- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
LG G6 - hozza a kötelezőt, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabbbb
senior tag
válasz Indiant #6647 üzenetére
Amikor tágabb család egy szobában van karácsonykor, akkor G6-al egyszerre tudok mindenkit videózni, ez nekem többet ér mint az infra.
"és mint a képek mutatják online webcamnak és hatalmas terek épületek fényképezésére alkalmas, de szerintem az ilyen helyzetek száma igen kevés. Hacsak valaki nem világutazó."
Nem tudom hol élsz, de én csak simán sétálok a városban látok valamit ami tetszik a halszemmel a teljes környezetet is meg tudom örökíteni a háttérben, azért elég gyakran van ilyen, nyitott szemmel járok.
Ha valaki Fészbuk zsoké, akkor is ki lehet tűnni egy-egy ilyen fotóval, mikor a feltöltött képek 99.9%-a 24-29mm ekvivalens mobiloptikával készülnek. Meg szó szerint ökörködni is lehet a perspektívával.
^ez csak egy random kép internetről
Én megértem, hogy nem mindenkit érdekel a fotózás, de miért kell ennyit rágódni ezen akkor???[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Sziasztok használ esetleg valaki Chrome beta-t? Eddig alul volt az URL sáv és az tökre bejött de most valamiért fentre került és nem tudom miért! System ui-t használok és gondoltam az kavarhat be ( igaz eddig is használtam és nem volt gond) de nem! Adatok törlése,gyorsítótár törlése megvolt! Esetleg valakinek ötlet?
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
gretzky77
veterán
válasz Wechy77 #6657 üzenetére
Köszi igen újra kell indítani,viszont nekem olyan hogy Chrome home nincs! Van egy pár Chrome home beállítás de azok mások!
Feladtam csak azt nem értem miért állítódott el és hogyan!?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Ice_T
újonc
Sziasztok, lenne egy olyan kerdesem, hogy valaki talalkozott olyan problemaval hogy az uvegfolia felrakas utan par nappal, hettel a telefon bal felso sarkaban a kamera mellett kezd feljonni majd feljon az egesz a hangero szabalyzo gonbok aljaig.. Eddig 4 kulonbozo foliat probaltam, mindegyik ugyanugy jart
(Bocs ha mar volt ilyen tema.. Lehet nem olvastam vissza eleget) -
soundman1
senior tag
Nem biztos, hogy segítek, de én nálam a tok pereme nyomta meg az üvegfóliát és vált fel. Tiszta ideg voltam, hogy mitől lehet, aztán 5 nap után, hogy levettem a tokot derült ki a hiba. Addig reszeltem a tok szélét, amíg jó nem lett.
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
daniiel09
tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy portrémódot hol találom? (Már ha van)
-
bajnokpityu
félisten
van bárkinek tapasztalata, hogy az usb->hdmi átalakítón ad-e ki a képet a g6?
hivatalosan nem támogatott, de van, aki szerint működik..eladó topping dac
-
Ice_T
újonc
válasz tomboy0013 #6667 üzenetére
Koszi. Megprobalom annyi a gind h nekem az elejen letapad..utana kezd feljonni es egyre nagyobb 😧
-
Ice_T
újonc
Koszonom a valaszokat!
-
Balzak83
senior tag
Szemre nem látszik semmi? Súrlófényben nézd meg, nincs-e ott valami idegen eredetű tárgy. Az üvegnek sok mindent ki kellene bírni, többek közt a kis egyenetlenségeket is. Én raktam fel pl repedt kijelzőre üvegfóliát, amin körömmel is érezhető volt a repedés. Gond nélkül rászívta magát, és később sem jött fel. Az üvegfólia azonos márkájú? Simán kifoghattál egy hibás sorozatot.
-
Kacsapecseny
csendes tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy van időzített kikapcsolás?
Ha nincs, tudtok vlmilyen alkalmazást(akkor bekapcsolás nem kell)?
Előre is köszi.Isten bizony, ateista vagyok!
-
soundman1
senior tag
válasz Kacsapecseny #6674 üzenetére
Úgy emlékeztem, hogy van, de nem találom. A Beállítások/Értesítések/Ne zavarjonnál az Ütemezés nem jó? Az a cél, hogy ne tudjanak felhívni, elérni?
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
gretzky77
veterán
válasz soundman1 #6677 üzenetére
Ha a cél hogy ne érjenek el,akkor repülő üzemmód?
Amúgy a ne zavarja is jó,sokmindent be tudsz állítani és ott olyat is meg tudsz adni,hogy ne érjenek el,de mondjuk adott személy (asszony,gyerek,stb) tudjon hívni!iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Balzak83
senior tag
válasz Kacsapecseny #6679 üzenetére
Nem biztos ám, hogy spórolsz vele. Repülő üzemmódban merül 1-2%-ot egy éjszaka, tapasztalatom szerint egy ki-be kapcsolás is hasonlóan tudja meríteni. Bár azt aláírom, hogy ha fejed mellett tartod a telefont éjszaka, akkor minimum a repülő módot illik bekapcsolni.
-
daniiel09
tag
Letöltöttem egy gcam appot, ebben van portrémód, viszont nem tudok váltani a nagy illetve kis latószögű kamera közt. Erre van mód valahogyan?
-
Balzak83
senior tag
Hát, tegnap szomorúan konstatáltam, hogy a snapdragon 821-es beépített dac egy nagy ***, amivel az LG el meri adni ezt az egyébként kiváló telefont. Munkahelyen egy "komolyabb" fülessel szoktam zenét hallgatni, egy 53mm-es, 40 ohmos Audio-technicám van, gondoltam rádugom telefonra ugyanazt a zeneszámot, hát a sírás kerülgetett. A különbség elég durva, pedig azért az alaplapi dellaudio sem egy nagy gurítás. Ezen felbátorodva, este rádugtam az autóban használt Ugreen 4.1 bluetooth vevőt, ami még sima aptx-et sem támogat, egy m8-as gyári fülesre, amit utazásokhoz szoktam előkapni. Hát, a $14os árával az is oda vissza veri a szegény qualcomm féle rettenetet. Akkor mit tudhat az aptx-hd? Találtam Alin egy LEVN névre hallgató kis pakkot, $34ért, ha megjön majd beszámolok róla mit tud a telefonnal. Nem vagyok zenebolond, napi 20-30 perc zenéhez nem fogok drága audió cuccokal rohangálni, de az is biztos, hogy a 3.5-ös jack mostantól már csak dísz lesz a sarokban.
[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
válasz Kacsapecseny #6679 üzenetére
Amikor megvettem a g6-ot azon voltam, hogyan lehet ütemetezetten automatizálva repülő módba rakni. Miután kiderült, hogy root kell hozzá, kipróbáltam, hogy mennyit merül dual sim-mel és net nélkül egy éjszaka alatt, és max. 1 %-ot merült. Így azóta éjszaka is be vagyok kapcsolva. Próbálj ki valami profilozó app-ot, ha a ne zavarj módot kevésnek találod.
-
luna40
tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hátha tudja valaki, hogy mi a fene az a rögzítse az aljáig nevű alkalmazás? 5%-ot merített az akksiból az utolsó feltöltés óta!
OnePlus 8T + LG G6 Black + Asus Google Nexus 7 16 GB 4.4.4
-
Balzak83
senior tag
Igen, mindkettövel megnéztem, a dinamikatartomány érezhetően kisebb, és már amennyire értek ehhez, a közepes hangtartományban is gyengébb. Egy v4a lehet hogy sokat javítana a dolgon. A 4.1-es bluetooth teljesítményén meglepődtem, azóta néztem youtube teszteket, kicsit rosszabb mint az aptx. A hd-t meg ugye még nem sikerült meghallgatnom.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Sziasztok! (Számomra) hosszú idő után váltanék telefont. Tavaly május eleje óta használok LG V20-at. Rám ez nem volt jellemző, de annyira bevált a V20, hogy majdnem egy évig megmaradt
Dual simes G6-ot keresek. Kérdésem az lenne, hogy kell tudom róla valami vásárlás előtt? Pl. LG V10 nem ismerte a Voda féle B20 LTE hálózatot, így Vodafone kártyával max HSDPA sebesség volt elérhető. Itt ugye ilyen nincs?
Illetve ha valakinek van G6 Dual-ja és cserélné V20-ra, keressen nyugodtan priviben!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
vulnrea
aktív tag
Szia, nekem G6+ van és nincs problémám a voda hálózattal, itthon is és külföldön is jól kezeli az LTE sávokat.
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
Kacsapecseny
csendes tag
Sziasztok,
Csináltam egy fac. resetet, mert. gyorsan merült a teló zéró harmadik féltől alk.sal.
Azelőtt ha hosszan lenyomtam a fő oldara ugrás gombot, a Google segéddel a képernyőn lévő szöveget másolni tudtam. Most nem tudom, pedig még béta tesztelő is vagyok. Hogy lehetne ezt vissza állítani? Elég kényelmes volt.[ Szerkesztve ]
Isten bizony, ateista vagyok!
-
vulnrea
aktív tag
Igen, átlagosan ~15-20 ezer a különbség, ha jól emlékszem. Mostanában nem néztem.
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
gretzky77
veterán
Szia! V20-ról miért akarsz váltani G6-ra? Annyira nem nagy előrelépés sztem! V30? Tudom jóval drágább,de ott nagyobbat is lépnél!
Ne értsd félre imádom a G6-ot,nekem is "régóta" megvan ( találkoztunk már pár fórumban) és nagyon jó! Nekem sima EU van próbálkozom a zenei rész miatt cserélni quad dac-os G6-ra,de egyelőre nem sikerül! De csak a zenei rész miatt!iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
hito
nagyúr
válasz gretzky77 #6699 üzenetére
Két dolog:
- szeretnék kipróbálni végre egy 1 kézzel is gond nélkül kezelhető készüléket ()
- jön a nyár, a strand, meg a lángos, a gyerek is elmúlt 5 hónapos => nem ártana egy vízálló mobilNem érezném előrelépésnek. Sőt. Inkább visszalépésnek, annyira szeretem a V20-at (főleg a másodlagos kijelző miatt, rengeteget használom), de ideje elengedni a kezét ennek a dolognak, ha már az LG volt olyan jó és kasztrálta a V szériát. Nekem a legnagyobb élmény és előny a V szériában a másodlagos kijelző volt, amit száműztek érthetetlen módon. Álom volt vele a gyors alkalmazásváltás.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hatvan időegység. [Update 63]
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 25
- DIGI kábel TV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs