Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomboy0013

veterán

válasz fototrend666 #5410 üzenetére

"A mai világban a lényeg a biztonsági patch..."

Nem, a mai világban az számít mennyit tudsz egy adott dologgal kaszálni. A biztonsági frissítések maximum a lelkednek okoznak megnyugvást komoly támadás esetén szart se ér. De felesleges dobalozni a nagy szavakkal a többség azért várja a frissítéseket mert akkor úgy érzi foglalkoznak vele és hasznosan költötte el a pénzét. A biztonság szó tökéletes magyarázat a dologra. Maga a szó a marketingben pedig nagyon fontos szó mert megnyugvást okoz a vásárlónak, akár a "támasz" szó. Lehet csűrni csavarni de a valós lényeg ennyi. A marketingre több pénz megy mint a fejlesztésre a cégeknél, nem is kicsivel, ez sem véletlenül van igy. Más ezt lehet benyeli de van pár év munkatapasztalatom marketing téren szóval ezt nekem nem kell magyarázni. Nem véletlenül írtam amit írtam. Én nem fogom lecikizni a hsz-ed mint te az enyém mert ez egy sokkal komplexebb téma amiben eléggé kevesen jártasak, de azért tekintettel lehetsz másra is mert nem biztos hogy annyira egyszerű a történet mint ahogy te látod. De mint mondtam nem off indításnak szántam csak kikívankozott. :) Szóval itt én annyiban is hagytam, az álláspontom tudod meg én is a te látásmódod.

Új hozzászólás Aktív témák