hozzászólása 😁 Nem ment át? 😂😂😂
-
Matyi222
senior tag
válasz Indiant #5508 üzenetére
Az ezer másik dolog nem az amit emailen kaptál Gdrive-ból csatolva? Mert nálam így van, és szépen teszi a dolgát. Gdrive app vagy online ezek nem látszanak. Közben néztem tovább, azokat dolgokat is mutatja, amiket mások megosztottak vala veled gdrive-on... Sôt amiket letöltöttem mondjuk XDA-ról és Gdrive-on volt megosztva.
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz Optika01 #5520 üzenetére
Nekem egy sim-es van, ott a "hálózat típusa" alatt van a "csak gsm" lehetőség. Ilyet keress biztos lesz, ez a 2G.
-
Matyi222
senior tag
Mióta én is elhegytam a facebook virtuális világát, még egy napot bír a telefonom. Hozzáteszem már 2 éve, se facebook, se messenger és nem is hiányzik az életemből. Sőt.....
Jelenleg 12 óra Standby, 1,5óra sot, és 82% Van még az akksiban.
[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
válasz nagyfehér73 #5561 üzenetére
Üdv közöttünk. Én még nem láttam különböző színűt, de az nem jelenti, hogy nem létezik. Majd a többiek talán tudnak segíteni. Azt szabad tudni mennyi az a jó ár?
-
Matyi222
senior tag
XDA-n van egy, biztos működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest